אם אתם זוכרים...

האחת del

New member
אם אתם זוכרים...

כתבתי לכם לא מזמן על היחסים אם אפשר לקרוא להם יחסים בכלל עם אמא שלי...אז ככה..כל יום אנחנו רבות אבל קבלו שינוי ..היום רבנו על הדבר הכי מטומטם בעולם שמעו עד הסוף...בצהריים אכלנו שניצל (ב-5 ככה..) ובערב (ב-8) אכלתי תותים עם סוכר מכירים? קיצר היא חשב שזה גבינה והתחילה להגיד לי "מה את אוכלת את זה ? רק עכשיו סיימת שניצל!!" ואני כזה "מה את רוצה ממני זה סוכר בכלל!! וגם אם הייתי אוכלת גבינה ...עברו כבר 3 שעות ומותר~!!!!!" קיצר זה לא עצר אותה היא התחילה להעיק עלי עם הסוכר ואמרה לי שזאת כמות גדולה מדי ושזה לא בריא אז אמרתי לה שאני אוכלת את זה ולא היא אז היא אמרה לי "ומי ישלם על טיפולים" היא ממש הגזימה..אני אוכלת דבר כזה פעם בשנה נראה לי וכל הזמן יש לה טענות...קיצר זה התגלגל משם לה "עזבי אותי כבר תני לי לנשום! חאלס להתערב בכל דבר שאני עושה!" "לא בא לי, לי אכפת ממה שאת עושה אל תתחצפי אלי אני ארביץ לך! את לא תעשי מה שבא לך!!" וקללות וכאלה ...בסוף סוף היא אמרה לי "את לא הבת שלי יותר , אל תגשי אלי ואל תבקשי כלום וגם אל תלכי לאבא , תעשי מה שאת רוצה הכללל אבל אל תקראי לי אמא כי אני אזרוק עליך משהו...אני מתביישת שאת הבת שלי" ואמרתי לה "סבבה רק אל תשכחי שאמרת שאני יכולה לעשות כל מה שאני רוצה" וזהו ככה זה נגמר..עכשיו תגידו את האמת..היא לא מטומטמת?

ofra176

New member
גם אני כנראה "מטומטמת"..

זה באמת נשמע נורא.. אבל, בתור אמא, שנקלעה רק אתמול בבוקר לויכוח בערך ברמה שתארת.. ובטונים לא נעימים בכלל - אני רוצה לומר לך שלפעמים אנחנו פשוט נסחפים.. כולנו, גם אתם המתבגרים וגם אנחנו ההורים. לפעמים אנחנו "נדלקים" מהר מאיזו שטות, ופולטים די הרבה שטויות, ודברים שלא מתכוונים אליהם בלהט הוויכוח. מה שחשוב זה אחרי שנרגעים ליישר את ההדורים. אני בטוחה שאמא שלך תעשה את הצעד הראשון, ומקווה שגם את תלכי לקראתה.

yaronxx

New member
לא נעים

זה נשמע כמו התפרצות של כעסים מצטברים ואולי גם תיסכול עמוק של אמך. התפרצות כל כך בוטה על זה שאכלת משהו לא מתאים מעידה לפי הבנתי על הצטברות של מתח וטינה ממושכים. נסי לחשוב למה אמך כל כך מעוצבנת עלייך. מעניין אם היא תתנצל כפי שעופרה צופה.

a s t r o

New member
תיראי

האינסטינקט שלי אומר לי להגיד לך שאמא שלך סתם אהבלה ואל תשימי עליה זין אבל את יודעת שהכול מאהבה נכון ? היא עושה את זה כדי לדאוג לך מה שכן את צריכה להראות לה שאת סובלת מזה...... כדיש היא תיקלוט היא צריכה להבין שבדאגה ובמטרה שיהיה לך רק טוב היא הורסת לך תחיים תנסי להסיבר לה את זה

faith2

New member
ואם היא לא מבינה את ההסבר הזה....

להראות לה בדיוק איך זה שבת אחת יורדת מרשימת הילדים....שתבין שלפעמים המילים הללו שכל כך פםוגעות יכולות יום אחד להתרחש- ופתאום הסליחה תהיה דבר שהוא לא זמין....

למעלה