אם אתם יכולים לעזור

אם אתם יכולים לעזור

היי... בפעם הקודמת שכתבתי לכם ניסחתי את עצמי לא כל כך טוב ואני חושב שלא הבנתם אותי... אני כבר כמה שנים אוהב ללבוש בגדים של בנות... זה מגרה אותי בטירוף ואני משתגע מיזה. זה קורה לי בד"כ אחרי שאני רואה בחורה עם ג'ינס צמוד או איזשהו בגד סקסי... אז זאת הבעיה: אני נמשך אך ורק לבנות לא לבנים והייתי רוצה לדעת למה אני עושה את זה... אם זה נורמלי או שאני סוטה... אני גם עושה את זה בתדירות די גבוהה אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בתודה ...

DarlingAdam

New member
אני חושב שהבנו...

זה נורמלי לגמרי, כל עוד זה לא מפריע לתפקוד היומיומי שלך, כלומר, כל עוד אתה מסוגל לעשות דברים חוץ מזה. זו לא בעיה, וגם להיות סטרייט זו לא בעיה, יש הרבה סטרייטים בעולם. אני לא יודע למה אתה עושה את זה, התשובה לזה נמצא בתוכך. אני רק יודע שזה לא אמור להפריע לך. למה לדעתך זה מפריע לך?

DarlingAdam

New member
אני הולך להיות פשטני נורא כרגע.

לפי מה שאמרת, הגרסה הפשטנית: אתה רואה בחורה -> בחורה זה סקסי -> הבגדים של הבחורה זה סקסי -> בגדים של בחורות זה סקסי. הגיוני. אורי, תציל אותי, בסדר? אני יודע שיש יותר עומק לזה.

אורי 0

New member
נשמע דווקא הגיוני

אבל אני לא יכול להסביר למישהו אחר למה זה קורה אצלו. פשוט כי אני לא הוא. אצלי, אני לניח, עגילים, איפור ובגדים של בנות בכלל מסמלים "מיניות". ואני רוצה להרגיש מיני, סקסי, כמו שאני מפנטז שבת מרגישה מינית וסקסית כשהיא מתאפרת, עונדת עגילים או מתלבשת. אז אני עושה אותו דבר, ועצם המחשבה מדליקה אותי. אבל רק אתה יכול להסביר מה קורה לך ולמה. כן מאונן יקר, אתה ממש לא לבד. הערכות על גברים שלובשים "בגדי נשים" נעות בין אחת משלושים לאחד מעשרים. כך שמתוך שלושה מליון גברים ישראלים צריכים להיות לפחות מאה אלף כמונו, מעודד לא? רובם נמשכים לנשים.

Eusebius

New member
תהיה

גם גברים יכולים להתאפר לשים תכשיטים להתלבש יפה ולהרגיש סקסיים... אז נראה לי שזה יותר מזה, פחות המשיכה ל"אביזרים" עצמם ויותר לזה שאתה מרגיש אישה ברגע שאתה מתאבזר... אני לא ממש מצליח להבין מה המקום הפנימי פה ומה החיצוני.

אורי 0

New member
גם קשור

מדובר כאן בהסבר, לא בהבנה. אני יותדע שאני נדלק מזה ורוצה את זה. אני לא יודע למה, לא "מבפנים". אז מה שאמרתי כאן זה נסיון להסביר. הרצון "להרגיש אשה" מבחינתי קשור לזה שאני נמשך לנשים. בערך מה שאדם אמר. אני נמשך לנשים => נשים הן סקסיות => אני רוצה להיות סקסיות => אני רוצה להרגיש נשי. (מבחינתי זה "להרגיש נשי" ולאו דווקא "להרגיש אשה", אבל זה לגמרי אישי)

Eusebius

New member
מבין

קצת יותר ואפילו טיפה מזדהה מכיוונים אחרים (אלוהים אדירים)
דרך אגב.. לפני כמה זמן ראיתי פרסומת של איזה בי"ס לאיפור, כתוב שם "עם איפור הכל אפשרי" או משהו כזה בכותרת, ותמונה של בחור מאופר בצורה פשוט יפהפיה (איפור "נשי"...). אם אתה קורא לאישה מדי פעם, שים לב : )

mohini

New member
אז זהו שלא...

לאישה מותר ללבוש בגדי גברים זה לגיטימי וזה באופנה מקסימום אם מישהי תגזים אז היא tomboy לעומת זאת גבר שיתאפר ישירות יתוייג ויזרק מחוץ לחברה כ-outsider חוץ מזה כמה חנויות סטרטיות אתם מכירים שמוכרים מגפיים נורמאליות לגברים(בלי עקב שלא נדבר על עם עקב חס וחלילה) למעשה אני רוצה לנצל במה זו כדי אולי לנסות ולהתחיל לשנות את המצב הקיים-ללבוש גרביונים,חצאיות צמודות,נעלי עקב,שמלות וכו.. לגיטימי ומי יתן ויום יבוא ונוכל להתלבש כאשר נחפוץ ללא בושה

Eusebius

New member
היא תהיה טומבוי (או לסבית)

ועליך מקסימום יגידו שאת הומו. לבוש נשי הוא יותר צבעוני ומעניין מלבוש גברי, ובגלל זה הוא תופס יותר תשומת לב ומעורר יותר מהומה. אישה שלובשת בגדי גברים מקסימום תיראה מוזנחת. בקשר לבגדים.. זה בעייתי גם ככה גם הפוך (כמה חנויות את מכירה שמוכרות בגדים לגברים נמוכים עם ציצים?) ואין מה לעשות מסתדרים איכשהו תהיי מי שאת במקומות בהם את יכולה להיות את ואנשים יאהבו אותך ככה. אולי במקום עקבים גרביונים ושמלות צמודות כדאי להתחיל בקטן? אפילו אישה ביולוגית לא מתחילה ישר בפרץ נשיות סקסי גדול. אם אני הייתי רואה גבר עם שמלה ברחוב בטוח הייתי מחייך זה גם החלום שלי. מה לעשות.

mohini

New member
ברור

אבל את צריכה להסכים איתי שאף אחת לא תתחיל עם חצאיות צמודות נעלי עקב גבוהות ואיפור השאיפה היא להידמות לאישה רגילה לכל דבר במקרה שלי הראיפה היא לא "להידמות" אלא להיות אישה לכל דבר מבפנים ומבחוץ

DarlingAdam

New member
העולם משתנה...

גברים מתעסקים היום די הרבה בטיפוח, יחסית למה שהיה אפילו לפני עשר שנים. וכבר ישנם קוים של איפור מיוחדים לגברים, ולא רחוק היום שבו יהיה להם יותר חופש מהבחינה הזו. כמובן, מאוד יהיה אכפת לאנשים אם זה איפור של בנים או של בנות, וכמובן שאנשים ישימו לב להבדלים. אבל, היי, מתקדמים.

למעלה