אם אתם יכולים...

dragon tongue

New member
אם אתם יכולים...

אתם יכולים לצייר לי דמות אדם לבושה בברדס (כמו המסדר מהמורדים, וכמו הסוהרסנים מהארי פוטר)? ובבקשה, גם תגידו לי איך לצייר ברדס??? בתודה מראש

אמיר0

New member
איך מציירים אדם בברדס (1)

1) דבר ראשון, אני עושה סקיצה של התנוחה של האדם.

אמיר0

New member
איך מציירים אדם בברדס (2)

2) אחר כך, אני מתחיל עם גוף הגלימה. תחילה אני מצייר את הסגר של הגלימה (הסיכה מקדימה), ולאחר מכן עוטף את הדמות בגלימה. שים לב לצורה שבה הגלימה נופלת על היד הימנית שלו הדמות, ואיך היא נופלת למטה, וגם לקפלים על הרצפה. כמו כן, איך היא עוטפת את היד השמאלית.

ailag

New member
יפה

הסבר טוב מאוד, עזרת גם לי .. אולי נעשה כתבה עם הסברים כאלו? [שי..] היו כאן עוד אחרים בעבר ששלחו הסברים טובים בקשר לציור. ואין לנו מאמרים (מ-מ-ש בקושי) או גלריות.

אמיר0

New member
גלריות

אתר שממש יכול לעזור לי הוא קטלוג של תלבושות, תסרוקות וצורות פנים וגוף של דמויות ג´נריות. לא ראיתי עדיין אחד כזה, ואין לי את הזמן להכין אותו (למרות שאולי אתחיל לאסף אותן באתר שלי או משהוא). ראיתי שיש גלריה לפורום - אפשר להכניס אליה כל מיני "איך לעשות" כאלו.

gewitter

New member
לא ברור בכלל

איפה הפיניש? מראה של בד, חיבורים, קפלים, הצללה, משהו? להאקמשין יש ציורים של מין דינוזאורים נזירים עם ברדס בכל רחבי הפורום.

אמיר0

New member
מה שהתכוונתי להגיד הוא,

שאני לא מנסה להדגים איך לצבוע בד עם טקסטורה, איך לעשות קפלי לבוש בצורה יפה ואיך אור צריך ליפול על הדמות. אלו נושאים שאני עדיין נאבק איתם - וכמו שאמרת, hackmachine מכסה את העניין בצורה יפה עם ציוריו. מה שניסיתי להראות הוא איך נראה המבנה הבסיסי של גלימה - איך היא מחוברת לגוף, איך היא נופלת לרצפה, איך היא מכסה את הראש - בלי להתעסק עם המורכבות של ציור מוגמר. אני חושב שכיסיתי את הנושא של חיבורים בצורה די טובה - אלא אם אתה רוצה להוסיף Cowl, אלמנט שקיים בגלימות יותר מאוחרות (טבעת מסביב לצוואר והגלימה יותר מתרחבת למטה עם ארבעה תפרי אורך).

dragon tongue

New member
תודה../images/Emo13.gif

עזרת לי מאוד
!

למעלה