אם אתם כאן ולא באילת. תענו בבקשה

matam haifa

New member
אם אתם כאן ולא באילת. תענו בבקשה

שאלתי כבר בכל הפורומים האפשריים בארץ. לא יודעים. שאלה פשוטה מאד. איך ב-חלונות 2000 , עושים קיצור דרך לכיבוי המחשב, על שולחן עבודה. בחלונות 98/95/ME יש אפשרות כזו: RUNDLL32.EXE user.exe,ExitWindows בחלונות 2000 זה לא עובד!!! סוף שאלה.

שמע נא ..

1. כאן זה פורום לינוקס - הפקודה היא shutdown -h now ... 2. פקודה ה-API ExitWindows הוחלפה בחלונות 2000 (חפש ברפרנס של MSDN למה - נדמה לי ExitWindowsEX.). 3. שלא תצעק על החלפת שמות - עוץליגוץלי == ברנש

matam haifa

New member
הפתרון שלך לא ממש עזר, אבל קבל

טיפ ענק!!!! יש תוכנה בשם switch off . פשוט ענק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נסה ותהנה.

matam haifa

New member
דורון, אתה צודק. אבל הם שם לא יודעי

לא יודעים. ובאין ברירה, כשידוע לי שכאן קיים אוסף הידענים האמיתי, אני מוצא עצמי חוזר עם שאלות של חלונות בפורום לינוקס. מצטער . . .

אם אני לא טועה ..

ויש לזכור שהנתונים יוצאים עכשיו ממגרה בתוך המוח שבערך שנה לא נגעתי בה .. (פאק.. כמה אבק..
) צריכים להיות לך קבצי הפעלה לכיבוי או לביצוע logoff בתוך התיקיה c:\winnt\system32 תחפש שם קבצי הרצה בשמות shutdown, logoff וכיוצ"ב .. צריך לזכור לבדוק את הרשאת המשתמש לגביי הרצה שלהם, כמו כן במידה ואתה מדבר על מכונה בתוך ארגון שמופעל בתוכו grup policy יכול להיות שחסמו את האופציה הזו ב GPO .. (תראה מה זה .. מלא אבק בתוך המגירה הזו .. אבל בכל זאת יש בה משהו ..אני הולך לאורר את המוח - אולי חלק מהאבק יעוף ..)

matam haifa

New member
פתרון מקורי שקבלתי.. :))

מישהו אמר, והוא היחיד שמצא פתרון :)) "שים שעון שבת"

למעלה