אם אתם כבר פה...

HP900PTW

New member
אם אתם כבר פה...

תגידו לי מה (ואיך) אפשר לשפר (אם צריך לשפר משהו) תודה

eldarinn

New member
ובכן...

יש כמה דברים שאפשר לשפר לדוגמא מראה העיניים והחיבור למודל וכמובן המודל עצמו כפי שאמרת בעצמך. תעלה תמונה של ה WIREFRAME בפעם הבאה בנוסף לרנדר, זה יכול לעזור להבין איך אתה עובד ולתת לך טיפים.

HP900PTW

New member
זה מה שאמרתי..שזה הכי מסובך

שהצלחתי לעשות..(משמע-לא ממש מסובך..)

gonen-y

New member
מאוד פשוט

יש כמה דרכים לפתור את הבעיה א להשתמש ב FFD ואז לעגל את הצד הרצוי ב להכנס ל SUB של EDIT MASE ואז לבחור ב ורטקסים ולסמן את אפקט ריגן לבחור חלק מהורטקסים שבצד ולמשוך אותם

HP900PTW

New member
תודה רבה

ואם כבר בנושא, מישהו יודע איך אפשר להוסיף חוצצים כאלה (או איך שקוראים להם) תוך כדי שמשנים את המודל? הורדתי טוטוריאל של איך לעשות חייזר וראיתי שאחרי שהוא עשה את הקוביה הוא סימן את האמצע שלה וראו נקודות על הקוביה, ואז פוף, נהיה קו, ואז הוא חתך את הקוביה אז הוא בטח לחץ על משהו במיקלדת...ואני לא יודע על מה...

radm

New member
פוף ונהיה קו -הסברון

כדאי שתתחיל להתייחס לאובייקט שלך ברמת ה sub objects.אתה כמובן מוסיף edit mesh או הופך אותה לeditable mesh(יש אפשרויות נוספות אבל נשאר עם זה,בינתיים) כלומר הקוביה מורכבת מפוליגונים כל פוליגון משני פייסים מארבעה וורטקסים לכל פייס שלושה וורטקסים ושלושה קצוות edges. לא יודעת איזה טוטוריאל אתה לומד(אולי תשלח קישור), ממליצה במקבילאם אתה עובד על מקס 4 על הטוטוריאל שבhelp.הוא מובנה ואפשר ללמוד הרבה על subdevision,כלומר מידול באמצעות חלוקה. כדי לחלק פוליגון אפשר להשתמש בcut או/ו ב slice מצרפת שתי המחשות החלון הנוסף הוא חלון ההצמדות שבפנאל התחתון. cut

radm

New member
אין לי rar, כדאי שתראה טוטוריאלז

נוספים חיפשתי אחד יסודי שאני מכירה אבל לא זוכרת מאיפה.. ראה את זה בינתיים. הטכניקה המועדפת עלי היא מידול באמצעות splines כך שכל טיפ שינתן כאן אנסה גם ליישם כדי להעשיר ולהתנסות יותר ב subdevision

HP900PTW

New member
תודה עוד פעם :)

ו rar זה לא בעיה להשיג, פשוט לחפש ב downloads.com את המילה winrar, זאת התוכנה שפותחת את זה.

ejay

New member
קיים גם אוסף כלים נחמד מאד,

בשם meshtools - שמוסיף מספר כלים למידול מבוסס פוליגונים ועושה את העבודה לנוחה ומהירה יותר. להורדה

radm

New member
שיעול מבוכה. מעולם לא השתמשתי

בסקריפט אפשר הסבר?

preacher

New member
אם כך שכח מהמודל הזה.

מידול אורגני לא עושים ב-EDITABLE MESH אלא אם כן אתה יודע בדיוק מה אתה הולך לעשות. נסה למדל ע"י מאש פשוט יותר, לא עגול, ולהחליק אותו בסוף ע"י meshsmooth - אבל בתור מודיפייר ככה שתוכל לחזור למאש הפשוט ולשנות אותו. אם תעבוד על המאש הפשוט תוך כדי ש- SHOW END RESULT (זה מין כפתור קטן ליד ה-STACK) לחוץ תוכל לראות את המודל המוחלק תוך כדי עבודה על המודל המפושט. והכי חשוב - תכנון מראש, עדיף על נייר, של מה בדיוק אתה רוצה למדל, ואם אפשר שים שרטוט ברקע בתור רפרנס.

למעלה