אם אתם לא תעירו, אז מי כן?!

yonabarak

New member
אין הרבה מה להעיר

זה נראה טוב. היד נראית קצת מעוכה. נראה שעבדת לפי תמונה, שזה טוב, אבל לגוף האדם בד"כ עושים קצת הפשטה, כמו שעשית בפרצוף, אז את הקמטוטים ביד אפשר "להחליק". עוד: נראה שחסר לה קצת גולגולת באחורי הראש, אבל אולי אני טועה. גימור: רואים את הפיקסלים בקו. פתרון מהיר: מקטינים קצת את התמונה, זה מטשטש ונותן גימור חלק יותר. וכמו שכבר אמרתי פה, כשמעלים תמונות לרשת כדאי לעשות אותן קטנות מגובה המסך, שזה בד"כ 768 פיקסלים. אבל מכיוון שיש מסגרות חלונות וכאלה הנטו יכול להגיע ל-650.

ובכל זאת עוד קצת...

א. מסכים עם יונה לגבי חוסר באונה האחורית של המוח (אני משער שלבחורה המסכנה אין חוש ריח אם ככה), וגם שהיד על הרגל קצת מעוכה מדי וארוכה (כמו שהציעו בעבר, שבי מול המראה ותראי עד לאן היד יכול להגיע בפועל על הרגליים, בד"כ זה עד לרווח שביניהן). ב. כשמציירים בגד, אפילו אם הוא מספנדקס כמו של סופר גיבורים, עדיין יש לזה קצת נפח, ואני מתיחס ספציפית לאיזור הירך, שם צריכה להיות מדרגונת קטנה בין העור החשוף לבין הבגד כמו שעשית בגרב. ג. פנים טובות ומביעות הרבה, בד"כ זו המכשלה אצל רוב הציירים, ההערה היחידה לגבי הפנים היא שחסר לי הקו של החלק העליון של גשר האף. לא משמעותי וגם די קטנוני, אז את יכול להתעלם אם בא לך. ד. הקפלים בבד הז´אקט ממש טובים, באמת עבודה נאה עשית שם. ה. הרגל השכובה נראית קצת מכופפת מדי, אני לא ראיתי נעליים מתעקמותל כך למעט אול סטאר המיטולוגיות, וגם אז כלפי קדימה ואחורה לא הצידה... בסך הכל אני מצטרף לכותרת של יונה גם במקרה הזה, "אין הרבה מה להעיר", זו עבודה טובה ומושקעת שנופלת דווקא בגימור ולא בציור. מקווה לראות עוד כאלו, וגם את דמויות העלילה שציינת בשרשורים אחרים.

effigy

New member
מעל העורף

יש אנשים שהגוגלגולת שלהם נורא בולטת מאחורה ואפשר לראות את זה במיוחד אצל קירחים ויש אנשים עם ראש יחסית שטוח מאחורה... זה תלוי במבנה הראש .. אליפטי עגול וכו´...

HackMachine

New member
הממ..

את עובדת עם GuideLines כמו עיגולים ואליפסות לחיבורים בין העצמות וכד´? זה לפעמים עוזר אפילו כשמשתמשים בתמונה או ציור כ Reference. הפוזה והפרטים די יפים אבל הפרצוף קצת עקום והצוואר עבה במקצת. הוא נראה כאילו שהוא לא מתחבר במקום שרצית שהוא יתחבר. אם אני לא טועה אז הראש קצת ירוד אז הצוואר אמור להיות ירוד קדימה יחד איתו. ובמקרה שלך הוא ישר. הייתי מאוד רוצה לראות את הציור בעיפרון (אלא אם כן כבר העלית אותו ופיספסתי אז בבקשה לינק)

comicsgirl

New member
הציור...

שציירתי בעיפרון לא עולה כאן... כנראה גדול מידי....

HackMachine

New member
הרבה יותר טוב

עם כל הכבוד תשארי עם עיפרון כל עוד יש לב בעיות עם ציור
אני עדיין חושב שכדאי לנסות את מה שאמרתי.

*GormE*

New member
החיבור בין האגן, הבטן והירך

מאוד שטוח. זה איזור מורכב במיוחד בתנוחה הזו

comicsgirl

New member
אני בכלל...

מציירת רק בעיפרון. את הציור הראשון שראיתם (הצבוע) צבעתי במחשב ועשיתי לו אינקינג (שיצא נוראי) גם במחשב. אבל בעיקרון הכל אצלי ביד! חרם על המחשב!

comicsgirl

New member
במקור

זו דמות של J Scott Campbell האחד והיחיד!!! אני עשיתי לה איזה אפגרייד קטן... :)

למעלה