המקומון דתי דרומי האם מישהו נפגש עם העיתון דתי דרומי ברחובות? אני מחכה לתגובה
ש שרית ali New member 19/2/03 #1 המקומון דתי דרומי האם מישהו נפגש עם העיתון דתי דרומי ברחובות? אני מחכה לתגובה
צ צבי אבן New member 19/2/03 #2 אם אתם מכירים את המקומון דתי דרומי אני הכתב של דתי דרומי באזור ואשמח לקבל תגובות והערות לשיפור
י יוֹאב New member 19/2/03 #4 דתי דרומי../images/Emo35.gif מוזר...וחשבתי שאני מעורה בנעשה באיזור.... מה זה המקומון הזה? ספר,ספר לי....
דתי דרומי../images/Emo35.gif מוזר...וחשבתי שאני מעורה בנעשה באיזור.... מה זה המקומון הזה? ספר,ספר לי....
ר רועִי New member 19/2/03 #10 אחחח איך שאני מכיר אתם מעצבנים ! תפסיקו לזרוק כמויות של העיתון הזה בחזית של בית הכנסת שלי נמאסתם תמיד אני צריך לנקות אחריכם
אחחח איך שאני מכיר אתם מעצבנים ! תפסיקו לזרוק כמויות של העיתון הזה בחזית של בית הכנסת שלי נמאסתם תמיד אני צריך לנקות אחריכם
ר רועִי New member 19/2/03 #12 תשמע אני לא יגיד איזה בית כנסת פשוט אולי כדאי שתיצור קשר עם הרבנות ברחובות תבקש את מס' הטלפון של הגבאים בבתי הכנסת ותשאל מי מעוניין בזה ומי לא ?
תשמע אני לא יגיד איזה בית כנסת פשוט אולי כדאי שתיצור קשר עם הרבנות ברחובות תבקש את מס' הטלפון של הגבאים בבתי הכנסת ותשאל מי מעוניין בזה ומי לא ?