אם אתם מעוניינים באמת לשנות אז בואו

avi1976

New member
אם אתם מעוניינים באמת לשנות אז בואו

ניצור כוח ביחד ... אמי"ל יוצאים במספר הטבות צרכניות למאבטחים ושומרים וגם לאזרחים אחרים. כמובן שלמאבטחים ושומרים יהיו יותר הטבות! כמו שנתקלנו עד כה האזרחים במדינה "קשים להשגה". אולי ההטבות הבאות ישנו את דעת האזרחים ויתנו לאמי"ל כח ע"י הצטרפות לשנות את המצב הקיים. אז בואו צרפו עוד אזרחים ונקדם את המצב גם מבחינה צרכנית. אני מדגיש שאם לא נצליח בכך, אז יהיה קשה מאוד לשנות ולהתקדם... אני מצרף פה בקובץ PDF הטבה סלולרית והסבר על הטבה זו דרך אמי"ל לכל המעוניין. הטבה זו "עדיפה" אפילו על בזק בשעות היום... (תעשו חישוב ותראו!) התכנית עדיפה על בזק מבחינת עלות השיחה לדקה (לשיחות ארוכות): 1. אם מדברים 10 דקות אז בממוצע יוצא 7.9 אגורות לדקה ולאחר מכן 10 אגורות לדקה. 2. אם מדברים לרשת סלולרית מבזק אז העלות הינה 44 אגורות לדקה לעומת שיחות בתכנית הסלולרית באותה עלות לכל היעדים. התכנית עדיפה על בזק מבחינת עלות תחזוקת הקו: עלות תחזוקת הקו בבזק הינה 49 ש"ח לחודש ופה הינה 45 ש"ח לחודש! כמו כן אם אתם חושבים מה קורה אם שיחות קצרות אזי אם אתם מדברים 2 או 3 דקות ומעלה אז השיחה כבר משתלמת לכם על שיחה סלולרית אחרת! 1. 2 דקות שיחה שווה בממוצע 39.5 אגורות לדקה לא כולל מע"מ (79/2). 2. 3 דקות שיחה שווה בממוצע 26.3 אגורות לדקה לא כולל מע"מ (79/3). וככה העלות הולכת ויורדת! בנוגע לתכנית, אף לקוח פרטי לא יקבל זאת בארץ, אלא רק באישור אמי"ל - ארגון מאבטחי ישראל. אמי"ל פה לשנות תפיסה אזרחית, אז מי רוצה להתקדם ולשנות?

joshh

New member
סוף סוף פרסמת ....

אגב, דברתי עם מישהי לגבי המסלול הזה והדרך הכי טובה להסביר את המסלול הזה הוא בכך שאם אתה רוכש את המסלול הזה, המקסימום שתגיע הוא ל-200ש"ח. וזה עוד בהנחה שתקנה את המכשיר היא יקר שיש.

הגיע הזמן באמת ../images/Emo70.gif שכבר תפרסם ../images/Emo127.gif

ונגיד וגם ונברך ! : " שהחיינו וקיימנו והיגענו לזמן הזה ! " ונאמר " אמן "

avi1976

New member
לידע כללי

החזר מלא על עלות מכשיר מעל 100 ש"ח בחשבונית החודשית (כולל מחיר המסלול).

TheSverd

New member
יש לי עוד רעיון נחמד:

מה לגבי להדפיס כרטיסי ביקור? לא פלאיירים אלא כרטיסי ביקור קטנים כאלה עם הפרטים שלכם שאפשר לשים בארנק. הרי כל אחד מאיתנו נתקל ביום יום במאבטחים כמעט בכל מקום, אז למה שלא נביא להם את הכרטיסי ביקור האלה? להדפיס 500 כרטיסי ביקור לא יעלה הרבה כסף לדעתי. נתארגן פה איזה 10 חבר'ה מהפורום , תשלח לכל אחד בדואר איזה 50 כרטיסים ונתחיל להפיץ אותם! מה דעתך, אבי?

avi1976

New member
עד כה חילקנו מעל 5 אלף כרטיסי ביקור

ואתה רואה את התוצאות... עד מתי תוכלו לארגן פה 10 חברה עם שמות וכתובות? אגב לגבי תרומות לא ראיתי עדיין שאף אחד תרם מהפרום הזה! (אם כל אחד היה תורם כמה עשרות שקלים אז נוכל להוציא עוד כמה מאות כרטיס ביקור או לקדם את המצב באופן אחר...) מה תוכלו לעשות בנדון?

TheSverd

New member
תשמע

אם אתה רוצה תפנה אלי במסרים אתן לך את הכתובת בשביל שתשלח לי איזה 50 כרטיסי ביקור ואני אחלק אבל מאוד חשוב שיהיה שם כתובת , או לפחות טלפון בנוסף לאתר אינטרנט! חושב מאוד שעוד אנשים יתנדבו לעשות את זה כמה שתרומות חשובות, ובאמת לא כל אחד מוכן לתרום לאירגון שאין לו מושג עליו כמעט, הפירסום הרבה יותר חשוב! צריך שיכירו באמי"ל אז אם יש פה עוד מתנדבים לחלק כרטיסי ביקור דברו עם אבי

מקווה מאוד שהפעולה שלך תכשל...

מצב האנטנות הסלולאריות כיום לא מאיר פנים, ואנשים מבזבזים את החייהם בכדי להלחם בהן. והנה אתה בא ומנסה לשכנע יותר אנשים לדבר בסלולאר, וכמובן להגדיל את הקרינה. יש את הטלפון של HOT (שאיתו מקבלים 2000 דקות שיחה חינם לבזק או להוט), ועלות האחזקה שלו היא 49 שקלים, בנוסף גם אם בזק יקר יותר, עדיף להשתמש בו על פני סלולאר מכיוון ש: א. סלולאר לא בריא למדבר בו. ב. דיבור בסלולאר מגדיל את הצריכה באנטנות. אין שום סיבה לדבר בסלולאר כשטלפון קווי נמצא לידך.

avi1976

New member
תאמין לי שההצעה הזאת היא לא לעשירים

אלא לאזרחים "נרמסים" שלא נמצאים כמעט בבית מרוב עבודה וזה מוריד להם גם את עלויות הצריכה (גם ככה הם לא מקבלים משכורת ב"שמיים")! בקרוב יפורסמו גם הטבות אחרות למוצרי צריכה אחרים והכרחיים... אם לא שמת לב למסר העיקרי שהמטרה היא לעזור לאזרחים במצוקה אז או שאתה לא מהמעמד הזה או שאתה אינטרסנט שחושב רק על עצמו!

לא הבנתי כלום

אבי, לא הבנתי שום דבר מכל המלל הזה. אין לי מושג מה אתה מציע בדיוק, אבל ... האם הדבר אינו כרוך בהחלפת רשת סלולרית במקרה?

avi1976

New member
הדבר כרוך בהצטרפות לאמי"ל

והכל כדי ליצור כוח לשינויי! כל הצטרפות תדון לגופה והסגירה על ההטבות השונות תעשה פנים מול פנים!

כנראה שיש לך חוסר הבנה בסיסית...

אם אתה רוצה לעזור לאנשים במצוקה, אתה צריך לעזור למגר את תופעת הסלולאר (שהיא גם ככה נרחבת מדי במדינה) כמובן שיהיו יותר אנטנות באיזורים בהם יש שכבות חלשות יותר מאשר חזקות, מכיוון ששם הציבור חלש יותר ואין לו כוח פיזי נפשי וכלכלי להלחם בתופעה. למעשה זה לא משנה מה אתה חושב, גם אם אתה חושב שאני ממעמד אחר או אינטרסנט, זה לא מונע ממך לפגוע בשכבות החלשות, במיוחד כשחברות הסלולאר פוגעות יותר בשכבות החלשות. בכל אופן, עשה מה שאתה רוצה, רק כדי שתשאל כמה אנשים שנלחמים בזה, וכמה כוח זה דורש גם כלכלי, ולמיטב ידעתי לשכבות החלשות שאתה "עוזר" להן אין את הכוח הזה. אלפי אנשים וילדים נפגעים, חולים ומתים מחוסר התחשבות בסביבה, ברוך הבא, אתה עוזר לייצר אותם
בברכת כשלון חורץ
אוהד.

וסלח לי על העוינות

אבל ככה לא עוזרים. מעוניין לעזור
נסה להוריד את מחירי הטלפון, נסה להוריד מחירי מוצרים שונים. סלולאר הוא ממש לא אחד מהם, למעשה השימוש במדינה בסלולאר מוגזם מדי.

avi1976

New member
לפעמים בשביל לעלות צריך לרדת...

אם אתה כל כך מבין בעסקים ומעוניין ל"עזור" אז איך אתה עוזר לשכבות הנרמסות? או שאתה יודע רק לדבר כמו כל השאר? אנחנו בונים עוד הוזלות למוצרים שונים! אגב לידע כללי האנטנות כבר קיימות לדור שני... בונים אותם יותר בעיקר לדור שלישי... ומבחינת שידור וקליטה (אם למדת פיזיקה או אלקטרוניקה פעם) אז כמה שיש יותר אנטנות ככה הטלפון פחות מסרטן ופחות משדר ואז הבן אדם פחות סופג. מי שלמעשה סופג הוא מי שנמצא ליד האנטנה! ואם כבר אזי ה"מלחמה" צריכה להיות על כך שהאנטנות לא ימצאו קרוב לאנשים או למגורים! אבל הדיון פה הוא לא על כך (למרות שגם בכך אני מבין). הצורך לשנות ולעזור לשכבות ה"מוחלשות" צריך להתחיל ממשהו. כדי לעזור להם צריך גם לגייס כסף... הכי קל לדבר ולא לעשות (להגיד שמשהו פוגע במשהו או להמציא תירוץ אחר). אמי"ל פה במטרה לשנות, אז בואו נתאחד ונשנה את עלויות הצריכה כלפי מטה ותוך כדי נשנה גם את היחס כלפי העובדים והאזרחים!

זה שהחלטת על דעת עצמך...

שאני לא עושה כלום ומדבר כמו כולם, הכל טוב ויפה, בדיוק עכשיו קיבלתי מסר ממישו שחזר משביתת רעב של חולי סרטן. אבל זה לא משנה כבר, אני נגד הוזלות, אני בעד העלאת משכורות (מכיוון שהשכר הממוצע במדינות מתקדמות גבוה בערך פי שלושה מפה, אנחנו מושפעים לרעה ממחירי המוצרים שלהם והכוח הכלכלי שלהם - והוזלות לא יעזרו). אבל זה לא משנה, אם אתה מתכוון להוזיל מוצרים למען שכבות חלשות - שיהיה בהצלחה, להוזיל את עלויות הסלולאר -
.

avi1976

New member
המטרה היא גם לעלות את השכר ולשפר

את התנאים... אבל אי אפשר לעשות כלום בלי קבוצה גדולה של אנשים! המטרה היא לקבץ את העובדים ולארגן אותם באמצעות אמי"ל. לידע כללי ולצערנו כיום אין גוף שעושה את זה בשביל עובדי הקבלן, עובדי חברות ההשמה ועובדי חברות האבטחה! אם תרצה לעזור בכל דרך, נשמח לכך!

מצטער על...

ההתקפה לא התכוונתי לכך, פשוט זה נראה לי קצת מכעיס התחלה, בכל אופן, אני מציע שאם אתה עוד יכול תפנה למשהו אחר, להוזיל עלויות של שירותים אחרים.

למעלה