אם אתם רוצים, אני יכולה לצייר

אם אתם רוצים, אני יכולה לצייר

איזו דמות מהסידרה. ואז לשלוח לכם כל מה שאתם צרכים לעשות זה לשלוח את התמונה המבוקשת לכתובת האימייל שלי: [email protected] אבל זה יקח לי זמן בגלל הבגרויות... אז תשלחו כבר עכשיו!

*זינה*

New member
איך את מציירת?

פשוט אני גם בקטע, ומעניין אותי איך אמנים אחרים עובדים... עד היום ציירתי:
שני פורטרטים של לוסי
ציור של זינה וגבריאל בגואש, ועוד אחד בצבעי עיפרון
ציור של זינה בגואש, ציור של זינה בעיפרון
ציור גדול של זינה (100X70) בגואש על קרטון ביצוע
ציור... אהם... ענק... של זינה וגבריאל על הקיר בחדר והפרוייקט הבא שלי הוא קאליסטו, לקראת הכנס בלונדון...
-זינה הנסיכה הציירת...

באמת!, מה את אומרת

את נשמעת ממש מוכשרת! אני מציירת בכל דבר., אבל את התמונות שאני מקווה שישלחו לי מהפורום אני אצייר בעיפרון- רישום

shiRan WP

New member
גם אני מציירת../images/Emo98.gif

אני בטח לא מוכשרת כמוכן...אבל אני ציירתי כמה פעמים את זינה וגבריאל ויצא לי יפה (ככה אמרו) והציור הכי יפה היה הציור שציירתי את התחפושת של זינה כי רציתי להתחפש אז ציירתי (רישום, עם עיפרון) את זינה ואת גבריאל
אולי תעלו ציוריכם לפורום...
SHIRAN

ErikaG

New member
יש למישהי תמונות של הציורים?

בבקשה.. ו.. גם אני מציירת.. בעיקר בעיפרון ובאקריליק. אמנם עוד לא ניסיתי לצייר את זינה/לוסי, אבל אני מתכננת לעשות זאת בקרוב..

ErikaG

New member
נזכרתי שגם אני ציירתי.. ../images/Emo12.gif

ציירתי ציור בהשראת תמונה של זינה.. באקריליק, על דיקט בגודל של 60/80 ס"מ.. ואמרו לי שהציור מזכיר להם את זינה ואני לא הזכרתי להם שזה בהשראת תמונה שלה.. אם אתם רוצים, אני יכולה לשים תמונה..

A Xenite cat

New member
אם כבר מדברים על התחפושת שלך...

אמרת שתעלי תמונה של התחפושת לפורום..

shiRan WP

New member
בקשר לתחפושת../images/Emo98.gif

אני כל כך רוצה להעלות את התמונות לפורום אבל זה תלוי באח שלי הגדול....ויש לו סורק בבית שלו אך הסורק התקלקל ורק השבוע הוא חזר מהתיקון אז הוא הבטיח לסרוק לי השבוע ואז יהיו התמונות... אמנם באיחור אבל לא נורא
חפיף, העיקר שיהיו:) shiRan

אני עדה!!!

הילדה פשוט מציירת מ-ד-ה-י-ם!!! הלכתי לתערוכה שלה מאחוריי הגב שלה
ושני הפורטרטים ברישום שהיא עשתה של לוסי, פשוט מהממיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! אני רוצה את הגדול! הקלוז אפ! ותשמעו קטע, אחת הבנות, שבעיקרון הגעתי לתערוכה שלה הייתה בטוחה שזה חבורה של ילדים ישבו וציירו את זינה... את זינה שלנו, הנ"ל, שפשוט ישבו וציירו אותה, כי הציור כל כך דומה לה!!! תמרי - I Love You יום טוב.

*זינה*

New member
מיכלי מתוקה... ../images/Emo24.gif

תודה... אין לי בעיה שבאת לתערוכה - אמרתי ששמחתי...
אבל חכי תבואי עוד שנתיים לפרוייקט גמר שלי
יהיה מעניין... כבר ציינתי כאן פעם משהו לגבי מסלול האמן - מה שאני הולכת לצייר בשלוש השנים הקרובות...
יופי גרמתם לי לצאת למסע תיקון המצלמה שלי כדיי שאוכל להעלות תמונות להראות לכם.

אני לא יכולה להבטיח שאני יבוא...

כ-י א-ת ל-א ב-א-ת ל-ש-ל-י רק לA necessary Evil יש זכויות להזמין אותי לכל מקום...

N ecessary Evil

New member
מיכלי! ../images/Emo24.gif../images/Emo106.gif

מי שהוזמן ולא בא לתערוכה של מיכלי הפסיד... כי היא עשתה דברים מדהימים! (הממ...אין אייקון של פרפר...
)

*זינה*

New member
היי אני נעלבת! ../images/Emo10.gif

אני רציתי לבוא לשלך!!! את לא יודעת כמה רציתי!!!
אבל לא ידעתי באיזה תאריכים זה ובאיזה שעות והאייסיקיו שלי את יודעת ממה הוא סובל!!!
חוצמיזה שאת לא אוהבת אותי יותר!
זינה...

זה מעליב שאתם לא שולחים לי תמונות

מה איכפת לכם? לפחות תמונה אחת וגדולה של וורג´יל לפחות זה!!

למעלה