אם אתם שואלים אותי

• פותח הנושא dinp
  • פורסם בתאריך

dinp

New member
אם אתם שואלים אותי

צריך רק שינוי 1:להוסיף אופציה שמביאה המון מעריצים(יש זאפה שזה לא הרבה,והכי הרבה זה בתמונע וזה גם לא הרבה)אבל אני לא מדבר כרגע על הופעות משותפות אני מדבר בינתיים על הופעות יחידים. ואני שוב מעלה את הרעיון של סיבוב הופעות. ואני חושב ש:תסגרו את המשחק לשבוע או שבועיים(כמו שסגרתם פעם)ותשפצו את המשחק. אני מקווה שתענו בחיוב.

כן זה יכול להיות טוב

בכלל עדיף לסגור את המשחק. לדעתי מיצינו.אבל עכשיו כולם יצעקו עליי.אז זו רק דעתי ואני לא מציעה פה כלום אז תוותרו על הריב לפני שהוא מתחיל.

lool3

New member
אני לא עומדת לצעוק אבל..

אם מיצית, אף אחד לא מכריח אותך להיות פה
לדעתי כדאי לסגור קצת לשיפוצים או לפתוח מן my band2 שיהיו בו הרבה אופציות. עכשיו יש כל מני באגים וסיבוכים שמקשים על ההנאה במשחק.

dinp

New member
צודק\ת

אבל לא בקשר לסגירת המשחק רק בקשר לריב תכסחו

Nagboom

New member
במילא המשחק נסגר בעוד שבוע וחצי ככה

אז אם אתה סוגר אותו לשבוע הוא הלך טוטאלית, לא?

dinp

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifמאיפה לך?

ה ב ו ב ה

New member
../images/Emo11.gifיאללה שביתה

אכן עדיף לדעתי שיסגרו את המשחק, יתקנו את התקלות שיש, יעיפו את עיברי ניידר שעשה לנו לא מעט צרות, ולסלק כל באג מעצבן אחר, קטן כגדול, ורק אח"כ, לפתוח מחדש את המשחק... ואולי על פרס. ושוב, זו רק דעתי האישית.

מ ו ר י 1

New member
ממ בתגובה הזאת לפחות

אני חושבת שאת צודקת
טלפתיה?אוליי ממ ולגביי הזה שעשה לך צרות בלהקה אצלי תמיד התנפלו על אחד ולא עזבו אותו בגלל זה עכשיו אצלי כולם בנות ומקבלים פחות תקריות:] מווו?

Nagboom

New member
קראתי קצת?

המשחק נועד כדי לקבל כרטיס להופעה של מדונה בהולנד. מי שיש לו הכי הרבה מעריצים וכסף, מקבל את הכרטיס. המשחק עד ל-31.8.06, מי שמגיע לניקוד הכי גבוה עד לתאריך הזה, זוכה. גם כן בחדשות של Myband יכולת לקרוא על זה, רשום על זה שכבר נפרדים. המשחק אומנם נגמר מבחינת התחרות עצמה, אבל הם החליטו להשאיר את זה פתוח למי שמכור לזה. הנה, השוקירולז הזה זכה. ככה אני יודעת.

dinp

New member
שיעשו לכל הTOP 10 פרסים

כי נגיד עבדתי על זה כל הקיץ וגמרתי 2 נו אני לא שווה איזה פלאפון 1 טוב?

ToMeRLM

New member
חחחחחחח

אולי את שווה פלאפון אבל את צריכה לשלם בדיוק כמו שהוא עולה שקונים אותו.... נכון אורנג' ומיי באנד הב** ז****?!

dinp

New member
אני גבר

וזה פרס אני הייתי משלם(אם זה היה יוצא לפועל)את החושי אבל את עלות הפלאפון עצמו הם משלמים.

למעלה