אם אתן בנות אז כנסו....(!!!!!)

אם אתן בנות אז כנסו....(!!!!!)

יש לי שאלה אליכן - בנות,האם כולכן כאלה?!?!?(אתן בטח חושבות:"מה???") האם כולכן גורמות לבחורים תמימים לרדוף אחריכן במשך 5 שנים(!!!) ואז אותו בחור חסר מזל(שמזלו השתנה כעת-או שלא...)סוף-סוף שומע מיכן בחזרה את ה:"אני אוהבת אותך" ואתם יוצאים כמעט חודשיים...אבל אז - מה הוא שומע את:"בוא ניהיה רק ידידים"(הקלאסי...). -אבל חלילה תגידו לו את זה בפנים !-!-! -אפילו צלצול לא תרימו לו !-!-!

yellow cheese

New member
לא ממש.... ../images/Emo3.gif

לא קרה מקרה (לא לפי מה שנדמה לי) שמישהו אהב אותי יותר משנה/שנתיים וזה רק בגלל שהיינו ביחד בהפסקות כמובן.. בכל מקרה .. אני בטוחה שתמצא בשלב כלשנו את אהבת חייך... זו שתאהב וזה יהיה הדדי... בהצלחה!
שירלי

Me¥tal

New member
כשאני חושדת שזה מה שייקרה...

אני פשוט לא מסכימה לצאת איתו... בגלל זה אני פשוט לא יוצאת עם אף אחד- אבל זה מבאס, כי תמיד יש לי ייסורי מצפון כשאני אומרת "לא" למישהו.

אה..........

אתה אוהב את סאבלימינל???????? כן? לא? תגיד!!! גדול....ענתוס שירונת הוא אוהב את סאבלימינל!!!! מיצטערת שלא הבנת כלום! בה ביי-שוגשוגיתוס!

יו יו יו וואטס אפ?!

כובש במות, תקראו לי סלבדור דאלי, מת"א ועד יודאלי (?) מקפיץ בנות כמו קנגרו הידראולי M.C קרימינימינלי יושב על הינסטרו מנטל כמו נהג ראלי על הארלי, האגדה כמו בוב מארלי, מפיל מתחרים כמו מוחמד עליייייייייי!!!!!!!!! מישהו בכל הפורום הזה אוהב סאבלימינלללללללל????

זה אמור להיות-

"כובש במות,תקראו לי סלבדור דאלי.מת"א עד ניו-דלהי(!) מקפיץ בנות כמו קנגורו הידראולי,MC קרימינימינלי,יושב על אינסטרומנטל כמו נהג ראלי על הארלי,האגדה כמו בוב מארלי-מפיל מתחרים כמו מוחמד עלי"...

את כן!!! -וזה לא נתון לדיון!

ענת הגיע הזמן שתודי באמת הקשה ,המרה,הכואבת.....סתאאם מה אני מקשקשת????,את היתבלבלת באותיות . ווווווווו....סתמי!(בילשון גלית מנחם -שכל העולם על בניה מרחם...מה?) טוף מצבי רע....אחרי ה-פעולת "ברבי-קיו!" אז -בה ביי-שוגשוגית שאוהבת לאכול את מוצרי עילית! נ"ב-לא משו חרוזי במיוחד...תיסלחו לי על זה היום!

binba!

New member
ענקקקקק!../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

אחיות,ענת,אבישג הוא שומע סאב! ממש כמונו..
אולי אתה יודע מתי יוצא הדיסק החדש

Mookie

New member
בבננננננווווות.. למה סאבלימינל?!

מה עם כל שאר הראפרים ויוצרי ההיפ הופ בישראל?? יש יותר שווים מסאבלימינל.. במיוחד קוואמי הגאון.. תחי הליפה שעל ראשו של אלוהים!!!!!!!! ותחשבו על זה.. מההההיהייהיהההההיייי.. מוקי :)

Angel Of Tears

New member
אז אצלי...

אחרי אמנם הוא לא רדף חמש שנים, הכרנו ויצאנו, אבל לא אהבתי אותו. נפרדתי ממנו אחרי שבועיים, לא אמרתי לו את זה בפנים ואפילו לא אמרתי "בוא נשאר ידידים", פשוט ניתקתי את הקשר, אמרתי שאני לא אוהבת וניתקתי את הקשר. הוא המשיך להחנן (לשלוח לי 20 הודעות טקסט ביום) בערך שבוע ואז הבין שזה לא ילך. אבל עכשיו אנימאוהבת עד הגג, מצאתי אהבה שעושה לי רק טוב! נקווה שזה יצליח.
ANGEL

למעלה