אם אתר/חנות מאוחסן בחו"ל מה זה אומר לגבי מייסוי בארץ? כאשר התשלום גם עובר לפיפאל, והמוצר מסין.
M michaly2003 New member 12/9/16 #1 אם אתר/חנות מאוחסן בחו"ל מה זה אומר לגבי מייסוי בארץ? כאשר התשלום גם עובר לפיפאל, והמוצר מסין.
ר רואהחשבון New member 13/9/16 #2 ברגע שהבעלות (= אתה) או השליטה והניהול (= אתה) בישראל אתה חייב בדיווח ותשלום מס בישראל
I Itzik RDVC New member 13/9/16 #3 מעבר להערה הנכונה של רו"ח בעבר הייתה לי פעילות בנלאומית ולכן יש לי קצת נסיון בזה. יש עניין של "מחירי העברה" והעניין יכול להיות מורכב. לפעמים כדאי לרשום עסק במדינה אחרת ששם יש מס נמוך ולהעביר חלק מהרווח לשם. ישנם עורכי דין שמתמחים בנושא ויכולים לתת לך חוות דעה איך לעשות את זה נכון וחוקי. חשוב שתעבוד עם רו"ח שיש לו נסיון וידע במקרים דומים לשלך. בהצלחה
מעבר להערה הנכונה של רו"ח בעבר הייתה לי פעילות בנלאומית ולכן יש לי קצת נסיון בזה. יש עניין של "מחירי העברה" והעניין יכול להיות מורכב. לפעמים כדאי לרשום עסק במדינה אחרת ששם יש מס נמוך ולהעביר חלק מהרווח לשם. ישנם עורכי דין שמתמחים בנושא ויכולים לתת לך חוות דעה איך לעשות את זה נכון וחוקי. חשוב שתעבוד עם רו"ח שיש לו נסיון וידע במקרים דומים לשלך. בהצלחה