אם באווזים נפלה שלהבת

יניבניב

New member
ביגל יקרה

את סתם מנסה לאכול עוגה שלמה משני הצדדים ולהשאיר את החבל על שתי החתונות

beagle

New member
אבל יניב!!!

בביתו של התלוי לא מדברים על החבל! חוץ מזה, לא שורקים לבאר ממנה סוטים.

יניבניב

New member
סליחה אבל

גם אם יש ציפור קטנה בלב, יותר טוב תפוח שעושה ביד מאשר נפל והתפוצץ

beagle

New member
התפוח עושה מה בדיוק?

אני רק רוצה להזכיר לך, שאם יתהלל חוגר כנחתום המעיד על הקנקן, זה כמו לתת אגוזים למי ששופך את התינוק עם המים.

מוצרלה

New member
בוא'נה אתם מפגרים, כבר אין לכם

שליטה על הסוגרים, הא????

יניבניב

New member
זה כבר עובר כל גבול!!

שפן רודף אחרי גזר, אז אחרי מה הוא ירדוף? אחרי קולורבי? לא כל הנוצץ מביא גאולה לעולם, בשם אומרה או בשם הזהב השחור הטבוע הרי מי שאכל מצה בערב פסח, ממש כאילו בא על ארוסתו בבית חמיו.

מוצרלה

New member
אתה לא מתבייש????../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רוצה ארטיק בשקל?

beagle

New member
אני שמחה שאת בצד שלי.

כי את בחורה נפלאה, ובסה"כ, הראה לי מי חבריך, ואראה לך מאיפה משתין הדג שמסריח מהראש בממלכת דנמרק.

beagle

New member
אתה מוכן להרגע, בבקשה?

מרוב עצבים התחלת לערבב פתגמים שונים יחד... ואני במקומך הייתי נזהרת בדברי, כי חיים ומוות בזרוע השפה.

sjarjar

New member
וכבר אמר הרצל:

"כל המציל נפש אחת - אין זו אגדה" שאלו אותו: "מה קשר בין נפש לאגדה" ענה: "אם תרצו".

מוצרלה

New member
וכמו שחכמינו חז"ל זכרונם לברכה אמרו

"יש לך לחם?" וענה לו השני,"שחור או לבן" ענה לו זה "לא משנה,אני עם אופניים". ועל זה נאמר: "אבות יאכלו בוסר - ושיני בנים ילכו מדחי אל דחי".

יניבניב

New member
אם כבר מדברים

אדם חכם אחד הגיע לפיצוח סוד תובנת החיים, אחרי שנים של מאמצים וחיפושים. חקק אותו אדם את הסוד על איבר מינו והודיע שכל מי שתענג אותו ו"תזקיף" את קומתו, תזכה במקביל גם לקרוא את סוד החיים מעל האיבר הזקור. ובכן הגיעו הנשים בהמוניהן והוא כמובן בחר את השתיים היפות ביותר ונכנס עימן אל החדר הסגור, והן עובדות ועובדות קשה, עד שאיברו מזדקר ומעליו הן קוראות את הסוד: "החיים הם ים". שואלות הבחורות: "זה הכל, החיים הם ים? בשביל זה באנו? מה הקשר? למה?" ועונה החכם בפשטות: "טוב אז הם לא".

מוצרלה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדוללללללל../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה