אם בא לכם לעשות מצווה אז פשוט

amir haddad

New member
אם בא לכם לעשות מצווה אז פשוט

תקראו אחרי זה ותקשיבו לשני אנשים מדהימים בעל כישרון גדול ושינוי ענק שהם עברו מאז כוכב נולד באמת באמת שווה לכם להקשיב ולא תשפטו לפני: http://www.2send.us/uploads/52ac0e6948.bmp

בננונת

New member
איזו מצווה זו בדיוק?

"חבד את עמיר אפילו שאתה לא מעריץ אותו"? לא שמעתי על המצווה הזאת... אני לא בטוחה אם אוכל לקיים אותה, בגלל הבצפר שחובה ללמוד בו, ואני לא אשן אם אשמע את התוכנית... סורי

amir haddad

New member
הי חמודה תרגעי על עמיר

עד עמיר יש גבול.... תאמיני לי אם תראי איזה דרך הם עברו ומזה כוכבים אמיתיים שנותנים ת'נשמה שלהם עם הכישרון ועושים הכל עם הכישרון וכלום בשביל פרסום תביני כמה הם באמת שווים את מה שאת ואחרים לא רואים ויודעים רק לשפוט ממה שהיה בכוכב נולד ,אז אני פשוט רק מנסה לכם אנשים שווים שיראו את הכישרון שלהם כי יש להם הרבה מה להראות והם שווים ת'ערכה הזאת שלכם יותר מכל דבר אחר... ולא אמרתי שאתם חיביים לשמוע אמרתי שווה להיות במעקב ולהקשיב,אין הרבה כמוהם תאמינו לי אני שמעתי אותם הכי קרוב שיש

בננונת

New member
לא התכוונתי לפגוע בך...

רק צחקתי, כי לפני שראיתי מה זה חשבתי שהתכוונת למצווה אמיתית

amir haddad

New member
סליחה שלא הבנתי אותך:)

אני פשוט רגילה שאנשים שופטים אותו מכוכב נולד וזה סתם קטע שחוזר על עצמו וזה כל הזמן מביא לי עצבים שאנשים שופטים סתם דברים כי היה עליו מלא ביקורות רעות בגלל שהוא מעד בשידור חיי ולא משנה....אבל סורי על התקפנות שבי....

בננונת

New member
אני לא יכולה להיות כזאת גם ככה

אני לא ראיתי אותו בכלל בכוכב נולד... אז אני לא יכולה לשפוט אותו רק בהסתכלות בתמונות שלו

למעלה