אם בבנים עסקינן

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
אם בבנים עסקינן ../images/Emo68.gif

אני שמחה לדווח שיש סיכוי ששברתי את "הקללה". אני בספק אם עוד נשאר פה מישהו שלא יודע, אבל לטובת אלו יש הקדמה: הקללה - אז ככה, ה"קללה" שלי היא שכל גבר שמתקרב אלי מתגלה בסופו של דבר כגיי. הוא יכול להיות בהכחשה, בהדחקה, בארון או מחוץ לו - זה לא משנה. בתחילת הערב הוא יגיד "גבר עם גבר? איכס!" - שעה וחצי אח"כ, כשנגיע לסקאלת המיניות, הוא יגיד "טוב, אולי את צודקת (אני תמיד צודקת). אולי גם וגם" - ובסוף השיחה או שהוא יודה שהוא נמשך (גם) לגברים. כזאת אני. המוציאה הלאומית מהארון... (מרמלד - אין פרסים? תעודות הוקרה?) הקללה נשברת? אז ביום שבת פגשתי מישהו נורא חמוד. קלטתי אותו איך שהוא נכנס למסעדה - שיער שחור קצר, עיינים כחולות (מודה - עיינים כחולות תמיד עושות לי את זה), ילד טוב שכזה - סימנתי לעצמי בכוכבית לקחת מנו טלפון לפני שאני הולכת - ומה אתה יודעים מתסבר שהוא חבר של הדיט שלי מאותו הערב. איזה יופי לי. הוא הצטרף אלינו,ל עלאה אתכם בכל הפרטים רק שקשקשנו קצת (כן, עברנו את כל השלבים בשיחה) ובסוף הוא (כמובן) נתן לי את הטלפון שלו. היה לי שבוע קצת לחוץ, אז התקשרתי אליו רק ביום רביעי, אבל היו לנו כמה שיחות טובות ומחר אנחנו נפגשים. אז, חברים יקרים, אתם מוזמנים להחזיק אצבעות - בינתיים הוא לא נקלט לי בגיידר, אבל אני אמשיך לעדכן.
mai

היפ היפ........ ../images/Emo120.gif

אוי
....ה"הורייי" נתקע לי קצת, בחלק שבו "מתסבר שהוא חבר של הדיט שלי מאותו הערב" יא... יא..... יא בריאן אחת!
לאור זאת, אני ממליץ לך ולכולם להעיף מבט בזה - מבחן Are you a slut מתוך המגזין Genre - המעריב לנוער של נוער הומו-לסבי בארה"ב.
,
, ו
לדרך.........

MARMELAD

New member
גבר סטרייט?

מה, את לא מרגישה טוב..? מאי אולי לא הצליחה להבהיר את זה - אבל היא ממש מוקפת בהומואים. ממש.

Roi inc

New member
הגיע הזמן...../images/Emo6.gif

מאי את כל כך חמודה, קודם כל תרשי לי במקום מזל טוב ושאר משפטי הזדהות מתוקים, לצעוק מהתרגשות -
סוף סוף
וגם לספר לך ולכולם שאני, עכשיו סופית...
מאוהב...
! מישהי בעבודה שלי, קולומביאנית מתוקה.
וזה מרגש אותי כל כך, לא בונה מגדלים סתם וכל זה- אבל אולי שנה הבאה אני עוד אעבור לגור איתה באיטליה.

לירוי25

New member
ואת עוד לא מבינה../images/Emo57.gif

למה רק הומואים נדבקים אליך? אולי כי את נמצאת כאן כל הזמן?? יש לי ידידה שהיתה מסתובבת איתי המון ב"קפקא" וב"אאוט" ולא היתה מבינה למה אין לה הצלחה עם בנים. הם היו משוכנעים שהיא לסבית... ברגע שהיא הפסיקה לצאת איתי לשם, המחזרים לא מפסיקים להתקשר. לא יודע איך להסביר את זה אבל צ´מעי, שווה לך לנסות! בכל מקרה המון הצלחה עם הבחור החדש!!

למעלה