האם אתה גר ברחובות ? כי מה שציינת
מוגזם למדי.
נתחיל מזה שאשכנזים לא גרים בשכונות הצפוניות של רחובות לבדם כבר שנים רבות. רק במשפחה שלי הקרובה ביותר, 2 אחים שלי גרים בבתים פרטיים באזורים היוקרתיים שבעיר, אמא שלי גרה אף היא באזור דומה ואחי הקטן שגר כיום בתל אביב רכש דירה חדשה להשקעה ברחוב נחשק מאוד ברחובות. ואני מכיר המון לא אשכנזים שגרים ב"צפון" רחובות.
דווקא החברים הכי טובים של אשתי ושלי שהינם אשכנזים מ-2 הצדדים (רומניה ו-גרמניה) גרים אמנם במיקום טוב, אך לא בשכונת יוקרה.
ארנונה גבוהה באזורים הטובים ברחובות זה נכון.
לגבי זה שחלקים נרחבים בעיר מטונפים, לא יודע כיצד הגעת לקביעה כזאת. יש 2 אזורים בלבד שנחשבים ברחובות למקומות בעלי רמת חיים נמוכה (שניהם מקומות שגרים בהם עולים) וגם שם בעשור האחרון מתחיל לחול מפנה ואני מאמין שבעתיד המצב גם שם ישתפר.
"בתימן גרושים וכל ההשקעה שם" – אני מניח שאתה מתכוון לשערים ומרמורק ?? על איזו השקעה אתה מדבר באזורים הללו – אני לא מכיר שום השקעות באזורים הללו, 20 שנה אותו הדבר.
אגב, בשנת 2018, ברוב המקומות בארץ לא נהוג לכנות מקום עפ"י ארץ המוצא של האנשים היושבים בו.
אלא אם אתה בא מרקע חרדי שבחלק מהחינוך שלהם עוד נוהגים לעשות הפרדה בין העדות ממש כמו בגרמניה הנאצית ואז הערתך מובנת.
ולסיום, אשתי ואני מאוד מאושרים ברחובות, כך גם כל משפחתי ומקרי בעיר. זאת עיר נהדרת מהרבה בחינות.