אם ביניכם מומחים לישווק, הנה שאלה:

מחשבות

New member
אם ביניכם מומחים לישווק, הנה שאלה:

בלי לפרסם מוצר כלשהו, אני פונה לוועדי בתים ומציע להם הסבה של מערכת בלוני הגז שלהם למערכת מרכזית. ההסבה אינה עולה דבר ומחיר הגז לאחר ההסבה זהה לבלונים. לרוב אני נתקל בסרוב כזה או אחר. כל העבודה מתבצעת תוך 3 ימים והטרחה של הועד די קטנה והוא אף מפוצה. איך זה קורה?

danchen

New member
קודם כל

הם, כמוני וכמו יתר הקוראים, מחפשים את הקץ'. חייב להיות קץ' - אחרת מה יוצא לך מכל הענין ? דבר שני - מנהלי הועד הם בדרך כל אנשים שנושאי הועד לא ממש מענינים אותם והם רוצים כמה שפחות התעסקות - במיוחד לא במה שכבר עובד - למשל בלוני הגז. לכן הם מנסים לנפנף כל נושא שנשמע להם קצת מסובך ו/א ושמצריך תשומת לב אפילו מינימלית, במיוחד אם המצב כמו שהוא היום עובד והוא אכן עובד. דרך אגב - למה בכלל שלועד תהיה התעסקות עם בלוני גז - לכל דירה יש בלונים משלה - לא?

מחשבות

New member
אין קץ'. הרי זה כמו לקבל מודם חינם

כדי לעשות אינטרנט מהיר. להיות מנוי ולשלם ולחברה שלנו ולא של אוסף חברות אחר. אם לכל דירה בלוני גז משלה מדובר בבניין ישן. הגז בבלונים מסוכן יותר ממרכזי, נתון לגניבות ולרמאויות. הרי לאיש אין מושג כמה גז הוא מקבל באמת והמחלקים חוגגים על בעלי הבלונים. גם הזפת המצטברת בבלונים "עוזרת" למכירת פחות גז. בגל החלפת בלון גז נותר מעט גז בבלון והחברות פשוט מחככות ידיים בהנאה מכל העסק. לגז מרכזי ביטוח אחד שלם. לגז בבלונים אין ביטוח כלל! מה דעתך?

shiri33

New member
הנה ההסבר - מתותחית שיווק

זה סתם משהו להתעסק איתו שלא ישנה להם את החיים הם לא ירגישו שום שינוי בחיים שלהם בעקבות ההחלפה לא לטוב ולא לרע ובכל זאת הם נדרשים לידע את כל הדיירים, לתאם מועד החלפה וכו' - זה בלבול מוח בשבילם עבור משהו שבכלל לא מעניין אותם, אבל יש לך דרך להצליח בכל זאת אם תציע להם מתנה לבניין למשל פח אשפה מהודר ליד תיבות הדואר שיהיה קשור לרצפה עבור פליירים או תיבת דואר חדשה לועד הבית או עציץ גדול יפה, או עבודת גינון קטנה בחצר- און כל מתנה אחרת שתועיל לכלל הדיירים. זו השקעה קטנה יחסית, השאלה כמה חשוב לחברה בה אתה עובד למכור כאלה מערכות- אני מניחה שחשוב אחרת לא היו שוכרים אותך- ולכן תסביר לבוסים שלך שחייבים להשקיע באיזו שהיא מתנה. עציץ נשמע לי הכי מגניב. תסכם עם איזו משתלה על מחיר מסוים לכמות גדולה ותאמין לי שועדי בתים ישמחו לקבל כזו מתנה. בלי מתנה או הוזלה במחיר אין סיכוי שירצו לשמוע על זה. בהצלחה ובבקשה תעדכן אותי אם הצליח.

pizy

New member
נושא הבטיחות וגם אסטטיקה

מתנה תמיד עובדת טוב אבל לדעתי צריך לעבוד חזק על נושא הבטיחות. צובר גז הרבה יותר בטיחותי מבלונים. בנוסף בבינינים הישנים הבלונים מפוזרים בכל מיני מקומות סביב לבנין וזה נראה רע. אתם פעילים במרכז?

זה ההסבר שלי כלקוחה שסירבה

הי הגעתי לפה בטעות ויש לי הסבר לשאלתך. הבעייה היא לא מה הקטץ' עם הסיפור. אנחנו במקרה ועד הבית ורצינו לעשות גז מרכזי, אפילו מאוד התלהבנו מהעניין. אבל בחישוב מהיר הבנו שזה יוצא לנו הרה יותר כסף ממה שאנחנו משלמים היום. אם נחבר התשלום החודשי עליו אנו מחוייבים לשלם מידי חודש נגיע לסכום שעובר את מחיר הבלון, אותו אנו רוכשים לעתים רחוקות. מעבר לזה, אם אני לא טועה, יש גם תשלום של דמי אחזקה. במקרה שלנו גם רצו שנעשה את הגז המרכזי ברחוב ליד או משהו כזה. אני לא זוכרת את הפרטים המדוייקים. בשורה התחתונה זה לא יצא כדאי כלכלית ואני מניחה שכמונו, עוד הרבה אנשים עושים את החישוב הזה. במיוחד בימים טרופים אלה. בהצלחה.

למעלה