אם במגורים עסקינינו אז שאלה

on the wave

New member
אם במגורים עסקינינו אז שאלה

אז ככה: אני חייל סדיר שמשרת במתכונת של שבוע שבוע ויש לי אישור עבודה (כלומר שבוע בצבא ושבוע חופש לעבוד ) העניין הוא כזה אני גר עם ההורים באופן זמני ואני לא רוצה לגור יותר עם ההורים אני מחפש לי דירה או משהו להשכרה משלי ויכול להיות שהצבא יסדר לי משהו אבל אם לא אני מעוניין עם הכסף שאני מרוויח מהעבודה לסדר לי איזה משהו אבל שיהיה יחסית זול אז יש לכם איזהשהם רעיונות למקומות זולים שאפשר למצוא בהם דירה קטנה ? לא איכפת לי גם קיבוץ או משהו כמו שציינו פה תודה לעוזרים.

Bon Bonit

New member
בקשה לדיור../images/Emo70.gif

במידה ואתה מוגדר מבחינת הצבא כחייל בודד ואתה מביא אישורים שאין לך איפה לגור, כגון: מכתב מהורים שמצהירים כי הם מ0רבים שתתגורר איתם בבית, או כל מ0מך אחר שמוכיח זאת. כמובן שהבקשה נעשית דרך משקית ת"ש שזה כולל: ביקור בית וכו'... הצבא חייב ל0דר לך מקום מגורים ב0ביבה שקרובה לב0י0 שבו אתה משרת! זה רק עניין של זמן... ככל שתגיש את האישורים מהר יותר, כך ה0יכויים שלך לקבל דיור יגדלו
אל תשכח שיש חיילים בודדים שאין להם אפילו את האופציה להתגורר עם ההורים
חברה טובה שלי עשתה את זה וקיבלה דירה במרכז הארץ עם 2 שותפות נו0פות. ממש נחמד!
בונבונית...

on the wave

New member
זה העניין

אני לא מוגדר ע"י הצבא כחייל בודד ,אני יכול להגיש בקשה כזאת אבל אני לא יודע אם כדאי ואם זה ראלי בכלל כי כפי שהבנתי הצבא מכיר חיילים כבודדים רק אם אין להם קשר עם ההורים (תקנו אותי אם אני טועה ) כבר סידרו לי בצבא לינה בבית החייל אבל גם זה פיתרון זמני עד שתהיה לי דירה משלי (או דירה עם שותפים ) מכיוון שאיני מעוניין להתגורר עם ההורים מכל מיני סיבות למרות שאני בקשר סביר איתם .

Bon Bonit

New member
מתקנת אותך...

הצבא מכיר חיילים כבודדים גם אם יש להם קשר עם ההורים
אני מציעה לך לגשת כבר מחר למשקית הת"ש, אני בטוחה שהיא תדע הרבה יותר ממני וממך יחד...
בונבונית...

Jany

New member
אני לא בטוחה בקשר לקטע שאם יש לך

קשר עם ההורים, אבל אנ יודעת שהצבא יכיר בך כחייל בודד, לא אם אתה לא גם עם ההורים מסיבות אישיות שלך, אלא אם הם העיפו אותך מהבית, אחרת לא יכירו בך כחייל בודד. באמת רצוי שתברר את זה עם מש"ק ת"ש, רצוי עם מישהו שאתה מכיר אולי שמשרת כמש"ק ת"ש, ואז תלך למש"ק ת"ש בבסיס שלך כשכבר יהיה לך מידע מדוייק בידיים.

on the wave

New member
אוקי

על חייל בודד אני לא אלך כי זה נראה לי טיפשי ואף אחד לא יתייחס ברצינות לזה שאני לא רוצה לגור עם ההורים מסיבות אישיות אז לכן שאלתי אם יש לכם רעיונות על מקומות מגורים זולים ברחבי הארץ אני עובד במתכונת של שבוע שבוע

Jany

New member
למה שלא יאמינו לך?!

תבקש מהמשפחה שישתפו פעולה ויגידו שהעיפו אותך מהבית וזהו...

אורי-

New member
ואם יתפסו אותו הוא יחזיר הכל...

אני מכיר את הנושא , גם כקצין שחילים שלו היו מטופלים , וגם כי חברה שלי הייתה מש"קית ת"ש בחטיבה (האוכלוסיה הבעייתית). לא פשוט לעבוד עליהם.

Jany

New member
אז זהו ש... כן!

הם לא בודקים אם אתה בקשר אם ההורים או לא, הם בודקים מי אחראי לזה שאת לא גר בבית ולמה, לא משנה להם שתישאר בקשר עם ההורים, אם הם אלה שהעיפו אותך ולא תומכים בך כלכלית ולא אתה העפת ת'עצמך מהבית אז הם כן יכריזו עלייך כחייל בודד.

למעלה