אם במסעדה (סטקייה) הסטקים כמו סוליות,

dudi4321

Active member
אם במסעדה (סטקייה) הסטקים כמו סוליות,

מה צריך להגיד לאחראי? מאיזה חלק הסטק בקר צריך להיות? לפני הצליה (על פלטת פלדה) הוא מגיע פרוס ומופרד בניילונים וקפוא. לרוב הסיבים הם לאורך הסטיק. הסיבים לא צריכים להיות קצרים? שלא לדבר שמגישים יבש ולא חם. בבקשה איך סטייק צריך להיות סטייק? מסעדה גדולה.
 
המממ

במקומות רציניים אין דבר כזה "סטק בקר", יש נתחים שונים. אנטריקוט, פילה, סינטה, שייטל... או שמות נרדפים לאלו. וכן, הסיבים צריכים להיות קצרים (ב"גובה/עומק" של הסטייק). על איזו מסעדה אתה מדבר?
 
למעלה