אם במסעדה (סטקייה) הסטקים כמו סוליות,
מה צריך להגיד לאחראי? מאיזה חלק הסטק בקר צריך להיות? לפני הצליה (על פלטת פלדה) הוא מגיע פרוס ומופרד בניילונים וקפוא. לרוב הסיבים הם לאורך הסטיק. הסיבים לא צריכים להיות קצרים? שלא לדבר שמגישים יבש ולא חם. בבקשה איך סטייק צריך להיות סטייק? מסעדה גדולה.
מה צריך להגיד לאחראי? מאיזה חלק הסטק בקר צריך להיות? לפני הצליה (על פלטת פלדה) הוא מגיע פרוס ומופרד בניילונים וקפוא. לרוב הסיבים הם לאורך הסטיק. הסיבים לא צריכים להיות קצרים? שלא לדבר שמגישים יבש ולא חם. בבקשה איך סטייק צריך להיות סטייק? מסעדה גדולה.