אם בן/בת זוגכם/זוגכם היו...

אם בן/בת זוגכם/זוגכם היו...

אם בן או בת זוגכם היו עובדים במשרד כל היום עם גבר היא והוא לבד כל היום בעבודה. הייתה לכם בעיה עם זה? אם כן, מה הייתם עושים? אם לא? למה? פרטו נמקו. תודה מראש.

עניין של אמון...

אישית לא הייתי יכול להיות ביחד עם מישהי שאין לי אמון מלא בה. ואם אין לי את הדאגה הזאת...אז היא יכולה להיות לבד במשרד עם עוד 10 גברים אחרים שמצידי יכולים להיות דוגמנים מקצועיים בנוסף לעבודתם במשרד. זה יתחיל להציק לי רק אם היא תחליט לספר לי כל יום על הפלירטוטים שלה איתם, אם יהיו. בגדול - לא, אין לי שום בעיה.

שוב...

אם היא מפלרטטת איתם ומספרת לי על זה כל היום...או לחילופין שהיא מתנהגת איתם כאילו היא 'פנויה ומחפשת' אז כן - זה יפריע לי. לא, לא הייתי רוצה לעבוד שם איתה במקומם. (אלא אם מדובר במשרד יעוץ השקעות ממש ממש נחשב...). אבל הייתי מדבר איתה על זה ואומר לה שזה מפריע לי.

הממ...

שהיא מתנהגת כאילו אין לה חבר. שהיא מפלרטטת איתם בכוונה כל הזמן. שהיא גורמת להם לפתוח את העניים סתם. כל אלה אבל היא לא עושה בפועל כלום עם אף אחד מהם, כמובן. אני מדבר על מצב שהיא עושה את זה סתם בשביל הכיף. בשבילה זה יכול להיות מצחיק אבל לבחור שלה זה יכול להפריע מאוד. אז במקרה כזה - הייתי מדבר איתה על זה.

למעלה