אם בן לא בורח מליהי אחרי יום - אני צנצנת

אם בן לא בורח מליהי אחרי יום - אני צנצנת

יום אחרי סיום התכנית הוא בורח היא ממש טרחנית, בכיינית, מפונקת, מתלוננת בלי הפסקה זה ממש מתכון לכלום... כמה הוא יחזיק מעמד ככה?... על כל דבר היא תבכה ותתלונן - זה ממש מעיק

sendibar0

New member
בן זוג זה לא רק זיונים. היא צודקת

במקום לשבת ולרכל עם דניאל כמו נקבה מחורבנת, הוא יכול היה להעניק לליהי קצת תמיכה

הוא בהחלט תומך אבל היא החופרת האולטימאטיבית

זה מאד לא נעים להיות בזוגיות שמישהו כל הזמן מתלונן, מתבכיין, מבואס, היא תבריח אותו בן רגע...

sendibar0

New member
לפני חדש היה זה בן הבכיין המתלונן

בואי לא ניתן קרדיט שלא מגיע לו

abigl

New member
פולניה, את צודקת. ראו את זה בבקור אמהות

איזה הבדל בהתנהגות בין ליהי לבין דניאל. שתיהן לא קיבלו בקור ודווקא הפרגית הצעירה הסתדרה עם זה ולא בכתה יממה שלמה כמו ליהי שאפשר היה לחשוב ששחטו אותה. בכלל כל ההתנהגות שלה בבית מאוד נגררת ולא עצמאית. היא גם לא מעניינת, עד היום אני בעצם לא הבנתי מי היא בכלל.

מזה "המקום"? ואיך אדע איזה נושא ראוי לעצמאות?

איך יודעים או מי מחליט איזה נושא ראוי להיות שרשור עצמאי..? אחרי הכל, לא יתכן מצב בפורום שיש רק שרשור אחד.... לטעמי האישי אם נפתח נושא חדש ואתם מנהלי הפורום רואים שהוא לא מתקדם לשום מקום - תדביקו אותו בתוך שרשור הגיגים.. אבל בינתיים, אולי זה נושא לדיון - הלא כן?

שאפולי

New member
בן וליהי

הם לא נושא לשירשור ועובדה תראי איך הוא נבלע מטה. איך מחליטים? שיקול דעת. לרוב עדיף לשרשר לנעוץ כדי שמישהו יראה את ההודעה שלך.

שנתפלסף בעניין...?

כי אני חולקת על דעתך.. בן וליהי בהחלט יכולים להיות נושא לשרשור - במידה ויש סביבם איזה אישיו או במידה ורשמתי הודעה בשעה הנכונה ביממה ... .....אבל בעצם זה לא משנה...... אם כך החלטתם - כך יהיה... נשארו עוד כמה ימים ואני אתאפק (בקושי)

abigl

New member
השרשורים של מאות הודעות מאוד טרחניים בעיני לא

מתאימים לתרבות פורומים אינטרנטית. כל הקסם בסיפור הוא נושאים שונים, מגוון דעות, התחדשות לאורך היום ולא הכתבה של נושאים לפי שעות. הבעיה היא לא פתיחת שרשורים, אלא ריבוי של שרשורים שחוזרים על עצמם באובססיביות עם אותו משפט במשך שבוע-שבועיים. בזה צריך להלחם ואל בהודעות בודדות שנכנסות לכאן בנושאים מגוונים. סורי... סוחבת את התגובה הזו עוד מימי האחים הגדולים הקודמים.

אני מסכימה איתך, גם עם משפט הסיום../images/Emo13.gif

אך מאחר והמנהלים כאן מתנדבים ֹ אי אפשר לדרוש מהם לעמול ללא עמלה... גם בעיני שרשורי האין-קץ ממש מיטרד..... וגם אלו לפי שעות - מה התכלית? אין לזה פיתרון אבל גם אי אפשר להציק לכותב אחד ולאחר - לא... חוק אחד לכולם ולא איפה-ואיפה

ליהי עכשיו מחפשת אותו בכוח

מנסה להוציא משפטים תמימים של בן מהקשרם. היא כבר יודעת שזה הסוף והיא כבר לא צריכה את בן, ומחפשת תירוצים לסיים את הקשר

אני בשוק ממנה , חבל הוא ממש בסדר ואומר לה

שהוא הכי רוצה אותה וכל הזמן והיא מחפשת אותו על קטנות וכן הוא צודק שהכי חשוב לו שאיתן יזכה, נראה לי הם אוכלים סרטים ופוחדים שגב יזכה.

למעלה