אם בנושא בגידות עסקין אז ככה...

guy1974

New member
אם בנושא בגידות עסקין אז ככה...

אם שאלת המתלבט היתה האם "סיבר סקס" נחשב לבגידה אז מה אתם חושבים על התכתבויות דרך MSN ICQ או צאטים, בגידה או לא?
|חמס

white star

New member
תלוי על מה מתכתבים...

אם זה בהקשר ידידותי ואפילו עם הקשר מיני בהומור זה בסדר. ברגע שמדברים על רגש אמיתי,רצון למגע וכאלה זו כבר בגידה

hatul

New member
במצב כזה לדעתי זה סימן לבעיות בקשר

אם מתיחסים לכך כאל בגידה, אז כבר הריחוק מתגבר, והעויינות מתפתחת. אם רואים זאת כסימן למצוקה, לבעיה בקשר... רגש אמיתי, רצון למגע - למה שאדם יחפש זאת בסייבר, אם אין לו בחיים עצמם? ואם הוא בקשר עם מישהו, סימן שמשהו לא מתפתח, אז - לעצור הכל? אולי זה הזמן בדיוק לנהל שיחה רצינית? אני לא אומר שבן הזוג יחפש את הלוג של השיחה ואז יראה לאדם שמחפש קירבה אלא שאולי אותו אדם יוכל להדפיס בעצמו את הדברים ולהראות לבן זוגו, או שלדבר איתו בהשראת השיחה באינטרנט. באחת משיחות היעוץ שלי הבאתי תדפיס של שיחה שהייתה לי באינטרנט, וזה מאוד עזר להתמקד על דברים שמפריעים לי...

white star

New member
להוריד את המסכה...

אנשים באינטרנט הרבה יותר חזקים , נותנים לעצמם להיות מי שהם , רחוקים יותר מכבלי החיים האמיתיים. המדיה הקרה הזאת נותנת תחושת בטחון. היה לי איזשהו פאנץ´ ליין אבל שכחתי...הבנתם כבר למה אני מתכוון

Liroy25

New member
תלוי מה תוכן השיחה

שיחה בצאט לסוגיו השונים שוות ערך מבחינתי לשיחה עם בחור זר במועדון. כל עוד אין תוכן מיני מפורש או הצהרת כוונות כל שהיא אין כאן שום דבר רע.

aalon213

New member
היכן גן החשמל?

היי אשמח לעזרתך, היכן נמצאים גן החשמל וגן העצמאות? איזה מהם עדיף אם אני מעוניין לפגוש טרנסית?

Yaniv-DC

New member
כל אחד מהם יהייה מוצלח

אם אתה מעוניין לפגוש מחלות.

p o l i

New member
זה

אחרי הילטון ואם אתה הולך לשם אז.... היה לי מאוד נעים להכיר אותך.....

Liroy25

New member
אם אתה מעוניין להכיר טראנסית

יש באיזור התחנה המרכזית הישנה/רחוב העליה בנות שעובדות וחלקן גברים במקור. בהצלחה!

השכנות שלנו ../images/Emo68.gif

ג´וזפין,שנטל,אביבה - נשמח להכיר לך אותן/ם,אבל אני לא בטוח שאתה מתכוון אליהן. כאפה אחת מכל אחת מהן והלך עליך
.

למעלה