אם ברצוני להקפיא בצק עוגיות - האם צריך להקפיא את הבצק

אם ברצוני להקפיא בצק עוגיות - האם צריך להקפיא את הבצק

כולו או רק לאחר שקורצים אותו לצורות?
אם האפשרות הראשונה היא הנכונה - האם לאחר הקפאה הבצק יהיה מוצק או שאפשר כבר מיד לאחר ההוצאה לעבוד איתו?

ומשהו אחר - אפשר לשים עוגיות (שלמות) בבלנדר על מנת להפכם לקמח עוגיות (במקום להשתמש במערוך)? זה לא יפגע בבלנדר?
 

ybo4

New member
אינני יודעת לגבי כל סוגי הבצקים

אני מקפיאה לעיתים בצק של עוגיות דבש והוא נשמר מצוין.
מקפיאה כנקניק בצק ארוך. אחרי שאני מוציאה מהפריזר חותכת לעוגיות עגולות ואופה.
 
טוב אני אנסה, לא יכול להיות משהו רע. מישהו יודע

לגבי השאלה השניה שלי? מה הכי קל לעשות כדי שנקבל קמח עוגיות?
 

shron17

New member
אתה מתכוון לפירורי עוגיות ?

אם לפירורי עוגיות הכוונה,זה נטחן היטב בקוצץ -המזון.(בבלנדר לא ניסיתי).
 

חנהפ

Active member
קבוע טוחנת כמה חבילות בסקויטים בכל פעם

במעבד מזון
מחלקת לשקיות של כ- 200 גר' ושומרת בארון כולה בסקויטים, לא צריך לשמור אותם בהקפאה.

לגבי בצק עוגיות חושבת שתופס מלא מקום לשמור עוגיות קרוצות,הייתי שומרת את הבצק במקפיא ומרדדת וקורצת לפני האפיה
 
בוקר טוב.אין בעיה הרי.....

בוקר טוב.
כן בהחלט אפשרי ,לאחר הקפאה והוצאת הבצק אפשר להכין עוגיות.
יש חברה ידועה שעושה כן אז למה לך לא יהיה טוב.
אולי יש צורך להוסיף מעט קמח כי יכול הבצק להיות מעט רך .
לבריאות
 


 
לדעתי, עדיף להקפיא כבצק שלם ולא לקרוץ צורות.

לגבי פירורי העוגיות-עשיתי את זה כמה פעמים ולא הייתה בעיה.
 
אפשר להקפיא כבצק שלם

ואז להפשיר הפשרה איטית קצת לפני העבודה איתו (במקרר לכמה שעות למשל).
אני טוחנת ביסקוויטים בבלנדר כל הזמן.
 
למעלה