איש מדליק1
New member
אם ברצוני להקפיא בצק עוגיות - האם צריך להקפיא את הבצק
כולו או רק לאחר שקורצים אותו לצורות?
אם האפשרות הראשונה היא הנכונה - האם לאחר הקפאה הבצק יהיה מוצק או שאפשר כבר מיד לאחר ההוצאה לעבוד איתו?
ומשהו אחר - אפשר לשים עוגיות (שלמות) בבלנדר על מנת להפכם לקמח עוגיות (במקום להשתמש במערוך)? זה לא יפגע בבלנדר?
כולו או רק לאחר שקורצים אותו לצורות?
אם האפשרות הראשונה היא הנכונה - האם לאחר הקפאה הבצק יהיה מוצק או שאפשר כבר מיד לאחר ההוצאה לעבוד איתו?
ומשהו אחר - אפשר לשים עוגיות (שלמות) בבלנדר על מנת להפכם לקמח עוגיות (במקום להשתמש במערוך)? זה לא יפגע בבלנדר?