אם הביטלס לא היו מתפרקים

Speed King

New member
אם הביטלס לא היו מתפרקים

אם הביטלס לא היו מתפרקים לאיזה כיוון של מוזיקה הם היו מתפתחים לדיסקו של שנות השבעים או שהולכים לתחום הפסכידליה או שבכלל חוזרים לרוקנרול של הסיקסטיז? מה אתם חושבים?

Another Girl

New member
קשה לנחש

אבל לדעתי הם היו ממשיכים בכיוון של Abbey Road ומתחילים ליצור צוסיקה מתוחכמת משהו, אולי אפילו בכיוון של פינק פלויד. מדי פעם הם היו מבצעים קצת מהרוק'נרול הישן והטוב שלהם...

fenriz

New member
הביטלס עדיין קיימים (?!) ../images/Emo163.gif

ספיד קינג העלה פה שאלה מענינת והחלטתי לפתח אותה קצת. זה מה שהיה קורה אם ג'ון לנון לא היה מושפע יותר מדי מיוקו,לא רב עם עם פול והביטלס היו עימנו עד עצם היום הזה! (או שהדברים היו קורים אחרת) אחרי ההצלחה של לט איט בי שהופק ע"י ג'ורג' מרטין (לא היו צריכים את ספקטור,כמו שאמרתי,אף אחד לא רב עם אף אחד,נכון!?) והכיף שהם עשו על הגג הביטלס מחליטים לצאת למסע הופעות כלל עולמי. הם עושים סיבוב הופעות ענקי שהעולם לא ראה כמותו כל השנים 70-72 ומופיעים גם בישראל ועושים גם הופעה אחת מיוחדת בסיני הישראלית באיצטדיון בשארם. ב73 הם מוציאים אלבום בסגנון מגי'קל מיסטרי טור רק עם שירים ארוכים הרבה יותר וסולואי גיטרות מסובכים יותר וארוכים הרבה יותר. אלבום שמצליח כמו כל הקודמים ומפיק להיטים רבים שלא אגלה את שמם! אחרי יציאת האלבום הם יוצאים שוב למסע הופעות של שנה עם כל השירים החדשים סיבוב שבסופו ג'ורג' עוזב את הלהקה לאחר ריבים עם פול וג'ון הסיבה העיקרית היא חוסר אפשרות להתבטא. ג'ורג' מקים בשנת 75 את להקת "עופות" להקה שזוכה להצלחה בינונית. הביטלס עושים הפסקה של שנה שבה ג'ון עוזב את יוקו וחוזר לסינתיה במעשה שמסעיר את עיתוני הרכילות של התקופה. בשנת 76 הביטלס חוזרים לאולפן עם גיטריסט חדש,אריק קלפטון. הדיסק שיוצא הוא תקליט פסיכודלי ומוזר עם 4 שירים אינסטרומנטלים ארוכים. הדיסק מצליח מאוד (עדיין הוא של הביטלס נכון?) אבל לא כמו קודמיו דבר שגורם ללהקה לחשוב על שינוי. שנת 77 עוברת לה ובשנת 78 העולם בהפתעה דיסק חדש של הביטלס! בסגנון הישן של הימים המוקדמים עם השיער והחליפות (כן גם קלפטון התלבש ככה לכבוד הדיסק) בשם EIGHT ARMS TO HOLD YOU. הדיסק כולל 14 שירים חדשים של לנון\מקרטני ועוד 2 קאברים לשירי רוקנרול ישנים. הסגנון של הדיסק הוא ממש כמו פליז פליז מי והימים המוקדמים והוא זוכה להצלחה אדירה בעולם. בעקבותיו הם יוצאים למסע הופעות עם התלבושות והציוד המקורי של פעם מסע ששובר שיאים בכל העולם ובסופו הם מודיעים על פרישה בינואר 80. עוברות כמה שנים בלי הביטלס ובשנת 87 מגיע דיסק הקאמבק! ג'ורג' חוזר על הגיטרה וביחד עם אריק קלפטון הביטלס הופכים לחמישיה ומוציאים דיסק חדש! הדיסק הוא בסגנון רוקרי עדיין אבל עדיין אפשר להבחין בו בהשפעות אייטיז וצלילים אלקטרונים שפול מתעקש להוסיף. הדיסק הופך להצלחה היסטרית וגורר שוב מסע הופעות שבסופו מחליטים על פרישה סופית. כולם פונים לקרירות סולו חוץ מרינגו שהופך לסופר של ספרי בדיחות ומגשים את חלומו לפתוח מספרה בשדרות סנסט ב-L.A. פול מקרטני חובר לאישתו לינדה והופכים לצמד אקרובטים בקירקס מוסקבה. ג'ון לנון ממשיך להוציא אלבומי סולו עם אשתו סינתיה ומופיע מדי פעם באיצטדיונים וערבי וועדי עובדים והופך לאגדה בחייו. ג'ורג' הריסון מוציא כמה אלבומי סולו ונוסע להודו והופך לגורו של פאסט פוד. אריק קלפטון הופך לזמר ממוסחר ומשעמם (זה החלק היחיד שאמיתי חה חה) בשנת 2000 ה-4 חוזרים בלי אריק למסע הופעות סביב העולם כולל הופעה בישראל בפארק הירקון ושרים את כל להיטיהם עד שנות ה80 מסע ששובר את השיאים של עצמם ומכניס עוד כסף לפול מקרטני! בשנת 2004 הם מוציאים סינגל עם בריטני ספירס שהופך לשיר האחרון שלהם שיוצא מכיוון שהם מודיעים על פרישה סופית אחריו! "Life is what happens to you when your busy making other plans." JOHN WINSTON LENNON

PeNy LaNe16

New member
ענק

לא ידעתי אם לבכות או לצחוק "סינגל עם בריטני ספירס" גדול

יו גדול!

הלוואי וזה היה קורה!!!!! הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אווף חבל שלא יכולתי לראות אותם בהופעה!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! אוווף!!!!! חרא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ג'ון חוזר לסינתיה! ../images/Emo9.gif ../images/Emo124.gif

|מצדיעה לאוטופיה הביטלמנית שהוצגה כאן|

PeNy LaNe16

New member
ההופעה

איצטדיון רמת גן
\ שירה 23
כסא 106
אני רוצה לפגוש את השרים שלא הרשו להם לבוא ו"להעלים" אותם בדרך מסתורית אתם קולטים שלא הרשו להם לבוא כי הם משחיתים את הדור והמורדים היו בפסח והם מטיפים על שסמים זה רע וסקס רק אחרי החתונה דרך אגב זה מפורום הייד פארק שלא יתבעו אותי עם הפרת זכויות או משהו

fenriz

New member
20 לירות?! מאוד יקר!

למה כל כך יקר ?! מאיפה אני אשיג 20 לירות? יש לי רק כמה גרושים!

PeNy LaNe16

New member
הכי עצוב זה...

שזה הכרטיס היחיד בעולם שיש את הסימון שהסדרנים צריכים לקרוע

Speed King

New member
כן אהה...

וfenriz כל הכבוד שלקחת את הרעיון שלי צעד אחד קדימה אני גאה בך...
והביטלס עם בריטני ספירס מה חשבת לעצמך?!?!?!?!?!?!

100police

New member
רגע רגע רגע, לא הבנתי כלום

למה הם צריכים את כל הבולשיט הזה? ועדיף לג'ון לחזור לסינתיה... אבל כל השאר, הם באמת צריכים את זה? הם יכולים לשרוד לבד...

ע נ נ ת

New member
יש לכם פה טעות...

שלום - אני עוד מכורת ביטלס אחת, ואני קוראת את הפורום שלכם שהוא חביב מאד. אתם גורמים לי לשמוע מחדש כל מיני שירים של הביטלס, ולהזכר שוב למה אני אוהבת אותם... בנושא ההופעה שמעולם לא היתה, קבלו קישור עם כל האמת ורק האמת: כתבה על מה שהיה פה. אגב, האתר ממנו לקוחה הכתבה הוא לדעניותי (כלומר, לעניות דעתי
) האתר הטוב ביותר בארץ על הביטלס. את ירדן אוריאל אתם מכירים? לפני כ-15 שנים הייתי בכמה וכמה ערבי ביטלס שלו, הוא כתב ספרים על הביטלס בעברית (ראיתי שהזכרתם אותם) וזה האתר שלו. ואם כבר אני מספרת לכם על אתרים, את הInternet Beatles Album אתם מכירים? עוד אתר נפלא!

ירדן אוריאל

הייתי בערב וידאו נסיוני מדהים שהוא ארגן לפני שנתיים בבית "קמרה אובסקורה" בתל אביב. היו שם חמישה או שישה חדרים ובכל אחד הוקרנו במקביל סרטונים וסרטים נדירים הקשורים לביטלס ולקריירת הסולו שלהם. הסרטונים בכל חדר היו שונים מאלו בחדרים האחרים. בכניסה חילקו לנו דף עם פירוט הסרטונים שהוקרנו בכל אחד מהחדרים ויכולנו לעבור באופן חופשי מחדר לחדר כדי לראות את מה שרצינו. מה שאוכל אותי הוא שבשעה שראיתי סרטון שהראה אותם עושים חזרות באולפן על השיר "הי ג'וד", הייתה בחדר אחר הקרנה של הופעה של ג'ון לנון מ1972 עם פראנק זאפה. שמעתי שהיה מהמם. חבל שאוריאל לא עושה יותר ערבי וידאו כאלה. שמעתי ראיון איתו ברדיו בו הוא אמר שהוא לא מארגן ביוזמתו ערבי וידאו, אבל אם מזמינים אותו להקרין -הוא בא.

Dungpai

New member
יפה!

חוץ מזה שאריק קלפטון היה מיותר (נו מה) איש ארור

Speed King

New member
אני לא מבין למה אתם שונאים אותו...

אריק קלפטון הוא בן אדם וגיטריסט גדול שתרם הרבה למוזיקה אני חושב שהשנאה לאריק קלפטון היא לא מוצדקת.

למעלה