אם הבנים רוצים להציל את דניאל

billc

New member
אם הבנים רוצים להציל את דניאל

הם חייבם להצביע למישהו חלשה, שאם דניאל תתמודד איתה בחוץ היא תנצח למשל אורטל מול דניאל, זה מאוד מסוכן הלוגיקה אומרת להצביע לענת, מצד שני יכול שהבנים לא מוכנים לתת לה ללכת אופציה נוספת היא ליהי, אבל זה תלוי בבן

Klayhamn

New member
אין צורך

כל אחת שתתמודד מול דניאל ואורטל (חוץ אולי מאתי/ענבר) תפסיד אין שום סיכוי שענבר או אתי יהיו מועמדות, ולכן --- ענת / איילת / ליהי --- אחת או יותר מהן תהיה מועמדת (תלוי מי תקבל את החסינות...) ותעוף

billc

New member
אני לא בטוח שאיילת כזאת חלשה כמו ההצבעה

האחרונה, לדעתי הרבה חשבו שיהיה להם כמה ימים להצביע, ואולי אפילו לא צפו בתוכנית לדעתי איילת מאוד מאוד חזקה (הרגשה אישית שלי)

billc

New member
לדעתי רוב האנשים חשבו בהצבעה האחרונה

שיש להם זמן עד יום שלישי, אני אפילו אישית לא צפיתי בשידור חי יותר מאוחר התברר שההצבעה היא באותו יום זאת שעה וחצי הצבעה, זה לא יקרה יותר

Klayhamn

New member
אז מה ההסבר לצעד הזה?

נסיון לגרוף רייטינג במקום אס אמ אסים?

billc

New member
ההצבעה כן יכולה להיות שעה וחצי

כל מה שאני אומר, שאוהדי איילת הפעם יהיו מוכנים למצב כזה ובפעם האחרונה הם לא היו

קשקשה9

New member
לא יודעת ולא מצליחה להבין אותם הרי רייטינג

פרושו SMSים הם לא נפרדים אתד מהשהי אלא אחת הוא פועל יוצא של השני............עניין בתכנית מביא לרייטינגשמביא למעורבות שמתבטאת במסמסים

billc

New member
לא בטוח שאת צודקת, ואני אסביר

בגלל שאפשר לצפות באינטרנט, בגלל שאפשר לצפות בתוכניות יום לאחר מכן, לא בטוח שאנשים דווקא יצפו בשידור החי אבל, אם מכניסים את קטע הSMSים באותו שידור, אז לדעתי יהיו יותר צופים בשידור החי.

סלינה1

New member
../images/Emo45.gif הם מכריחים אנשים לצפות בתוכנית

בשידור החי. האסמסים פחות חשובים להם. בהתחלה הם בנו תוכנית כמו הרווק כמעט בלי אסמסים.

Klayhamn

New member
לכן אמרתי...

כנראה הם הפסידו קצת אס אמ אסים כדי להרוויח עוד רייטינג

קשקשה9

New member
נשמע הגיוני מה שאתה אבל בשורה תחתונה

זה משבש את תוצאת ההדחה ואנחנו כצופים מאוכזבים

סלינה1

New member
למה משבש? אם נותנים יותר מידי זמן

אפשר לפברק תוצאות. בשעה וחצי יותר קשה לפברק תוצאות.

andy181

New member
לא בטוח. כי אם יהיו רק 3 מועמדות

ענת\איילת דני ואורטל. אז כל האנשים שאוהבים את את קרן\ ליהי יצביעו לענת\ איילת. זה מצב מאוד מסוכן שבמקרה כזה דני יכולה לעוף. הבנים חייבים לדאוג לתאם הצבעות עם דני, אתי ואורטל ולדאוג שגם איילת וגם ענת יהיו מועמדות.

למעלה