"אם הגבר הוא רחב בממדים שלו, החתול מרגיש יותר בנוח להשתמש בגברים כמו רהיט"

גורדיאן-II

Active member
בכל זאת אני מוצאת הבדל מהותי- הגברים אינם יוצאים להאכיל חתולי רחוב בבגרותם-.
את טועה מאוד - בכניסה לבית שלי יש פינת האכלה שלי לחתולי הרחוב (אני גבר, כן?), ובעבודה שלי יש אדם שדואג לחתולי הרחוב ב-8 מיקומים שונים, כדי שתמיד יהיה להם אוכל ומים, וכאשר הוא יוצא לחופשה הוא נותן לי אוכל כדי שאמלא את מקומו.
ובעניין של 'בגרותם' - אני והוא עברנו כבר את גיל ה-60, אנחנו מבוגרים מספיק, אני והוא יש לנו חתולי בית, ושנינו דואגים גם לחתולי רחוב, כך שמה שכתבת לחלוטין לא נכון.

Sara 40

Active member
את טועה מאוד - בכניסה לבית שלי יש פינת האכלה שלי לחתולי הרחוב (אני גבר, כן?), ובעבודה שלי יש אדם שדואג לחתולי הרחוב ב-8 מיקומים שונים, כדי שתמיד יהיה להם אוכל ומים, וכאשר הוא יוצא לחופשה הוא נותן לי אוכל כדי שאמלא את מקומו.
ובעניין של 'בגרותם' - אני והוא עברנו כבר את גיל ה-60, אנחנו מבוגרים מספיק, אני והוא יש לנו חתולי בית, ושנינו דואגים גם לחתולי רחוב, כך שמה שכתבת לחלוטין לא נכון.
סלח לי- אך אני מעולם לא ראיתי גבר - [צעיר-או מבוגר] - שמאכיל חתולים-.

גורדיאן-II

Active member

אני חושב שזה מעניין - איך אפשר לקבוע דיעה על סמך מה שאת לא רואה?
ממה שאני ראיתי ויודע:
נשים מאכילות כמה חתולי רחוב בסביבה הקרובה להן, וכל הכבוד להן, על המאמץ ועל האומץ להתמודד עם הפרימיטיביים ששונאים חתולים.
גברים פועלים בקנה מידה גדול יותר - הנה כאן תמונה של גבר מבוגר שמאכיל עדר שלם של חתולים, בראשון לציון, והתמורה היחידה למאמצים שלו היא הידיעה שהחתולים האלה ניזונים היטב, ומפעם לפעם משוגע כמוני שמגיע למקום ולוחץ לו את היד ואומר לו 'כל הכבוד'.

קבצים מצורפים

• O3x.jpg
    O3x.jpg
    KB 174.4 · צפיות: 3

Sara 40

Active member
אני חושב שזה מעניין - איך אפשר לקבוע דיעה על סמך מה שאת לא רואה?
ממה שאני ראיתי ויודע:
נשים מאכילות כמה חתולי רחוב בסביבה הקרובה להן, וכל הכבוד להן, על המאמץ ועל האומץ להתמודד עם הפרימיטיביים ששונאים חתולים.
גברים פועלים בקנה מידה גדול יותר - הנה כאן תמונה של גבר מבוגר שמאכיל עדר שלם של חתולים, בראשון לציון, והתמורה היחידה למאמצים שלו היא הידיעה שהחתולים האלה ניזונים היטב, ומפעם לפעם משוגע כמוני שמגיע למקום ולוחץ לו את היד ואומר לו 'כל הכבוד'.
בסדר יקירי - אך עדין - זה נדיר ביותר-.

frankthe2

Active member
אני גבר, אני מעל 50, אני מאכיל חתולת רחוב על בסיס קבוע 3 פעמים ביום, אני לקחתי את פיצי מהרחוב והכנסתי אותה לבית. זה שפיצי מצ'וגעת ובורחת מדי פעם לחורשה למטה ואז אני נאלץ לרדת לשם כדי לתת לה אוכל כי יש לה בעיה רפואית - זה לא קשור אליה זה קשור אלי... בחורשה יש גם בחור פנסיונר עם כלב שמאכיל חתולים ומתלונן שגם הם בורחים לו מהבית בדיוק עם רדת החשיכה בדיוק שהתנים, החזירים, הצבועים ושאר המזיקים מסתובבים להם בחוץ...
בקיצור - אני לא חושב שהטענה שלך נכונה בעקרון...

Yukita

Active member
מנהל
גם אצלי ברחוב המאכילים (או לפחות המאכיל העיקרי שמאכיל הכי הרבה חתולים ובנוסף אליו עוד אחד או שניים) הם גברים

...איך זה שאף אחד עוד לא אמר מילה על כך שחתולים מחפיצים גברים? :cool:

גורדיאן-II

Active member
גם אצלי ברחוב המאכילים (או לפחות המאכיל העיקרי שמאכיל הכי הרבה חתולים ובנוסף אליו עוד אחד או שניים) הם גברים

...איך זה שאף אחד עוד לא אמר מילה על כך שחתולים מחפיצים גברים? :cool:
א. כי אנחנו גברים, מגיע לנו שמישהו יחפיץ אותנו, בדרך כלל התלונות בנושא הזה מגיעות מנשים (ובמיוחד מאלו הלבושות בחצאית מיני ומחשוף עד הקורקבן).
ב. כי חתולים מחפיצים כל מי שאוהב אותם, והופכים את הברכיים של האוהבים למקום מרבץ כיפי, לשמחת המוחפצים כמובן.
ג. כי לחתולים מותר לעשות הכל, מגיע להם, הם חמודים בטירוף, ואם הם רוצים להחפיץ אז שיחפיצו, העיקר שיגרגרו תוך כדי כך והכל יהיה בסדר.

למעלה