אם ההר לא יבוא אל מוחמד..

Lizz

New member
אם ההר לא יבוא אל מוחמד..

מוחמד יכריח את ההר לענות לסקרים כדי לעורר את הפורום. או משהו כזה. טוב, אז: מה התגובה הכי גרועה ומה התגובה הכי נחמדה שקיבלתם\ן כשיצאתם\ן מהארון וכשהתחלתם\ן בתהליך הטראנסי שלכם\ן? (הסקר נועד לעודד את הצעירים שבינינו שרק מתחילים...ות, בתהליך, ע"י "מה הדבר הכי רע שיקרה" ו"תראו איזה נחמד זה יכול להיות")

FreakOnALeash

New member
הכי מגעיל\הכי נחמד.

התגובות הכי מעצבנות כמובן הן של אנשים שכביכול הרי מכירים אותי נורא טוב ומתווכחים איתי שאני בחורה ובטח שלא טראני-פאג. אתמול, כמו שאת שמעת, יצא לי לקבל את התגובה הכי אחלה. סיפרתי את זה למישהו , כלומר ניהלתי שיחה בתור אני זכר והוא שאל מה זה, והסברתי לו על מי שאני מבפנים והוא אמר לי שהוא ´מבינה´ מה אני מרגיש :)).

FreakOnALeash

New member
הכי מגעיל\הכי נחמד.

התגובות הכי מעצבנות כמובן הן של אנשים שכביכול הרי מכירים אותי נורא טוב ומתווכחים איתי שאני בחורה ובטח שלא טראני-פאג. אתמול, כמו שאת שמעת, יצא לי לקבל את התגובה הכי אחלה. סיפרתי את זה למישהו , כלומר ניהלתי שיחה בתור אני זכר והוא שאל מה זה, והסברתי לו על מי שאני מבפנים והוא אמר לי שהוא ´מבינה´ מה אני מרגיש :)).

Lizz

New member
פתחו אתר וקבוצה

לטראני-סלאשרים! יחי אנחנו!

AlphaBeta

New member
בנתיים

יצא לי לספר את זה לרוב החברים הקרובים שלי. רובם קיבלו את זה, רצו לדעת עוד, שאלו שאלות, היו מאוד מבינים ונחמדים. והם דווקא מאוד תומכים וממש סבבה. אם ההורים היו לי חוויות קצת פחות נעימות. אני עדיין מנסה לדבר איתם, שהם יבינו והכל. אבל לפי דעתם זה שטויות, דברים שאני צריך להפסיק לחשוב עליהם, כשאני אגדל יותר זה כבר לא ישנה לי, שאני פשוט אחיה את החיים שלי בתור לסבית בוצית או משהו כזה, רק לא לעשות את "האסון הנוראי" של שינוי מין. אמא אמרה שאני תמיד אהיה "היא" בשבילה. אבל יש עוד הרבה זמן, אני מקווה שבסופו של דבר הם יבינו את הכובד של העניינים.

למעלה