אם הטלויזיה היתה מראה יום יום

שרוף

New member
אם הטלויזיה היתה מראה יום יום

את ההסתה נגד ישראל במסגדים הפלשתינים בעזה ובגדה את דרשות השנאה והארס נגד ישראל והציונות.אם הטלויזיה היתה מראה את השנאה שמטפטפים כהני הדת הערבים הישראלים פה בארצנו בתחומי הקו הירוק.אם היינו אנו עם ישראל מוציאים את ראשינו מהחול מנקים את האזניים ושומעים באמת את עראפת ואת העוזרים שלו אזי כי רחבעם זאבי היה נבחר לראש ממשלה תוך כדי היותו ישן ספון בביתו. ומפלגתו היתה מקבלת לפחות 60 מנדטים. ואני שואל? מדוע אין אינפורמציה זו מגיעה יום יום לאזרח הישראלי? למישהו יש תשובה?

אלוני.

New member
שרוף

מה שאתה אומר בעצם זה שההטלויזיה צריכה להראות כל היום כמה הם שונאים אותנו ? נניח שהטלויזיה הייתה עושה זאת וגנדי היה נבחר, אז הם היו שונאים אותנו פחות? זה היה משנה משהו ? ומה גנדי היה עושה ?

שרוף

New member
צריך איזון

גנדי היה עושה את מה שצריך לעשות.בוא נפסיק עם השקרים והשטויות. מה אנחנו משלים את עצמנו? הרשות הפלשתינית הלכה למהלך מלחמתי כדי לטרוף את הקלפים.משמע שלמלחמה יוצאים כדי לשנות את כללי המשחק לפעמים מנצחים לפעמים מפסידים.עראפת לאחר שנלחץ אל הקיר במהלך מבריק של ברק שחשף את פרצופו האמיתי .(דרך אגב זה הדבר החיובי היחיד שעשה ברק)ולאחר שנדד בבירות העולם כדי לקבל תמיכה וקיבל מקלחת קרה החליט שעושים ברוגז ולא משחקים ושוברים את הכלים ופתח באינטיפאדת אל אקצא.שלום לא יהיה עם הפלשתינים לא תוך חדשיים לא שנה ולא עשור.הסכם אוסלו לא מת אתמול הוא מת מזמן מכיון שההסתה בבתי הספר של הפלשתינים השנאה היומית המלובה במסגדים לא פסקה אפילו ליום אחד. האם אתה חושב שאין לתושבי ישראל זכות לקבלת אינפורמציה כזאת ואני לא מדבר על התקופה האחרונה.זה כשבע שנים שהתקשורת אינה מאזנת ומספרת לאזרחי ישראל את האמת מכיון שהתקשורת מועלת בתפקידה היא מכשיר בידי השלטון להעברת אינפורמציה מסוננת ומתוכננת.

אלוני.

New member
כמה דברים

ראשית הייתי שמח לשמוע במילים ברורות את המשפט ``גנדי יעשה את מה שצריך`` . איך אמרת , הציבור זכאי לאינפורמציה. בקשר לאינפורמציה שהתקשורת מעבירה או לא, אני לא חושב שיש מי שחושב שהפלשתינאים אוהבים אותנו ומחנכים לאהבת הציונות לדורותיה. נראה לי די משעמם לראות יום יום כמה הם שונאים אותנו וגם די חסר תועלת. לגבי ברק, אני מסכים איתך שהמהלך מול הרשות היה מהלך חיובי (מבריק זה מעט מוגזם, נראה לי מהלך בסיסי) שהוביל לפיצוץ, ומוטב הפיצוץ הזה מאשר הפיצוץ בתום ``הסדר הביניים`` . התקשורת מזמן אינה מכשיר בידי השלטון בישראל אלא שהשלטון הינו מכשיר בידי התקשורת )-:

שרוף

New member
גנדי אכן יעשה את מה שצריך

יש הבדל עצום בין לא לאהוב לבין לשנוא ולטפח את השנאה.להזכירך שהמסמך הראשון בו חתמו ישראל והפלשתינים באוסלו היה ישראל תחזיר שטחים תמורת הפסקת הטירור וההסתה.איך אומר ברק ``לא עומד במבחן התוצאה``.לגבי התקשורת זה נכון שלפעמים התקשורת יוצרת חדשות והממסד נגרר לתוכן אבל יש במפורש ואני מכיר כמה עיתונאים וכתבים שהם גרופי`ס של פוליטיקאים מהדרג הראשון.

Eden.

New member
תקשורת שמאלנית נטו!!!

יחזירו לאלתר את תמונות הלינ``ץ הברברי בחיילינו(ז``ל) כדי לבחון את ``אהבתם`` של שכנינו ליהודים מה פתאום?......שהתקשורת תעשה כזה מעשה? ההתיפיפות תהרוס להם את נוצות הטווס היפיפיות .

אלוני.

New member
מה הקשר

נניח שהתקשורת שמאלנית, מה עניין תמונות הלינץ` שבינן לבין הלינץ` לא היה כל קשר לבין התקשורת? אתה באמת חושב שיש צורך להראות גופות אנשים כדי לספק איזה צורך של מישהו? חשבת שלאנשים הללו יש משפחות שלא כל כך מעוניינות שיראו את גופות יקירהם מרוטשות? אתה חושב שיש מישהו בשמאל או בכלל שחושב שהרצח המתועב הזה מוצדק?

למעלה