אם היה לכם דמון מה הוא היה? ולמה?

אקס93

New member
אם היה לכם דמון מה הוא היה? ולמה?

תזכרו שדמון מסמל את האופי שלכם. שלי יהיה קרקל (סוג של חתול בר רק עם זנב) אז כמו חתול אני אדיש וישן הרבה אבל אני שומע כל תנועה ויש לי ראייה טובה (לא מרחוק רק מקרוב) ואני יודע מתי תוקפים אותי ואני ישן הרבה. אז מה איתכם?

Fairywitch

New member
תמיד כייף לדון בזה../images/Emo9.gif

הנה קישור לדיון הקודם, וזה מה שכתבתי אז, ואני עדיין מאמינה בזה: "
הדמון שלי, ולא בגלל שזו החיה האהובה עליי- אני די בטוחה שכלב. אני לא בטוחה לגבי צבע... אולי עם כמה צבעים, טריקולור או משהו כזה, כי אני מאוד אקלקטית ורב-גונית מהמון בחינות. למה כלב? בגלל שכלב בעיניי מסמל נאמנות, יושר, שמחת חיים, יכולת להתבודד אך גם צורך בחברה ובמשפחה. ובעיקר זה מתאים לי כי כלב הוא גם חיה שנותנת המון אהבה, נקשרת מאוד, אוהבת לשחק (יש בה משהו שנשאר ילדותי תמיד), אוהבת תשומת לב, מצחיקה (כן כן- כל מי שיש לו כלב יודע את זה שלכלב יש לפעמים קטעים קורעים מצחוק), אינטואיטיבית לרגשות הזולת, ובנוסף- הרבה כלבים מעורבים בכל מה שקשור להצלה, סיוע ושמירה. וכזאת בדיוק אני
אה- וכשממש עולים לי על העצבים, ובעיקר אם פוגעים ביקרים לי- גם אני מסוגלת להתחיל לנבוח ולנשוך

האבק

New member
כמו שאמרתי תמיד:

"הדמון שלי הייתה בטח משהו כמו סטלמריה של לורד עזריאל. נמרת שלג לבנה וגדולה. חזקה אבל גם אצילית ומאופקת."

SNTD

New member
גררר כבר היו לי כמה דיונים על זה

ובכולם הגעתי לאותה מסקנה, הדמון שלי היה אנפה או שחף כי אני כל הזמן אוהב לרחף, אבל אני גם מאוד אוהב את המים ונקשר אליהם תמיד

למעלה