אם היה EMA של MTV2..

Rose131

New member
אם היה EMA של MTV2..

עזבו את זה שטקסים זה מיינסטרים וממוסחר וM2 לא יעשו את זה וכל זה. אם היה טקס כזה, איך הייתם רוצים שזה יהיה? אילו להקות יופיעו? כמה שירים כל להקה? איפה זה יהיה? האם יהיה שטיח אדום? לאילו קטגוריות יינתנו פרסים, ומי לדעתכם היה צריך לזכות? מי ינחה, איך ינחה.. חיפרו, באמאשלכם.

DropDeadAlice

New member
לא צריך שטיח אדום.../images/Emo11.gif

שכל להקה מתחרה תופיע בשיר אחד, שזה יחולק לקטגוריות [להקת השנה, פריצת השנה וכו'...] ושישתתפו כל מיני סוגים של להקות[גם להקות שעכשיו לא מראים בMTV2]... מרוק עד מטאל, "אימו" וכל מה שבאמצע. [זה יכול ליצור עוד קטגוריות כמו למשל להקת המטאל של השנה.] ובלי פרסומות!!!!!!!!!!! [תנו לי לפנטז
]

Lyla Bellamy

New member
חופרת ...

זה יכול להיות מגניב ממש , הייתי רוצה כמובן שמיוז יופיעו ואולי לוסטפרופטס (שלהם לא נותנים מספיק קרדיט בEMA ...) . הייתי רוצה שאקסל רוז ינחה ... זה בטח יהיה מצחיק . יהיה גם מגניב אם ייתנו פרס של מפעל חיים כזה חחח ואז היו נותנים לסקס פיסטולס (שגם כמובן היו באים ומופיעים יחד עם פו פייטרס ) . צריך לעשות קטגורויות של סולו , להקה , אלבום , קליפ וכל זה כמובן ... ויהיה נחמד אם יהיו גם קטגוריות כמו שיש בפרסי הקולנוע (רשע וכל זה )- רק שאני לא יצירתית במיוחד המממ יהיה נחמד אם יתנו לכולם להשתכר כמו בNME ככה שיהיה מצחיק ... כמו שהיה עם עם ארטיק מנקיז (אלכס !!!!!!!) צריך לתת לפיט דוהרטי לעזור לאקסל להנחות חחח .. אולי הם ידברו על קראק ... והזוכים כמובן מיוז !! אההההה !!!!! חח אני עדיין משוגעת מהזכייה שלהם אתמול .... אז אני לא יכולה לחשוב על אחרים

new art riot

New member
אממ...

מאחר וכלום לא יכול להתעלות על הNME AWARDS, אני בעד שיעשו בדיוק את אותו דבר

../images/Emo216.gifואי זה ממש רעיון גדול

לדעתי הוא יהיה פשוט, אבל רק על האמנים שיש בMTV2 הקטגוריות יבחרו ע"י הצופים, והמועמדים ע"י הערוץ, עפ"י מי בלט הכי הרבה(כמו בטקסים הרגילים..) אבל תכלס, עצם העובדה שזה של MTV2 זה כבר פי כמה יותר טוב, ההופעות יכולות להיות מושקעות פי כמה, הקהל יהיה מדהים ולא רדום כמו בVMA/EMA בטח שיהיה שטיח אדום1!!, כל אחד ידפוק הופעה של רוקר מסומם..חחח כל מיני אמנים אינדים עם להקות מטאל ביחד יכול לצאת מגניב

Runt

New member
'תכלס,

אם היה EMA של MTV2 אז קרוב לוודאי שמיוז היו זוכים בהכל. מישהו בעד טקס מיוז? D:

למעלה