ולא לשרת בצבא השמאל פרוגרס המטורלל בו יכריחו אתכם לצפות בהצגות כאלו
marabo Well-known member היום ב- 09:49 #1 ולא לשרת בצבא השמאל פרוגרס המטורלל בו יכריחו אתכם לצפות בהצגות כאלו קבצים מצורפים FunnyScreenshot_20241126-094801.png KB 662.1 · צפיות: 3
The Real Big Joe Well-known member היום ב- 09:59 #2 נכתב ע"י marabo: אם היום הייתי צריך להתגייס הייתי הולך רק לחטיבה החרדית למרות שאני לא חרדי ולא דתי ולא חילוני והייתי קורא לכל אחי היהודים ללכת רק לשםולא לשרת בצבא השמאל פרוגרס המטורלל בו יכריחו אתכם לצפות בהצגות כאלו לחץ כדי להרחיב... אתה לא חרדי ולא דתע ולא חילוני? - אכן אתה אפס...
נכתב ע"י marabo: אם היום הייתי צריך להתגייס הייתי הולך רק לחטיבה החרדית למרות שאני לא חרדי ולא דתי ולא חילוני והייתי קורא לכל אחי היהודים ללכת רק לשםולא לשרת בצבא השמאל פרוגרס המטורלל בו יכריחו אתכם לצפות בהצגות כאלו לחץ כדי להרחיב... אתה לא חרדי ולא דתע ולא חילוני? - אכן אתה אפס...
ה הנוקם האפל Member לפני 47 דקות #3 אבל בולו בולו פקה פקה יש אלוהים... ופקה פקה בולו בולו הוא כל יכול... אז למה הוא לא פשוט שם סוף לכל הרוע וזהו !?!?!?!!? למה צריך אם יש אלוהים ?!?!?!?!!?!? פשוט הוקוס פוקוס ופשוט פוף גן עדן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבל בולו בולו פקה פקה יש אלוהים... ופקה פקה בולו בולו הוא כל יכול... אז למה הוא לא פשוט שם סוף לכל הרוע וזהו !?!?!?!!? למה צריך אם יש אלוהים ?!?!?!?!!?!? פשוט הוקוס פוקוס ופשוט פוף גן עדן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!