אם היו אומרים לכם ש...

ברוזונת

New member
אם היו אומרים לכם ש...

נותר לכם עוד יום אחד לחיות, מה הייתם עושים ביום הזה? אתמול בלילה חגג אחד מאנשי תפוז (הוא לא משתתף בפורום הזה) מסיבת יומולדת 25 באיזה בר, הבחור שתה ועישן סיגריות.. והרגיש מאושר ועל גג העולם עם כל חבריו הטובים.. בדרך הביתה הרגיש קשיי נשימה ומת. כנראה שקיבל דום לב.. מהרגע שקראתי ושמעתי מהאקס שלי על כל האירוע הזה, קשה לי לעכל את כל הערב שהיה אתמול לבחור הזה.. ולא יכולה שלא לתהות מה אני הייתי רוצה לעשות ביום האחרון של חיי. אני בטוחה שהבחור מת מאושר. מקדישה את ההודעה הזו לזכרו של נמרוד
בחור שיצא לי לקרוא דיי הרבה, אבל לא יותר מזה, לצערי. לילה טוב

silvey

New member
../images/Emo16.gifעצוב מאוד לשמוע על בחור כל כך

צעיר שרגע אחד היה מאושר ובמשנהו-כבר לא היה. והשאלה שלך מובילה אותי לכל אותם מקרים בחיים שאנשים עוברים טרגדיות או מחלות או אירועים חריגים ומאותו רגע משמעות החיים משתנה לגמרי. דברים שנחשבו כחשובים ו"כבדים" יורדים מסדר היום ואנשים עוברים לחיות את הרגע בבחינת "אכול ושתה כי מחר נמות" - חבל לבזבז רגעים מיותרים על אפיזודות חסרות ערך שפעם היו הרות גורל. אני לא מקנאה בהורים ובמשפחה של אותו בחור. יצא לבלות ולא חזר... איך החיים שבירים ומשתנים בשנייה... יהי זכרו ברוך

wan

New member
ברוזונת אוהבת את חתימתך../images/Emo16.gifומדליקה

נר לזכרו... כמה חבל כמה עצוב.

ברוזונת

New member
אני קוראת את כל מה שכתבו עליו

ועדיין לא מצליחה לעכל שהוא לא כאן.. לא נראה לי שמישהו מצליח לעכל את זה בפורומים השונים. הבחור היה מאלה שתמיד חיוך פרוש להם על השפתיים לא משנה מה.. והחתימה שלי - מתוך שיר של בית הבובות "שיר בעיפרון".

פל

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif עצוב

שבחור כל כך צעיר מת בפתאומיות שכזו ואפילו אם זה עם חיוך על השפתיים.
אבל למעשה כולנו לא יודעים מתי זה יקרה וטוב שכך. לכן צריך להשתדל כל הזמן להיות מסופקים, להינות ממה שעושים ולחיות טוב עם עצמכם ועם הסביבה. הרבה אהבה ואושר ושיהיה לנו שבוע נהדר רק עם בשורות טובות

ADINA1952

New member
עוד משפחה שנהרסה

כואב הלב בחור צעיר בכל גיל כשאדם יקר מוסר את נשמתו לבורא, זה כואב, קל וחומר כזה בחור צעיר יהיה זכרו ברוך

למעלה