אם היו לך 100.000 ש"ח.....

avielss

New member
אם היו לך 100.000 ש"ח.....

בתקופה האחרונה אנו עדים לשינויי לוגו תכופים מצד הבנקים והבטחה לעתיד טוב יותר איתם. היום נכנסתי לאחד הבנקים הגדולים בפתח תקווה וביקשתי לנצל את מעות החנוכה שעוד לא ניצלתי מהפקדון (1000 ש"ח לערך) ביקשו שאקח מספר ואמתין ואכן המתנתי אתם בטח רוצים לשמוע כמה? ש-ע-ה ו-ח-צ-י שעה וחצי של המתנה מייגעת ומעייפת החלטתי לעשות "סיבוב" לקומה הרביעית בבנק ולשאול את האוטוריטה הגבוהה כלומר את מנהל הבנק הנכבד. ה ירום הודו מדוע זקנים ואנשים קשיי יום צריכים להמתין כשעה וחצי לקצת שירות.. המנהל לא היה כמובן (יום שישי הוא צריך לנוח הלא כן???) אבל ליד חדרו של המנהל ה ירום הודו היתה מחלקת עסקים. ביקשתי לברר מדוע צריכים האנשים להמתין למעלה משעה כדי לקבל שירות ואף ברוב רוגזי פלטתי "אם היו לי 100000 ש"ח והיתי לקוח של הבנק המחורבן הזה והיתי נאלץ לחכות למעלה משעה היתי הופך שולחן על מישהו" היא ענתה לי תשובה שלאחריה קיפלתי זנב וירדתי למטה (למחלקת קשיי היום הבנכל) אם היו לך מאה אלף שקל לא הית צריך להמתין.... ועצתי לצרכנות טובה פנו לבנקים הקטנים כלקוח של בנק כזה וכבחור צעיר שאינו בעל מאה אלף שקל אני מקבל יחס הוגן מצויין וכזה המקובל במדינות שבבנקים שלהם מכבדים טיפה יותר את הלקוח.....

odedg

New member
בנקים

לצערנו, היכן שזורקים נושא, זה ממש כואב. הבנקים גובים סכומים שערוריתיים עבור מה שהם קוראים שירות. מרווח הרווח בין הפקדות/חסכונות לבין הריבית שהם גובים מאיתנו הוא ניצול מחפיר, המפקח על הבנקים מכסה להם את העושק חוקית, ולא נותנים לבנקים מחו"ל להיכנס לתחרות. הכי טוב זה להתרחק מהם כמה שאפשר. ואפשר לחסוך המון מהעמלות ומההתרגזויות כמו שלך אם עושים פעולות מרחוק. הסניף שלי הוא כבר הרבה שנים בעיר אחרת מהיכן שאני גר היום ואני פיזית נמצא שם או בסניף אחר בערך פעם בשנה...

למעלה