אם היו מציעים לך מליארד דולר, האם

shkool

New member
אם היו מציעים לך מליארד דולר, האם

היית אוכל/אוכלת עוף בגריל אחד? (לשאלה יש פואנטה)

shkool

New member
ואם היו אומרים לך שאם עכשיו אתה לא

אוכל את העוף - אנחנו נהרוג 2 עופות?

Eclipsed 0

New member
כמו שאמרתי בפורום "זכויות בע"ח"....

אין לך גבול. השאלות האלה מזעזעות. היית מוכן לענות בן אדם, לשחוט ולאכול אותו, אם הייתי אומרת שהייתי יורה למוות בשני אנשים שהיו מתים מיידית ? השאלות האלה כבר לא מתאימות לפורום הזה, זה פשוט חולני.

shkool

New member
ההשוואה שלך ממש לא נכונה!

את זאת שהופכת את הודעתי ל"חולנית" וכפי שכבר אמרתי בפורום "זכויות בע"ח" - אני שואל את השאלה הזו מתוך סקרנות נטו - לא נאה לך? אל תעני!

shkool

New member
lets see....

"היית מוכן לענות בן אדם, לשחוט ולאכול אותו, אם הייתי אומרת שהייתי יורה למוות בשני אנשים שהיו מתים מיידית ?" לאכול תרנגולת = לענות בן אדם, לשחוט אותו ולאכול אותו קלעת בול! לא הזכרתי התעללות, לא היזכרתי שחיטה, לא הזכרתי מוות ביסורים או מיתה מיידית - מאיפה את מסיקה את המסקנות האלה??

Eclipsed 0

New member
מה אתה חושב שקורה כשאתה אוכל תרנגול

ת ? לענות - לתת לה לחיות בכלוב ברדיוס 20 ס´, להאכיל אותה אוכל תעשייתי ולא מזין, מדי פעם להרעיב אותה, לתת לה להיות חשופה לבעיות טמפרטורה, ובסופו של דבר - לזרוק אותה למשאית צפופה. כאן כמובן מגיע החלק של השחיטה. אחר כך, פעולת ההסוואה שמטרתה להסתיר את הסבל שעבר השניצל הטעים שלך. איפה כאן ההבדל ?

amichai58

New member
אז זה פנאטיות

במליארד האלה היית יכולה להציל הרבה יותר חיות בטבע. היית יכולה עם זה לפעול בצורה חסרת תקדים למען מטרות אשר את מאמינה בהם. והיית מצילה גם את נפשך ממוות בעינויים. פנאטיות עושה ההיפך ממטרה אמיתית של רעיון טוב. גם בצימחונות, וגם בדתות השונות אשר מבוססות על רעיונות דגולים.

lifegirl

New member
די להציק!

אם יש לך נקודה (כפי שטענת בהודעה הראשונה)- שתף אותנו. ואם סתם בא לך לנהל דיון פילוסופי אנחנו שמחים ומאושרים, אבל אין צורך להקפיץ את ההודעה. כל אחד יענה אם וכאשר הוא יראה לנכון... יומטוב, שני.

goldy27

New member
מה יהיה?

עלא בחטי, גם ךפה הבאתם את הדיון המטומטם הזה? לא מיצינו אותו בפורום זכויות בע"ח? חאלאס, תפסיקו לבזבז מקום על שטויות ותשאירו את הפורום לדברים יותר חשובים

למעלה