אם היו נותנים לכם כרטיס אשראי לביזבוב חופשי

יערית 1

New member
אם היו נותנים לכם כרטיס אשראי לביזבוב חופשי

מה הייתם קונים בו? מחשבות שעלו בי בעקבות השירשור עם פלטינום...
לא כולל מוצרי חשמל וכלכלה.

יערית 1

New member
משיבה ראשונה - רשימת חלקית בהחלט

מלתחת בגדים נעליים תכשיטים איפור/תמרוקים בישום מממ...הלבשה תחתונה בגדי ים בגדי ספורט חחח והרשימה עוד ארוכה...סתם בא לי shopping בפרט שזה על חשבון הכרטיס של פלטינום

שמים1

New member
הייתי קונה כרטיס טיסה פתוח ../images/Emo160.gif

למזרח הרחוק מטיילת בכל מקום אפשרי ויפה וקונה קימונו בכל מיני צבעים

שמים1

New member
שדה התעופה מחכה לנו

לכולם נגמר הכסף רק את מחלקת כרטיסי אשראי לכולם חחחחחחחח .

טאKילה

New member
וואלה אני לא יודעת מאיפה להתחיל ../images/Emo3.gif

שיתנו לי קודם את הכרטיס אני כבר אסתדר .

הייתי

מפצה את עצמי , במס'ג טוב ב4 ידיים ..בשמן חם ואבנים חמות ומשקה טרופי טוב, עם ארוחה דשנה .. נכנס לג'קוזי מוציא את כל הבועות שלי.. לוגם בקבוק יין טוב.. עולה על חלוק לבן בלי כלום.. נכנס לחדר בקומה האחרונה עולה לגג משתזף בטבעיות.. מדליק סגרייה ..פותח את הלפטופ נכנס ל"קסם הוירטואליה" קורא את ההודעה של יערית, ומגיב לה מה הייתיעועשה עם כרטיס אשראי : מפצה את עצמי , במס'ג טוב ב4 ידיים ..בשמן חם ואבנים חמות ומשקה טרופי טוב, עם ארוחה דשנה .. נכנס לג'קוזי מוציא את כל הבועות שלי.. לוגם בקבוק יין טוב.. עולה על חלוק לבן בלי כלום.. נכנס לחדר בקומה האחרונה עולה לגג משתזף בטבעיות.. מדליק סגרייה ..פותח את הלפטופ נכנס ל"קסם הוירטואליה" קורא את ההודעה של יערית, ומגיב לה מה הייתיעועשה עם כרטיס אשראי : וחוזר חלילה..

יערית 1

New member
יודע מה עשית כעת?

עשית לי חשק להיכנס לג'קוזי ולאחר מכן איזה עיסוי שמנים ארומטיים אוףףףף ואני בכלל במשרד..איזה מזל שאני תכף הולכת הביתה

קלימרו 1

New member
טוב..

אז מכיוון שאני ער ואין לי משהו בוער על הראש.. אז בואו נראה.. קונה אי ומזמין את מרינה מהשרדות לסופשבוע.. [הטיסה שלה עלי] [לכיוון אחד בלבד] [כי לא אתן לה לעזוב כל כך מהר]
קונה לימוזינה ארוכה ומזמין את נעמה מהשרדות לסיבוב.. [את הסיבוב היא תעשה בלימוזינה בלעדיי] [כי לא סבלתי אותה] [אורך הסיבוב, סביב כל כדור הארץ] [שלא תחזור מהר]
ועכשיו לכל הפנטזיות באמת.. 1. קונה מתקן סימולטור טיסה משוכלל [זה ההובי שלי] 2. קונה יחידת דיור בקוסטה דל סול 3. טס לאיפנמה [ברזיל] בעקבות "הנערה מאיפנמה" [שיר של אנטוניו קרלוס ז'ובים] 4. מחליף לבית עם בריכה וחדר קולנוע פרטי 5. כמה בעצם כבר בזבזתי? יש עוד כסף?
6. קונה את השליטה על סניף הבנק שלי. אני נורא רוצה שמנהל הבנק יצלצל אלי כל בוקר לשאול בשלומי.. 7. שיו, עכשיו מתחוור שאין לי הרבה שאיפות ומאווים.. באסה..

קלימרו 1

New member
רגעעעעע..

שניה, שכחתי משהו על אמת.. יערית, עוד אפשר לבקש משהו??
שיט לפיורדים של סקנדינביה ומשם להמשיך בשיט לקוטב. בנות, יש מי שרוצה להצטרף?

יערית 1

New member
בקר טוב קלמרו יקר

אפשר לבקש חופשי חחח ושיט נשמע מעניין ואני מצטרפת כמובן...אם כי מקווה שמרינה תושאר באי

אוה.....

הייתי פושטת על חנויות איפור וקוסמטיקה ופשוט אומרת "תביאו לי 2 מכל דבר, בשמים, איפור, טיפוח, הכל!" ואז הייתי הולכת לקנות המוןןןן בגדים והמוןןןןןן נעליים והמוווווןן תכשיטים ו.. אוח.. זהו.. אני באמת מסתפקת רק בזה..

Wolfinix

New member
בית על חוף הים.

ציוד צלילה. סירה קטנה ואמינה. ומספיק אוכל וציוד לשארית חיי.
ואז..מתחיל לחיות בנחת.

למעלה