אם היו נותנים לכם משאלה אחת?

נרקי

New member
../images/Emo45.gif

זה הכי חשוב בעיניי רצוי שיהיה מליין כי גם לי חסר כסף
סתם סתם... העיקר יהיה בנאדם טוב

pain is MY love

New member
המון המון המון

כסף. ואל תגידו לי שטחיות בלה בלה בלה זה מה שהכי חסר לי כרגע אז טבעי שזה מה שהכי יבוא לי...

lb22

New member
מה רע בזה?

כסף זה פתרון להמון דברים בחיים : כסף מביא בריאות , כסף מביא אושר (ועושר) כסף מביא חלומות. אז מה רע ברצון להרבה כסף?

כסף לא מביא כלום

לא בריאות לא אושר וחלומות זה תלוי בבן אדם תראה איפה יש את הכי הרבה דיכאונות זה בהוליווד איפה יש הכי הרבה גירושים ה בדרך כלל אצל העשירים כסף זה אמצעי לא מטרה בשבילי הכסף הוא נייר שבן אדם מת הכסף לא נשאר אצלו

pain is MY love

New member
כשבן אדם מת

לא נשאר אצלו שום דבר... אם ככה אז המשאלה היחידה שאני יכולה לבקש זה לא למות לעולם...

pain is MY love

New member
לא ביקשתי משאלה כזו

רק אמרתי שלפי דבריו של הצהוב שחור זאת המשאלה היחידה שיכולה לעלות על הדעת..

הבן אדם לא מת הוא הולך לעולם הבא

מה שתקחי איתך לעולם הבא זה את הדברים הטובים שעשית פה אני רוצה כסף אבל כדי שאני יוכל לתרום וללמוד בלי דאגה לאוכל

תראי אני מחוזק בכללי 9 חודש

אני לקחתי את השקפת העולם של הדת כי לדעתי היא הכי נכונה בעולם אני לא אגיד לך שאני חרדי או מסורתי אלא בן אדם שלמד השקפת עולם נכונה דרך התורה

סבבה.. כל הכבוד!!

לא שאלתי בקטע מזלזל ממש לא, ההפך.. אני מאוד מעריכה ומכבדת אנשים שחוזרים בתשובה או מתחזקים. שיהיה לך בהצלחה!!

lb22

New member
כסף לא מביא כלום?

נכון אתה לא משלם לביטוח לאומי , לקופת חולים , לרופא פרטי , לבית חולים .... תתפלא אבל כסף מעניק לך טיפול יותר טוב . אם יש לי כסף לבזבז על רופא פרטי טוב יותר מאשר על איזה רופא בבית חולים שהוא פחות טוב זה נותן לי בריאות טובה יותר. כסף גורם לך אושר מהסיבה הפשוטה שאתה יכול לקנות את כל מה שאתה אוהב. אני לא אמרתי שכסף קונה לך אהבה ואני גם לא אגיד זה בחיים. אבל כסף גם כאמצעי וגם כמטרה הופך את החיים שלנו לנוחים יותר , קלים יותר וגם טובים יותר... אתה לא היית רוצה לגור באחת הוילות בהרצליה פיתוח עם רכב פרטי משלך (משהו ברמה גבוהה) , אתה היית רוצה.

לא הייתי רוצה לגור בוילה

הייתי רוצה לגור בבית שיהיה לי איפה לישון ואוטו שייקח אותי ממקום למקום זהו אני לא צריך אוטו חדש "ברמה גבוהה" ואם תשים לב בארץ שיעור התמותה אצל החרדים מבני ברק שהיא העיר אחת העניות בארץ הוא הכי נמוך בארץ ויש מחקר על זה כסף לא קונה לך בריאות גם הרופא הכי טוב בעולם לא יוכל לעזור לך אם השם לא רוצה שתהיה בריא אני כבר כמה שנים לא הולך לרופא גם כשאני חולה וברוך השם אני מבריא לבד

lb22

New member
אתה מתחיל לערב פה דת

אז הדיון נסגר. לא מאמין בדת לא מקבל את התשובה שלך לגבי הרפואה , נראה אותך מחלים מדלקת ריאות בלי ללכת לרופא חכם גדול. אל תערב דת בחלומות ומשאלות.... אתה רוצה לערב דת תפתח שרשור על כמה אתה מאמין וכמה אתה לא יודע מה עוד... רק על תערב לי פה בשר וחלב :)

מה קשור????

אני אומר לך מה אני מאמין והעובדה היא שבבני ברק שיעור המחלות ותמותה הכי קטנה למרות ששם יש עוני רב והכי הרבה מספר תושבים ביחס לגודל המקום הכי קל לך להתחמק אבל זו עובדה שסותרת את מה שאמרת על כסף קונה בריאות תענה עניינית הכי קל לעשות מה שאתה עושה אין לך תשובה אז אתה אומר לי דת

למעלה