אם היו נפרדים מכם...

אם היו נפרדים מכם...

ואתם הייתם אוהבים אותה מכל הלב הייתם פשוט רודפים אחריה שנה וחצי ועד שהיא הסכימה להיות איתכם...ואז אחרי חודש וחצי של קשר שנראה שמיימי מבחינתכם,בת הזוג נפרדת ממכם,ויום לאחר מכן היא מתקשרת ומתחרטת על כך מכל הלב,והייתה ממשיכה להתקשר אליכם ולהתחרט שבוע שלם. הייתם חוזרים אליה? או שהייתם מוצאים מישהי אחרת מהר כדי להעביר את הכאב?

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא

ואחרי כל כך הרבה זמן השקעה... לא כדאי לפחות לקטוף את הפירות???? תן לה עוד צ'אנס נראה לי הדבר הנכון לעשות סופשבוע נפלא

:)..ממ...

נראה לי שאחרי שנה שרדפת אחרי מישהי והיא לא רצתה.. זה כבר סימן התחלתי למשהו לא רצוי.. עדיף לא להיות נואש או פאטתי ולהמשיך.. אחרי חודש..שזה רגע רגעי שפתאום כן רצתה ואחרי זה שוב לא רוצה.. זה מראה רק על משהו חד צדדי.. נראה לי שפשוט תמצא מישהי שאיתה זה יהיה בטוח הדדי :)

שלום לכם:)

וסתם פרט קטן,אני בת. והסיפור הוא שרדפו אחריי.ואני המתחרטת. ועכשיו לא רוצים לקבל אותי חזרה:/ אז רציתי לדעת פשוט מה פה עובר לאנשים בראש,כי אולי אני אבין למה אותו איש לא רוצה אותי. תודה על התגובות.

Sefy

New member
להיות ידידה ולתת לו שילמד להאמין בך

כי אולי שברת לו את האמון בך בגלל מה שעשית, אז קשה לו לתת בך שוב אמון שתפגעי בו, ואמון לוקח זמן להחזיר. הוא בטח ירצה לדעת שאת לא משחקת בו.

בהמשך למסר שללחתי לך, יקירתי,

מה שספי אמר [ובגלל זה זה בתגובה לספי], זה בדיוק מה שעשיתי וזה הצליח.

ההנחה הרובצת

היא שאם צד מסויים רוצה להפרד, מן-הסתם הוא זה שיסיים את הקשר גם בפעם הבאה, מה שיגרום לאי-ודאות וחוסר בטחון בהמשכו של הקשר מצדו של הנזרק. אך הרשו לשתף אותכם שלא כך תמיד הדבר, מנסיון אישי- לפעמים מתהפכים היוצרות, ודווקא זה שהתחרט מיוזמתו להפרד הופך להיות תלותי ואובססיבי. שוב, זהו רק מקרה פרטי, פשוט רציתי לשלול כאן הכללות.

איש,אתה כ"כ צודק...

אני תלותית ואובססיבית ואני עצמי פוחדת לחזור אליו כי עכשיו אני בטוחה שאני חוזרת אליו בלב שלם ובלי שום כוונות להיפרד ממנו במילניום הקרוב. הקטע הוא שלא יימאס כבר ממני וימצא לו מישהי אחרת כמו שסקרלט אמרה.. ואני ממש פוחדת מזה.. הרי לא הייתה לו בעיה למצוא מישהי שבוע אחרי שהקשר שלנו נגמר. אז מה לעשות? לזרוק אותו קיבינימט או להישאר ידידה שלו עד שהאמון שלו יחזור בי ואז אולי היא זו שתיזרק?

ויש עוד בעיונת...

יש לו חבר טוב מאוד שהם חברים מאוד מאוד טובים.. ומדי פעם למי שאני רוצה יש אי החלטיות וחבר שלו נורא עוזר לו להחליט[משמע,הוא מקשיב לחבר שלו כי מהצד אני די נראית כאוייביתזאת שפוגעת] אז איך מתחרים?

CarpeDiemIsrael

New member
אני חדש אבל..

הבחור הזה איבד את האמון שלו בקשר איתך ובצדק וכבר ספג וסבל מהציפייה לקשר איתך די הרבה. למה נפרדת ממנו? ויכול להיות שהעובדה שמצא מישהי אחרת פגעה בך איכשהו? אולי עכשיו כשהוא ´תפוס´ בגלל זה את רוצה אותו? ְUp

אין לי סיבה לפרידה שלנו.

אבל איפה הקטע של לסלוח לבן אדם?... יש לו מישהי אחרת זה פוגע זה ממש פוגע אבל לא יודעת אם זה זה... גם לפניה רציתי אותו ממש...

למעלה