אם הייתה לכם שעה לחיות

• פותח הנושא twigy
  • פורסם בתאריך

twigy

New member
אבל מספיק בשביל..

אורגיה עם כל מכבי ת"א ?!

twigy

New member
מה זה לעזאזל פוחז ?

יש פה אנשים שקיבלו 50 בחלק המילולי של הפסיכומטרי !

airstrip

New member
../images/Emo9.gif

קל דעת, פזיז. ואתה עצלן. לא פותח מילון וזה. הצעירים של ימינו.. ביזיון.

Cobe Anan

New member
גוססים.

הייתי גועלי לכולם כדי שלא יתבעסו יותר מדי שאני מת, אוכל משהו טוב, הולך לשירותים, ולוקח מנה טובה של איזה סם שיכול להרוג אותי (הה! לא אכפת לי!) ונותן לעצמי לשקוע לצלילי אממ... אהממ... מממ... ארר... טוב, תשכח ממה שכתבתי. הייתי מתעסק עם הדיסקיה שלי במשך 59 דקות בניסיון להחליט עם מה הכי שווה למות...

שעה..

הייתי מטלפן לכל האנשים שאני חושב שפגעתי בהם ולא התנצלתי בפניהם.

Cobe Anan

New member
ומי ישלם את חשבון הטלפון?

כן, לך זה יהיה נוח, אתה מת! אבל מישהו ייתקע עם זה. אתה בנאדם אנוכי וחסר מצפון, זה מה שאתה!

איזו מן שאלה זו?

ברור שאני משלם, הרי ממילא יש לי פלאפון כרטיס טוק מן. אתה בן אדם שופטני חסר כבוד השופט אדם שהולך למות . אדם שפל . זה מה שאתה.

Cobe Anan

New member
אולי אני לא מכבד את המת,

אבל אני לפחות דואג לאלה שהפקרת מאחור. נבל! למות זה נוח, אבל תנסה לחיות, איך זה? אה, פתאום קשה, נכון? קולה זה אין, ככה זה החיים, תחיה עם זה! זהו.

בטח - תחיה עם זה, מאד קל להגיד

את זה לאדם שהולך למות בעוד שעה. קל מאד. כסיל !

חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ועוד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שעה אחת...

הייתי לוקח לאבא שלי את האקדח... הולך לבנק... שודד איזה 100 אלף במזומן... ואחרי שאני ידפוק לשומר ולפקידה שם כדור בראש הם יתנו לי מהר תכסף... ואז מחכה למשטרה כדי להתחיל לעשות איתם מרדף.... עם יריות ומסוקים ובלאגן... אה ובדרך חוטף איזה כוסית ומכריח אותה לרדת לי תוך כדי הנסיעה.. נכון דרך אדירה למות.. (משום מה נראה לי שאני ימות לפני שהשעה תיגמר..)

למעלה