אם הייתה ניתנת לכם ההזדמנות

pink floydror

New member
אם הייתה ניתנת לכם ההזדמנות

לפגוש בפרטי לכמה דקות את ווטרס או את גילמור..מה הייתם אומרים למי שפגשתם?!(זה במידה ותוכלו להוציא מילה מהפה בלי להתבלבל בסדר של האותיות מרוב התרגשות) (וקחו בחשבון כמה פעמים אמרו להם : " שיואו אתם גאונים , אני לא מצליח על מישהו יותר מתוחכם מוזיקלית ממכם...) אני אם הייתי מצליח לדבר...הייתי אומר להם תודה על כך ששינו את חיי, וגרמו לי להרגשה מעולה ורגעים נפלאים...!!

arbit

New member
אני הייתי מבקש מהם

שיתפייסו כבר ושיופיעו פעם אחרונה עם רייט ומייסון לטובת הדור החדש של מעריצי פינק פלויד שאף פעם לא ראה אותם בהופעה חיה

PINK FLOYD FAN

New member
הייתי מבקש מהם שיעשו הופעה

אחרונה בישראל למען שלום עולמי (זה גם יביא תיירות וכסף) וגם בשביל שהדור הצעיר יראה אותם מנגנים ולא יקשיב לאלבומים אלא שהמוזיקה באמת תחדור לנשמה

electricGirl

New member
אני הייתי אומרת להם תאמת

"וואלה אחים שלי, אתם סטלנים ברמה!"

pink floydror

New member
אההה נכון גם זה..../images/Emo13.gif

חחחחחחחח.......זה החלום שלי שהם יעשו מופע כל הארבעה ואני יהיה נוכח שם עם אחי שהכיר לי את הלהקה מלכתחילה

pink floydror

New member
ועוד משהו..

תחשבו לשמוע ולראות את ווטרס שר את Coming Back To Life.. אךךךךךךך.....How I Wish

הרהרתי רבות באפשרות הזאת

וחשבתי שאם אני אפגוש את ווטרס - אני אשאל אותו איך הוא כותב שירים עם מילים כל כך חזקות ואם אני אפגוש את גילמור - אני אשאל אותו איך הוא כותב ומנגן את הסולואים הכל כך יפים שלו... כל זה כמובן אם אני אצליח לדבר...:))

נימרודל

New member
אם הייתי פוגשת אותם...

הייתי מבקשת מווטארס שישלימו ויעשו סיבוב אחרון או לפחות הופעה בישראל, אייזה רעיון מעורר השראה! והייתי מבקשת מגילמור שילמד אותי לנגן על גיטרה בגלל שעוד לא למדתי ואני לא מוכנה להתפשר על פחות מהטוב ביותר, ומאחר שג'ימי הנדריקס (לראשות הממשלה) לא בדיוק חי כרגע...

Paranoid Y

New member
אם הייתי פוגש את ווטרס...

הייתי מזמין אותו לאיזה לקוקטייל, וככה סתם מקשקשים, איזה כייף לקשקש עם רוג'ר

adiville

New member
הייתי אומרת לגילמור.......

שיעשה לי הופעה פרטית - רק הסולו של "קאמפטרבלי נאמב" ואחרי זה הייתי יכולה למות עם חיוך על הפנים
לרוג'ר הייתי אומרת שאני רוצה את המשקפי שמש שלו מההופעה של החומה

למעלה