אם הייתי אזרח ישמעאלי הדבר האחרון שהייתי עושה

זה ללכת לקלפי ולממש את זכותי כאזרח ישמעאלי.
ולמה? רק במדינות דמוקרטיות יש הליך שנקרא בחירות כל ארבע שנים. אם בית משפט עליון פוסק לטובת אויב שטובח בך מתעלל בך יורה עליך במשך שנים כלי משחית ואומר שהוא רוצה להשמיד אותך לקחת את הבית שלך את האדמה שלך ומחייב את הממשלה הנבחרת שלך להכניס לאויב הזה סיוע במזון חשמל דלק והממשלה מצייתת לפסיקה הזאת ובכך היא הממשלה ובית המשפט העליון מסכנים את הבטיחות שלי ואת החיים שלי במדינה בה אני משלם מיסים כדי לחיות בביטחון זאת לא מדינה דמוקרטית אלא דיקטטורה משפטית והדבר האחרון שהייתי עושה זה להשתתף בביזיון הזה הקרוי בחירות דמוקרטיות והדבר הראשון שאני כאזרח הייתי עושה זה לעוף משם כמה שיותר מהר למקום בו ההתנהגות הממשלתית היא דמוקרטית רציונלית.

כולם בארץ ישראל שואלים את השאלה איפה היה צבא ההגנה לישראל (בראשי תיבות צה"ל) ביום הנורא הזה ?
ואני אומר לאזרחי ישמעאל היהודים גולדה אמרה ביום שהערבים יניחו את הנשק יהיה שלום - ביום שבו צה"ל יניח את הנשק לא תהיה מדינת ישראל.
ובכן באותו יום מר ונמהר צה"ל הניח את הנשק והכל בגלל סרבנות המטה הכללי להיות צה"ל כשהטייסים של טייסת 69 הודיעו שהם לא מגיעים יותר למילואים מהסיבה שהם לא מכירים בממשלת ישראל כממשלה הנבחרת שנבחרה בבחירות דמוקרטיות .
ןלכן באותו היום שהתגלתה הסרבנות צה"ל הפך להיות צבא ההשמדה של מדינת ישמעאל . צה"ל הפך להיות מפלגה פוליטית ונשבר העיקרון שבני ישראל ערבין זה לזה וצה"ל הוא מחוץ לפוליטיקה.
וכשהעיקרון הזה נשבר מדינת ישמעאל הפכה להיות מקום מסוכן מאוד לכל יהודי ציוני.

נערך לאחרונה ב:
אני מפרסם לכם בתיקצור את האמת. כי האמת נסתרת מבליל האינפורמציות שאתם מקבלים בתקשורת שלכם להינדוס התודעה שלכם לבלבול האמת והסתרת האמת מהציבור.
שכל אחד יחשוב מהי המשמעות של צבא ומטה כללי ושמנה וסלטה של הצבא שכולנו כאזרחים סומכים על הצבא שמודיעה שלא תגיע למילואים בעקבות ממשלה שנבחרה כחוק ובדרך דמוקרטית היא סיומה של התופעה מדינת ישראל מדינת העם היהודי.
זה נקרא להניח את הנשק .

למעלה