אם הייתי אזרח ישראלי (כמה טוב שאני לא)

כל פעם שיהודי היה נרצח מידי מחבל ששוחרר בעסקה המופקרת והפושעת הזאת הייתי לוקח פלקט דיקט עם מקל מדביק את התמונה של הנרצח והולך לשבת ליד ביתו של חטוף שניצל. יחד עם זאת הייתי כותב על הפלקאט מתחת התמונה של הנרצח את מספר הלוחמים שנהרגו ואת מספר השבויים שהוחזרו האחד מול השני.
הייתי רואה זאת כמשימת חיי לבצע את האקט הזה.
כמו כן הייתי מציין את מספר השבויים החטופים החיים והמתים שלא הוחזרו. והייתי כותב הכל או לא כלום.
מזמין את התשקורת שיצלמו אותי שכל עם ישמעאל יראה.
ובבחירות הבאות לא הייתי הולך לקלפי להצביע .

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
כל פעם שיהודי היה נרצח מידי מחבל ששוחרר בעסקה המופקרת והפושעת הזאת הייתי לוקח פלקט דיקט עם מקל מדביק את התמונה של הנרצח והולך לשבת ליד ביתו של חטוף שניצל. יחד עם זאת הייתי כותב על הפלקאט מתחת התמונה של הנרצח את מספר הלוחמים שנהרגו ואת מספר השבויים שהוחזרו האחד מול השני.
כמו כן הייתי מציין את מספר השבויים החטופים החיים והמתים שלא הוחזרו. והייתי כותב הכל או לא כלום.
אופס... התבלבלת. את זה צריך לבצע בהמוני עם סביב הבית של גלעד שליט וסביב ביתו של הראש האשם. שני אלה יצרו את המצב הזה מלכתחילה.

אופס... התבלבלת. את זה צריך לבצע בהמוני עם סביב הבית של גלעד שליט וסביב ביתו של הראש האשם. שני אלה יצרו את המצב הזה מלכתחילה.
הייתי הולך לשבת מול הבית של בצלאל שמוק טריץ. השקרן שאמר בתחילת המלחמה אם נראה שצה"ל בהנהגת נתניהו לא מנצח את החמאס נפרוש מהממשלה .
אמרנו לו אין עם בעולם שנותן לאויב שלו מזון דלק חשמל ומלט בעודו מנהל מלחמה ובלא מלחמה. תפרשו עכשיו מהממשלה ותפילו את ביידן והתוכנית שלו ואת הממשלה הרקובה הזאת.
אני יודע שאתה לא אוהב אותי ואת הדיעות שלי ואתה חוסם אותי הרבה פעמים לדעתי על לא עוול בכפי אבל אני אומר לך דבר חשוב שמבחינתי הוא יהרג ובל יעבור.
עזוב את העסקה המופקרת הזאת שגם אני בטוח שאתה לא אוהב .את שחרור 1000 הרוצחים עם דם יהודים על הידיים שלהם שאתה יודע שהם יחזרו לרצוח יהודים.
עזוב את זה שמיליון מחבלים חזרו לצפון הרצועה. עזוב את זה שהמחרטות בעיר עזה ובמקומות שצה"ל לא נכנס אליהם מהפחד להרוג חטופים מייצרים אמצעי לחימה רקטות ומטעני נפץ. עזוב את זה שצה"ל הפסיד במלחמה ואני בטוח שאתה מבין זאת.
עזוב הכל. רק דבר אחד אל תשכח.
מדינת ישראל לימדה את האויב דבר אחד בעסקה הזאת. כל פעם שהאויב יחטוף יהודים לשבי מדינת ישראל תיכנע ותפסיד .
היא לא תממש את המטרות אליהן יצאה למלחמה בגלל החטופים.
ראש הממשלה הזה הוא פושע מלחמה שבגללו יהיו עוד הרבה חטופים ולא רק מעזה אלא גם מיהודה ושומרון.
החגיגה רק החלה. היה צריך לבוא למשפחות החטופים ולומר להם את האמת. שום עסקה הממשלה בראשותי לא תבצע כדי שהשנים הבאות לא יהיו יותר חטיפות. נביא אותם הבייתה בכוח הזרוע מתים או חיים. קונסידר דם אז אה דד פיפל.
יהיו לצערי ואני אומר זאת בצער רב יהיו עוד הרבה חטופים ונרצחים בגלל העסקה המופקרת הזאת.
היה צריך לשבור הפעם את שרשרת התבוסתנות ולא להיכנע ללחץ המשפחות שלהם אין לי טענות ולחסל את החמאס סופית עד העצם עם או בלי החטופים.

ביטניקט

Active member
אם היית אזרח ישראלי? אבל היית אזרח ישראלי. ומה עשית עם זה? נכנעת לחמאס, ויתרת על האזרחות הישראלית וברחת מהמדינה. ועכשיו אתה רוצה שכולנו ננהג כמוך, נכנע לחמאס, נוותר על האזרחות הישראלית ונברח מהמדינה ונשאיר אותה לחמאס. כך שלפחות אל תהיה צבוע.

certified.woke

Well-known member
אינך בעל אזרחות ישראלית?

אינך בעל אזרחות ישראלית?
דרכון גרמני (יורו) בגלל המוצא של אבי שברח מהשואה מגרמניה הנאצית עם משפחתו סבא שלי סבתא שלי ואח של אבא שלי הדוד שלי ברחו והגיעו לפלשטינה א"י .
ודרכון אמריקאי אזרחות אמריקאית.
את תעודת הזהות שלי הישראלית גזרתי במשרד הפנים לאחר שהובהר לי שאין דבר כזה ויתור על האזרחות אבל בקשתי למחוק אותי ממרשם התושבים התקבלה ולכן אני לא רשום במדינת ישמעאל כתושב.
אני טוען שמדינת ישמעאל אינה מדינת העם היהודי אלא מדינה דו לאומית שבה יש שיוויון מלא בין ערבים ליהודים כולל הזכות להיבחר לכנסת ולבחור לכנסת גם לאלה שאינם יהודים. לא מוכן לשלם משכורת לאחמד טיבי . זה עניין עקרוני שלי אישי.
יחד עם זאת אני לא פוסל את זכותך לחשוב אם אתה יהודי כמובן שמדינת ישמעאל היא מדינה יהודית ולהמשיך לחיות שם . זאת זכותך. יחד עם זאת יש הרבה יהודים ישראלים שמבקשים להגר לארצות הברית ואנחנו משתדלים לעזור להם להגר רק לאחר שהשתכנענו שהם אכן רוצים באמת להגר לאמריקה.
אני יכול לומר לך שעד היום עזרנו ל 20 משפחות יותר נכון ל21 משפחות מעוטף עזה ממושבים וקיבוצים ועיירות כמו שדרות ואופקים להגר לארה"ב .
אני יודע שיש משפחות משם שעזבו לארצות הברית לוא דווקא לפלורידה ללא שום קשר אלינו.
העמותה שלנו שבראש אני ועוד חמישה יהודים ישראלים לשעבר שאחד מהם הוא סגן אלוף י ' ד טייס קרב לשעבר בחיל האויר שעזב את מדינת ישמעאל ואת חיל האויר מיד לאחר מלחמת יום הכיפורים הוא קטן ממני בשנה. יש לנו קצין בשיריון שהיה מט"ק יש לנו עוד שלושה חברים ישראלים לשעבר שהכרתי אותם והחלטנו להקים עמותה שמגייסת כספים ועוזרת למתנחלים והתנחלויות בהישרדות ובהקמת מאחזים בעיקר בכסף מגיוס תרומות מיהודים באמריקה.
אנחנו עוזרים בכספים לכל מי שזקוקים לעזרה בעיקר ביהודה ושומרון בנגב בגליל. למשל אם לחמישה ילדים שבעלה נרצח בפיגוע בתל אביב שמתגוררת בהתנחלות עזרנו לה במשך שנתיים כספית לחיות ולגדל את הילדים. יש לנו למעלה מ1000 רשימות של ישובים ופרטים שזקוקים לעזרה. למשל במלחמה הזאת מלחמת חרבות ברזל תרמנו מיליון $ לישוב בשומרון כדי להקים גדר ביטחון ושערים כי רוב הגברים בישוב הזה 70% מהם גויסו למלחמה ונשארו שם הנשים והילדים והגברים היותר מבוגרים שכבר לא מגייסים לצבא .
כמו כן עלי לציין שהעמותה שלנו לא הוקמה כדי לשכנע יהודים לעזוב את מדינת ישמעאל ואין לנו שום אוריינטציה כזאת.
ליהודים הישראלים שעזרנו זה בא מפה לאוזן ואנחנו עוזרים רק לאחר בדיקה מעמיקה מי הן המשפחות . לא עוזרים לעבריינים ולשרלטנים. רק באמת למי שאנחנו רואים שהם במצוקה נפשית והחליטו לעזוב.

למעלה