דרכון גרמני (יורו) בגלל המוצא של אבי שברח מהשואה מגרמניה הנאצית עם משפחתו סבא שלי סבתא שלי ואח של אבא שלי הדוד שלי ברחו והגיעו לפלשטינה א"י .
ודרכון אמריקאי אזרחות אמריקאית.
את תעודת הזהות שלי הישראלית גזרתי במשרד הפנים לאחר שהובהר לי שאין דבר כזה ויתור על האזרחות אבל בקשתי למחוק אותי ממרשם התושבים התקבלה ולכן אני לא רשום במדינת ישמעאל כתושב.
אני טוען שמדינת ישמעאל אינה מדינת העם היהודי אלא מדינה דו לאומית שבה יש שיוויון מלא בין ערבים ליהודים כולל הזכות להיבחר לכנסת ולבחור לכנסת גם לאלה שאינם יהודים. לא מוכן לשלם משכורת לאחמד טיבי . זה עניין עקרוני שלי אישי.
יחד עם זאת אני לא פוסל את זכותך לחשוב אם אתה יהודי כמובן שמדינת ישמעאל היא מדינה יהודית ולהמשיך לחיות שם . זאת זכותך. יחד עם זאת יש הרבה יהודים ישראלים שמבקשים להגר לארצות הברית ואנחנו משתדלים לעזור להם להגר רק לאחר שהשתכנענו שהם אכן רוצים באמת להגר לאמריקה.
אני יכול לומר לך שעד היום עזרנו ל 20 משפחות יותר נכון ל21 משפחות מעוטף עזה ממושבים וקיבוצים ועיירות כמו שדרות ואופקים להגר לארה"ב .
אני יודע שיש משפחות משם שעזבו לארצות הברית לוא דווקא לפלורידה ללא שום קשר אלינו.
העמותה שלנו שבראש אני ועוד חמישה יהודים ישראלים לשעבר שאחד מהם הוא סגן אלוף י ' ד טייס קרב לשעבר בחיל האויר שעזב את מדינת ישמעאל ואת חיל האויר מיד לאחר מלחמת יום הכיפורים הוא קטן ממני בשנה. יש לנו קצין בשיריון שהיה מט"ק יש לנו עוד שלושה חברים ישראלים לשעבר שהכרתי אותם והחלטנו להקים עמותה שמגייסת כספים ועוזרת למתנחלים והתנחלויות בהישרדות ובהקמת מאחזים בעיקר בכסף מגיוס תרומות מיהודים באמריקה.
אנחנו עוזרים בכספים לכל מי שזקוקים לעזרה בעיקר ביהודה ושומרון בנגב בגליל. למשל אם לחמישה ילדים שבעלה נרצח בפיגוע בתל אביב שמתגוררת בהתנחלות עזרנו לה במשך שנתיים כספית לחיות ולגדל את הילדים. יש לנו למעלה מ1000 רשימות של ישובים ופרטים שזקוקים לעזרה. למשל במלחמה הזאת מלחמת חרבות ברזל תרמנו מיליון $ לישוב בשומרון כדי להקים גדר ביטחון ושערים כי רוב הגברים בישוב הזה 70% מהם גויסו למלחמה ונשארו שם הנשים והילדים והגברים היותר מבוגרים שכבר לא מגייסים לצבא .
כמו כן עלי לציין שהעמותה שלנו לא הוקמה כדי לשכנע יהודים לעזוב את מדינת ישמעאל ואין לנו שום אוריינטציה כזאת.
ליהודים הישראלים שעזרנו זה בא מפה לאוזן ואנחנו עוזרים רק לאחר בדיקה מעמיקה מי הן המשפחות . לא עוזרים לעבריינים ולשרלטנים. רק באמת למי שאנחנו רואים שהם במצוקה נפשית והחליטו לעזוב.