אם הייתי היום חי שם הייתי לוקח את הסמרטוטים שלי ובורח ממדינת ישמעאל

הסיבות.
1. משקרים אתכם. מה שנפל על בית הספר זה ראש נפץ שהתפוצץ ולא רסיסים של טיל או של מיירט.
רסיסים לא גורמים לנזק סביבתי של הדף.
2. פושעים מכניסים חפים מפשע לבית הסוהר.
3. אבדן משילות הממשלה לא באמת מושלת.
4. הפיכה צבאית .הצבא השתלט על השלטון.
5. הפיכה משפטית משתפת פעולה עם הצבא.
6. תקשורת ? אין תקשורת במדינת ישמעאל. שלושה ערוצים 11 12 ו 13 הם שופרות תעמולה של ההפיכה הצבאית והמשפטית.
ערוץ 14 משקרים ומתעמלנים את מפלגת הליכוד ובראשה את הBB ומשקרים אתכם על ניצחונות מדומים ושלטון מבריק ששינה א פני המזרח התיכון.
מוכרים לכם שקרים מכל הכיוונים כמו שמוכרים לכם קוקה קולה.
שום לקח לא למדתם מה7.10.
שוב פעם מזרימים כסף ונשק לאויב. האויב הוא אבו מאזן והרשות הפלשתינית והחמאס והפת"ח חמושים במיטב כדי הנשק יושבים לכם 5 דקות מהבית.
בעזה ממשיכים לתת סיוע מזון חשמל מים ודלק לחמאס במקום לעצור את הסיוע.
אני במקומכם יהודים הייתי לוקח את הסמרטוטים שלי ועף משם ממדינת ישמעאל.

ביטניקט

Active member
הסיבות.
1. משקרים אתכם. מה שנפל על בית הספר זה ראש נפץ שהתפוצץ ולא רסיסים של טיל או של מיירט.
רסיסים לא גורמים לנזק סביבתי של הדף.
2. פושעים מכניסים חפים מפשע לבית הסוהר.
3. אבדן משילות הממשלה לא באמת מושלת.
4. הפיכה צבאית .הצבא השתלט על השלטון.
5. הפיכה משפטית משתפת פעולה עם הצבא.
6. תקשורת ? אין תקשורת במדינת ישמעאל. שלושה ערוצים 11 12 ו 13 הם שופרות תעמולה של ההפיכה הצבאית והמשפטית.
ערוץ 14 משקרים ומתעמלנים את מפלגת הליכוד ובראשה את הBB ומשקרים אתכם על ניצחונות מדומים ושלטון מבריק ששינה א פני המזרח התיכון.
מוכרים לכם שקרים מכל הכיוונים כמו שמוכרים לכם קוקה קולה.
שום לקח לא למדתם מה7.10.
שוב פעם מזרימים כסף ונשק לאויב. האויב הוא אבו מאזן והרשות הפלשתינית והחמאס והפת"ח חמושים במיטב כדי הנשק יושבים לכם 5 דקות מהבית.
בעזה ממשיכים לתת סיוע מזון חשמל מים ודלק לחמאס במקום לעצור את הסיוע.
אני במקומכם יהודים הייתי לוקח את הסמרטוטים שלי ועף משם ממדינת ישמעאל.
אם? זה בדיוק מה שעשית

אם? זה בדיוק מה שעשית
נכון. ב2005 אני וחברי מכהנא הגענו לכיסופים ולבארי וניסינו לשכנע את הקיבוצניקים לא לשתף פעולה עם ממשלת ישראל ולעזור במתן שירות לצבא מחסה לינה ואוכל.
אמרנו להם אל תתנו לצה"ל ולמשטרת ישראל להיכנס לקיבוץ שלכם ולעזור למדינה לגרש יהודים מבתיהם. אתם תהיו הבאים בתור. ברגע שהם יוכלו הם יכנסו לבתים שלכם וירצחו אתכם. סילקו אותנו משני הקיבוצים וצעקו לנו שאנחנו גזענים ושונאי ערבים ושבסך הכל הם יעזבו אותנו ברגע שנצא מגוש קטיף.
בבארי הם הזמינו לנו משטרה חרף העובדה שברגע שאמרו לנו לצאת משם התחלנו לצאת מהקיבוץ. המשטרה עצרה אותנו מיד ביציאה מהקיבוץ אבל שיחררו אותנו כי לא עשינו שום דבר רע.
אז הבנתי שאין לי מה לחפש שם במדינת ישמעאל . לא על זה השתתפתי במלחמת יום הכיפורים ובשלום הגליל והחלטתי לעזוב את מדינת ישמעאל. הבנתי שהיהודים הם הסכנה הגדולה ולא הערבים. לצערי הנבואה שלי התגשמה ולא רק שלי ו18 שנה אחרי זה קרה מה שקרה ב7.לאוקטובר.
כרגע אני פונה לאזרחי מדינת ישמעאל לצאת משם כדי להגן על החיים שלהם ושל הילדים שלהם. כי מה שקרה ב7.10 זה רק הפרומו למה שיקרה להם אם הם ישארו שם במדינת ישמעאל.
תמכרו את הרכוש שלכם ותברחו משם .זאת ארץ אוכלת יושביה.

נכון. ב2005 אני וחברי מכהנא הגענו לכיסופים ולבארי וניסינו לשכנע את הקיבוצניקים לא לשתף פעולה עם ממשלת ישראל ולעזור במתן שירות לצבא מחסה לינה ואוכל.
אמרנו להם אל תתנו לצה"ל ולמשטרת ישראל להיכנס לקיבוץ שלכם ולעזור למדינה לגרש יהודים מבתיהם. אתם תהיו הבאים בתור. ברגע שהם יוכלו הם יכנסו לבתים שלכם וירצחו אתכם. סילקו אותנו משני הקיבוצים וצעקו לנו שאנחנו גזענים ושונאי ערבים ושבסך הכל הם יעזבו אותנו ברגע שנצא מגוש קטיף.
בבארי הם הזמינו לנו משטרה חרף העובדה שברגע שאמרו לנו לצאת משם התחלנו לצאת מהקיבוץ. המשטרה עצרה אותנו מיד ביציאה מהקיבוץ אבל שיחררו אותנו כי לא עשינו שום דבר רע.
אז הבנתי שאין לי מה לחפש שם במדינת ישמעאל . לא על זה השתתפתי במלחמת יום הכיפורים ובשלום הגליל והחלטתי לעזוב את מדינת ישמעאל. הבנתי שהיהודים הם הסכנה הגדולה ולא הערבים. לצערי הנבואה שלי התגשמה ולא רק שלי ו18 שנה אחרי זה קרה מה שקרה ב7.לאוקטובר.
כרגע אני פונה לאזרחי מדינת ישמעאל לצאת משם כדי להגן על החיים שלהם ושל הילדים שלהם. כי מה שקרה ב7.10 זה רק הפרומו למה שיקרה להם אם הם ישארו שם במדינת ישמעאל.
תמכרו את הרכוש שלכם ותברחו משם .זאת ארץ אוכלת יושביה.
הם יאכלו אתכם לארוחת בוקר.
עשרות חמושים, ירי כבד והסתה חריפה: אלפי ערבים בהלוויות המחבלים בג'נין ועקבה
עשרות מחבלים יעברו את כביש 6 כל חמש דקות אחרי שעה יהיו בשרון ועד לנתניה אחפי מחבלים עם נשקים ותחמושת נוסח החמאס והם יכנסו לישובים ויעשו טבח.
המחבלים עדיין פה: תהלוכת חמושים בג'נין לאחר יציאת צה"ל מהעיר.
זה רק עניין של זמן.
מלחמת אזרחים, עשר דקות מעפולה: הקרב על ג'נין יתפוצץ לנו בפנים? | שובר חומות
חמושים צועדים ברחובות רמאללה
בכיר השב"כ מזהיר: ערביי ישראל חפצים בהשמדת ישראל אנחנו לקראת "שומר חומות 2!

למעלה