אם הייתי חבר בפורום אינפקציה..

breezerlemon

New member
אם הייתי חבר בפורום אינפקציה..

הייתי מחייה את הפורום הזה.. אז יאללה תעשו פה עניין יבש פה כמו מדבר :! תתפרעווו יאללה תבחרו קורבן אחד מהפורום ותתחילו לשאול אותו מה שבא לכם סבבה?

gogetterrr

New member
גנבת כותרות שכמותך!

יש דמיון!! ממ אין לי מה לומר יותר מדי.. אז אני פשוט אשתף אתכם באינפורמציה הנורא לא מעניינת שאני מסתפר מחר.. אז לא יודע מה נשמע?

breezerlemon

New member
חח אממ תתחדש על התספורת!! אהה

אחלה מאיתכם? אממ אהה! מישהו פה הולך לרוק עצמאות השנה? אם מישהו רוצה יש לי את רשימת האמנים.. ואינפקציה לא בינהם =[

gogetterrr

New member
מי זה לעזאזל ביט69

וואי ואינפקציה לא שם?! מי כן שם? ותודה =]

AvtipuS

New member
מהאתר של ערוץ 24

ברי סחרוף, משינה, אביב גפן, עברי לידר, מוניקה סקס, שייגעצ, סינרגיה, חמי רודנר, אריק ברמן, ביט 69 ושלישיית מה קשור?

AvtipuS

New member
לא נראה לי ../images/Emo31.gif

ביט69,סינרגיה ו"מה קשור?" זה יותר מדי בשבילי. [כל היתר בסדר.למרות שאין על רוקעצ של לפני שנתיים...]

gogetterrr

New member
סינרגיה להקה שטחית

כל השירים אותו הדבר וכמה קיצ'ים אפשר להיות ומה זה ביט69 !?!? זה ראפ!? ושלישיית מה קשור? באמת מה קשור!?!?

animal bar

New member
you're right...

beat69 are gr8 and they're a new punk rock band and they're only 14!!...[: stop bugging them they're good!!... :D

hkatsman

New member
אני בעד שתקחי את עצמך

ואת ביט 69 שלך ותדחפי אותם לתחת

animal bar

New member
that's gonna be preety hard... :T

how about you TRY to listen to beat69 and then judge them...[: and, you don't need to get that annoyed because I like them...

animal bar

New member
beseder...

aval hegzamtem... ani ohevet otam ulay ze yaavor li bekarov... bentaim tnu lishmoa otam!!...

למעלה