אם הייתי יודעת שכך אוכלים אחרי GBS

gal33

New member
אם הייתי יודעת שכך אוכלים אחרי GBS

הייתי עושה את הניתוח מזמן!!! חייבת לשתף אתכם, זה עתה שבתי מאירוע קולינרי ממדרגה ראשונה. זו פשוט היתה חוויה מענגת!
היה לי העונג להשתתף באירוע פרטי שווה כזה עם שף גורמה, אז בואו נתחיל.... מעולם לא נהניתי כך מאוכל: פוטיפורים של פירות ים, בתבניות בצק קטנות, מוסים ואגוזים (לא אכלתי אבל מה, חגיגה לעיניים!!) כדורי גבינות צאן עטופים בפירורי לחם ומוקפצים קלות בשמן שומשום - חבל"ז סלט קלמרי (שוב לא אכלתי, אך שוב היה חגיגה לעיניים, בעצם הכל היה!) שוב כדורי הגבינות - שוב חבל"ז כמובן יין אדום מדהים. ועכשיו עברנו לשולחן: שמפניה מדהימה להרמת כוסית
מוס אבוקדו עם גמבות וג´ינגר - איפה זה ואיפה סלט האבוקדו עם ביצים שאני עושה... אספרגוס מגולגל באצות ים ברוטב צ´ילי תפוז ודבש - אנשים כמעט גמרו שם... אני קיבלתי חסה מגוררת ברוטב הנ"ל כי איני אוכלת אצות ים ושות´ כיסוני טופו ממולאים בפטריות שונות וגבינות צאן ברוטב מיסו וטימין - חבל"ז! סוג אטריות מסויים בשומשום ועליו לאוכלי הבשר כיסון קלמרי צ´וריסו ושרימפס שוב כמובן ברוטב מאוד מיוחד שוק טלה רך רך רך על מצע עגבניות בטטות וקישואים. אני קיבלתי את הירקות בלבד עם פרמז´ן - מדהים! כמובן שהכל לווה ביין לבן משגע. ולקינוח... מוס שוקולד מטריף על מצע קרפ מאגוזי לוז, עם שכבות של שוקולד מריר ומוס וכל זה טובל ברוטב פיסטוק. קציפת גבינה ונענע, עליה פירות יער, וכל זה טובל ברוטב מטריף חושים של מנגו עם פסיפלורה. ולסיום, קפוצ´ינו משגע!!! עם מיני יצירות שוקולדים מדהימות. כל מה שאני יכולה להגיד לסיום, זה שאני הערב לא מצחצחת שיניים, רק שמגוון הטעמים מטריף החושים הזה ישאר לי! נו, לפחות עד מחר. אני בדיוק 3 שבועות אחרי הניתוח, ומי היה מאמין לפני 3 שבועות שזה מה שיקרה... הכיף היה, שלמעשה מלא מהדברים (אלו שאכלתי) התאימו למסגרת התפריט שקיבלתי. האמת היא שלא אכלתי שום דבר עד הסוף, וגם לא עד החצי... כל דבר שרציתי, רק טעמתי. זה היה כזה כיף!! אפילו לא היו לי רגשות אשם על חריגה מהדיאטה כי הכמויות היו קטנות. ממש חוויה מענגת!! גל

רוני#

New member
ואז ..... התעוררתי ..... ../images/Emo121.gif

תגידי - מאיפה הבאת עכשיו את התאור הנפלא של הארוחה הזו ? הלכה לי עכשיו המיקלדת מהריר שנזל פה
או שאולי זה התפריט הדיאטה החדשה של חרוזי - למנותחי ה-GBP ? יללה יללה - חזרה ליוגורטים ולמרקים המסוננים או הטחונים -
בתאבון

RomiVais

New member
רוני´לה - הכל בסדר??? ../images/Emo119.gif

מה קרה שהתעוררת כל כך מוקדם??? נראה לי שהריחות של כל מה שגל כתבה פה העירו אותך..
יכול להיות??? בכל מקרה, נחמד לראות עוד ציפורי לילה משוטטות כאן בפורום, שלחברים שישנים וחולמים על מלאכים קטנים וכאלה יהיה במה להתעדכן על הבוקר!!
שיהיה לך ולכולם יום נפלא ומקסים
רומי

RomiVais

New member
הייתי אומרת ש.......... ../images/Emo8.gif

עברת בצורה מדהימה את הארוחה והאירוע!!! כל הכבוד!!!
הניתוח ממש מגביל ועוזר, אה??? שמחה לשמוע שנהנית!!! זה רק מוכיח שאפשר לאכול בטעימות, ולהנות בלי שום קשר לכמויות!!

למעלה