הוא לא היה עומד לדין כי:
א. הוא אינו חי בארץ וכל מה שהוא כותב, הוא כותב כ"גיבור" שזנח את ארץ אבותיו. אז הוא כתב; הפרה נפחה מאחוריה והוא נותר חי.
ב. כמי שחי לו חיים נוחים בחו"ל, הוא רואה לעצמו חובה לקשקש את עצמו לדעת ובמקרים רבים, הוא עושה זאת בפראות של גיבור מרחוק.
ג. ואילו אתה כשלעצמך? אתה איבדת את היכולת להשיב נכונה, כי לא קראת היטב את הכותרת: "אם הייתי לוחם עכשיו בתקופה הזאת שומר על מחבלי נוחב'ה בכלא....."
ועל כך יש להשיב לגאון: "אם לסבתא היו אשכים, היא הייתה סבא"!
א. אני לא גיבור. אמנם במלחמת יום הכיפורים סירבתי לקבל צל"ש רמטכ"ל על כי נכנסתי 13 פעם לאיזור הקרבות של החווה הסינית להוציא משם הרוגים ופצועים מהטנקים השרופים וחטפתי קליע בשריר השוק ברגל שמאל שבהתחלה חשבתי שזאת מכה מזיז כשירדתי מהטנק ורק בערב כשהתחילו לי כאבים באוהל ליד התאג"ד כשהורדתי המכנסיים לפני המקלחת ראיתי את הדם הקרוש ואת הנקב והבנתי שחטפתי משהו. הלכתי לחובשת בתאג"ד שקראה לרופא והוא הוציא לי הקליע מהשריר בהרדמה מקומית חבישה אופטלגין אנטיביוטיקה ושני גימלים .
קיסינג'ר אמר לדיין תן להם למצרים לנצח קצת והם יעשו אתכם שלום . קו בר לב על גדות התעלה היה בלתי חדיר והמצרים עברו אותו בלי שאף אמצעי הגנה וחיסול כל ניסיון צליחה את התעלה הופעל. יתרה מכך במוצבים נשארו חיילים מועטים והופקרו למוות אלים ואכזרי. המצרים אכלו לארוחת בוקר את המעוזים והתעוזים וכבשו אותם וחיסלו את החיילים שנשארו בתעלה. במילה אחת הפקרה בפקודה. נתנו למצרים לנצח. לכפר על ההשפלה של מלחמת ששת הימים. בגלל זה סירבתי לקבל צל"ש מהמדינה. וועדת אגרנט עשתה טיוח והסתרת האמת מהציבור. שנים לאחר מכן קיסינג'ר גילה בראיון איתו לטיים האמריקאי שהוא סגר עם דיין את הפרטים .
בגידה, הפקרה, קו ברלב לא היה אמור ליפול כל כך בקלות אם צה"ל היה שם. זכור לך? איפה היה צה"ל ב7.10? רק ב17.32 הגיעו ראשוני החיילים לבית הזוועות במחנה אוגדת עזה.. ומה שהם ראו שם זה מה שאנחנו ראינו במעוזים ובתעוזים שעל גדות התעלה אחרי ראש הגשר שם דחקנו את המצרים בחזרה למצרים.
בוא נודה על האמת. מדינת ישראל זה בלוף. מגילת העצמאות זאת חארטה מסיפורי פוגי. אתם מדינה דו לאומית עם אויב אכזר שיש להם שיוויון בזכויות והם שונאים אתכם ושומר החומות זה רק פרומו למה שהם יעשו לכם. ה7.10 זה רק הדוגמית של מה שיקרה לכם.
אתה תמשיך לחיות בשקר ולאכול את החרא הבולשביסטי שמאכילים אותך ואני מגדל את הנכדים שלי בעולם אחר .