אם הייתי מתה הייתי מתהפכת בקברי

moranush86

New member
אם הייתי מתה הייתי מתהפכת בקברי

השיר הכי יפה של יוסי נהרס קליל על ידי מאור איך קוראים לו... והוא בכלל לא שר את המילים הנכונות הערס וונה בי הזה איכססס אני מאוד מקווה שיוסי לא שמע את זה

lir2004

New member
מה זה????????????????????

יואוווווווווווווווווווווו, או שיש שם שחיטות או משהו אחר... מה זה??????????? איך מורן עפה ומאור נשאר?!?!?!?! זה אמור להיות הפוך!!!

1מאיוש

New member
אוייייייי

שמעתי את ההקלטות של המשתתפים באתר של כוכב נולד כי אני לא עוקבת אחרי זה ובהחלט היה מבין המתחרים-מאור היה צריך ללכת ולא מורן.. מורן שרה מעולה

sarit lang

New member
אני חזרתי עכשיו מאולפני הרצליה...

הייתי בצילומים של כוכב נולד וזה לא מאור שמחליט איזה מילים לשיר ,הכל כתוב לו !!! ולפי דעתי הוא ממש לא היה צריך ללכת הוא עשה את זה ממש טוב!! אבל מה שעיצבן אותי זה שהשופטים אמרו שהם לא מכירים את המקור של השיר וזה היה נשמע להם מוזר...!! אבל מאור לא צריך לעוף ב-כ-ל-ל-!-!-! אני ועוד הרבה שחושבים כמוני מאוד רוצים לראות אותו מקום ראשון בגמר!!!!

orianush

New member
אני דווקא חושבת שהוא ביצע בסדר..

הוא דווקא עמד בציפיות שלי.. פחדתי שהוא לה יהרוס עוד יותר את השיר.. לדעתי היה ביצוע נחמד

דווקא לפי מה ששמעתי..

מרגול אמרה שהיא מכירה את המקור...יכול להיות שטעיתי...הייתי אצל דודה שלי והיה הרבה רעש... לפי דעתי מאור לא שר את זה טוב בכלל, רק את הפיזמון הוא שר טוב... באמת התחרות הזאת של הכוכב נולד באמת קשה...מאור פיניה היה צריך לצאת וגם זהבית פסי(יש לה קול כזה צרוד) הכי אוהבת
(לא לפי הסדר) מאיה רוטמן, ג'קו אייזנגרב ורפאל מירילא-פשוט כוכבים
עדי

ניר86

New member
הכי כואב לי על מורן ...

כי באמת היא היתה אחת הטובות שם לדעתי ...וזה ממש בושה מה שקורה שם עם המאור הזה ...איך מורן וישראלה הלכו והוא עוד נשאר? אני לא מבין את זה ! אפילו שמעתי כאלה שהם משונאי מורן אהרוני שאמרו שזה בושה אם מאור ממשיך ומורן עפה .. וזה באמת בושה ! ולגבי הביצוע אני יגיד לכם מה אני עשיתי ישר איך שמאור סיים לשיר ובזמן הפרסומות הלכתי שמעתי את בוכה בלילות של יוסי כמובן והתענגתי לי על זמר אמיתי ! ולא על כוכב עלאק שפשוט לא עשה כלום עם השיר הזה פשוט שר וכלום לא יצא ! בסיכום ביצוע לא משהו במילים עדינות מאוד !

אני לא ראיתי את התוכנית

אבל מה שכן ראיתי את התוצאות. נכנסתי אח"כ לאתר של קשת לראות את הביצוע. כמו שחשבתי - מאור ביצע את השיר בצורה שהוא ביצע, כמובן בלי העומק והעוצמה הגדולה שיש בשיר הזה. זה שיר כאב מרטיט, בוכה בלילות. שיר שהוא סכין בתוך הלב. לא ככה הרגשתי בביצוע הזה. העיבוד? בינוני ביותר. שכבר היה הופך את בוכה בלילות לג'ינגל וזהו... רן אביב (תותח העל יש לציין) נתן כאן לחן לשיר שצריך למלא אותו, וכאן התפקיד של הזמר. מאור לדעתי שר טוב ופשוט ניצל 40% מהיכולת להביא מעצמו עוצמה ורגש כמו שהשיר הזה יכול להכיל. לא ראיתי את התגובות של השופטים, אבל לדעתי אם הם היו מכירים את המקור, אין ספק שהיה להם ברור שמאור נכנס לנעלים מאוד גדולות ולא מילא את הציפיות. אגב שימו לב, בעונה הקודמת לקח עומרי רוטברד את יצירת המופת של יוסי "אהבה בת 20" והרס אותה. עכשיו תורו של מאור שהתחיל עם אני אקטוף, ועכשיו את "בוכה". כמו שאמרתי , הסיכויים מתחילים שוב לגדול שהכיתוב בוכה בלילות-מאור פיניה יופץ כרינגטונים/על האלבום שלהם. לי אישית זה ממש מפריע. בקשר למורן אהרוני- ניר האמת שבהתחלה אני קצת לא הבנתי מה לה ולשם, בגלל שהיא כבר זמרת, וכבר הוציאה עם ניקי את הדואט שלה המפורסם.וזה קצת היה לא פייר. אבל בגלל שהיא כבר שם ונתנה באמת ביצועים מיוחדים וייחודיים (ואני לא מדבר על ניצחת איתי הכל המזעזע) וכשאני משווה לזמרים שיש, אין ספק שמקומה שם, ומקומם של זהבית ומאור בטוח לא שם. ואני לא דואג לה, היא ממש לא מסכנה, קיבלה חשיפה, ביטוי שאפילו עדי כהן לא קיבלה במהלך התוכנית בזמנו.

orianush

New member
האמת שיש דבר אחד טוב שכן יוצא מזה

עוד חשיפה ליוסי.. אולי זה יגרום לאנשים לקנות את הדיסקים ולשמוע מי זה יוסי אזולאי הזה שמאור כל כך אוהב ומבצע את השירים שלו.. אני אישית הפוכה ממכם.. אני כן אוהבת את מאור וזהבית.. את הסגנון של מורן לא אהבתי במיוחד לדעתי היא די הרסה את השירים ואם כבר פייבוריטים אני כרגע בעד מישל

9B9

New member
זה היה ביצוע בינוני

אני לא הרגשתי את העוצמה הגדולה שיש בשיר הזה..שהוא שר זה כאילו סתם מישהו אומר את המילים

sarit lang

New member
מאור היה צריך לעוף מזמן????????????

וגם שונאי מורן אמרו את זה???? וואו!!!! לפי דעתי מאור הוא תותח!!!!!!!!!! ותפסיקו כבר לכתוב כמה הוא הרס את השיר וכמה הוא היה צריך לעוף... אל תשכחו שהוא סך הכל זמר מתחיל ,זה לא שיש לו כבר ניסיון או משהו ואם מורן עפה ולא מאור זה אומר שאולי לא כל האנשים חושבים שמאור גרוע כמו שאתם עושים אתו.... ומורן ? מה יש לך נגד ערסים??? הם גם סוג של בני אדם!!

moranush86

New member
אין לי שום דבר נגד ערסים ונהפוכו

אני לא מאמינה שמורן עפה אני בהלם!! אני הימרתי עליה על הגמר

hayalon1

New member
אני לא מסכים על עומרי!!

הוא שר את זה ממש יפה, חוצמזה, שהוא ביצע את הביצוע של יוסי בנאי, ולא העיבוד המדהים של יוסי.

hayalon1

New member
זה בידיוק כמו נעמה לוי שנה שעברה..

שהייתה מדהימה, אבל נפלה איכשהו. ואז הגמר נהרס.

למעלה