אני לא ראיתי את התוכנית
אבל מה שכן ראיתי את התוצאות. נכנסתי אח"כ לאתר של קשת לראות את הביצוע. כמו שחשבתי - מאור ביצע את השיר בצורה שהוא ביצע, כמובן בלי העומק והעוצמה הגדולה שיש בשיר הזה. זה שיר כאב מרטיט, בוכה בלילות. שיר שהוא סכין בתוך הלב. לא ככה הרגשתי בביצוע הזה. העיבוד? בינוני ביותר. שכבר היה הופך את בוכה בלילות לג'ינגל וזהו... רן אביב (תותח העל יש לציין) נתן כאן לחן לשיר שצריך למלא אותו, וכאן התפקיד של הזמר. מאור לדעתי שר טוב ופשוט ניצל 40% מהיכולת להביא מעצמו עוצמה ורגש כמו שהשיר הזה יכול להכיל. לא ראיתי את התגובות של השופטים, אבל לדעתי אם הם היו מכירים את המקור, אין ספק שהיה להם ברור שמאור נכנס לנעלים מאוד גדולות ולא מילא את הציפיות. אגב שימו לב, בעונה הקודמת לקח עומרי רוטברד את יצירת המופת של יוסי "אהבה בת 20" והרס אותה. עכשיו תורו של מאור שהתחיל עם אני אקטוף, ועכשיו את "בוכה". כמו שאמרתי , הסיכויים מתחילים שוב לגדול שהכיתוב בוכה בלילות-מאור פיניה יופץ כרינגטונים/על האלבום שלהם. לי אישית זה ממש מפריע. בקשר למורן אהרוני- ניר האמת שבהתחלה אני קצת לא הבנתי מה לה ולשם, בגלל שהיא כבר זמרת, וכבר הוציאה עם ניקי את הדואט שלה המפורסם.וזה קצת היה לא פייר. אבל בגלל שהיא כבר שם ונתנה באמת ביצועים מיוחדים וייחודיים (ואני לא מדבר על ניצחת איתי הכל המזעזע) וכשאני משווה לזמרים שיש, אין ספק שמקומה שם, ומקומם של זהבית ומאור בטוח לא שם. ואני לא דואג לה, היא ממש לא מסכנה, קיבלה חשיפה, ביטוי שאפילו עדי כהן לא קיבלה במהלך התוכנית בזמנו.