אם הייתם אלוהים..

אם הייתם אלוהים..../images/Emo188.gif../images/Emo47.gif

מה היו עשרת הדברות שלכם? (C) הגר וטשי מטאלט'עחת

izikd

New member
הינה כמה:

1. היה בנאדם. 2. אל תהיה מטומטם. 3. אתה אמור לדעת לבד את כל השטויות של "אל תרצח, אל תגנוב", אתה חכם מספיק. 4. אל תקבל כל דבר כמובן מאליו - חקור. 5. אל תאמין בשטויות שנועדו לשרת אינטרסים של אחרים. 6. היה הגון. 7. אל תכפה על עצמך ועל סובבך שלטון טיפשי, אתה יכול להסתדר גם בלי זה (ראה סעיף 6). 8. אל תוריד מערכך ולא מערך חבריך. 9. לך לישון מוקדם יותר, אתה מתחיל לכתוב שטויות. 10. תפסיק לדבר אל עצמך בגוף שני. ליל"ט.

leofur

New member
אל תדחוף את האף שלך...

לטע'חת של מישהו אחר. (יב) : ))

עשרת הדברות שלי:

1. אל תשקר 2. אל תרצח 3.אל תגנוב 4. תרוויח את הלחם שלך ואל תנצל אחרים 5. אם יש לך תחלוק תמיד 6. תהיה כנה עם עצמך 7. לתמוך תמיד 8. לא תבגוד (אסור אסור אסור!!!) 9. כשאתה יכול לעזור, תמיד עשה זאת! 10. אל תגביל את היצירתיות והדמיון שלך.

maya metal

New member
ואלה דברים שאת תמיד עומדת בהם?

אני לא שואלת בציניות.., אלא מסקרנות..

נראה לי שכן. חוץ מזה,

לא אמרתי שאני כזאת, אמרתי שאני ובני אדם בכלל צריכים להיות כאלה. 1. אל תשקר 2. אל תרצח 3.אל תגנוב 4. תרוויח את הלחם שלך ואל תנצל אחרים 5. אם יש לך תחלוק תמיד 6. תהיה כנה עם עצמך 7. לתמוך תמיד 8. לא תבגוד (אסור אסור אסור!!!) 9. כשאתה יכול לעזור, תמיד עשה זאת! 10. אל תגביל את היצירתיות והדמיון שלך. אני לא רוצחת (לפחות לא עכשיו) לא גונבת (אפילו לא מצתים) לא משקרת אני לא מנצלת אחרים כשאני יכולה להשיג לבד את מה שאני רוצה (חוץ מתעביר את השלט) כשיש לי אני משתדלת לחלוק כמעט תמיד עם אחרים (אלא אם כן אני ממש לא יכולה או שלא מגיע לאנשים מסויימים) אני לא בוגדת (זה אחד העקרונות הכי חזקים שלי) תמיד שאני יכולה אני עוזרת. אין מצב שזה לא קרה ויצירתיות ודמיון אני ממש לא מגבילה. לפחות לא בכוונה.

Alison Hell

New member
4:00,למה אני עושה את זה לעצמי???

1.האשה היא שפחה, הכה אותה 2.הסם הוא חברך הטוב ביותר, אהוב אותו 3.אף פעם אל תהיה הבן אדם הכי שיכור בסביבה 4.אם מישהי לא רוצה אותך זה בגלל שהיא שרמוטה מכוערת 5.אל תלחץ על הכפתור ברמזור, הוא לא באמת עובד 6.זכור, בנות אוהבות כשפונים אליהן ב"כוסית, בואי שבי לי על הרמה" 7.דע, ידידה היא מישהי מכוערת או יפה מכדי שתוכל לצאת איתה 8.דע שאם תקיים את דברות 1-7 תסיים את חייך כאסיר, בטול, זקן ונרקומן 9.ליב אין באמת הורים 10.MANOWAR אלים, הקדש את חייך להאדיר את שמם ובסוף ימיך תמצא את מקומך לצידם בולהלה 11.אתה חייב להקשיב לתוכנית הרדיו של דימה כל יום שבת ב20:00 ברדיו 106FM(אז הכנסתי קצת פרסום, אז תהרגו אותי)

DredLox

New member
חחחחחחחחחחח : )))

יא זבל! ער ב4 בבוקר...בטח יצאת בסוף, כמו הומו!

למעלה