אם הייתם אתם "יותר מדי אתיופים"

אם הייתם אתם "יותר מדי אתיופים"

יו"ר ועד הורים בבית ספר בפתח תקווה משבית לימודים כי יש "יותר מדי" ילדים ממוצא מסויים. הוא מוזמן לחשוב איך היה מרגיש אם היה מדובר בילדים שלו ממש גועל נפש, הגיע הזמן שלאתיופים תהיה מסגרת נפרדת כמו החרדים והערבים או שהמדינה מתערבת וכופה על כולם להיות ביחד.

LAYLA S

New member
אנחנו כבר היינו

יותר מדי "מזרחים" אז מצאו לנו פתרון - לשכן את רובנו בעיירות פיתוח ובפריפריות ולשלוח אלינו מורים טעוני טיפוח כדי לצאת ידי חובה הם צריכים לעשות פריפריות יותר רחוקות לאתיופים אולי לקרוא להם - "שולי הפריפריות" ואז גם לא לשלוח אליהם מורים בכלל, שיסתדרו לבד... בעוד 20 שנה יבואו לילדים האלו (שבינתיים יהפכו למבוגרים) וישאלו אותם בעוקצנות ארסית למה הם מובטלים או למה הם לא לומדים באוניברסיטה, תוך רמיזה עבה למנת המשכל הנמוכה כשלהם ביכול, איתה הם יצאו מרחם אימם, והיא זאת שחוסמת אותם מלהצליח בחיים... בסרט הזה כבר היינו... בסרט הזה אנחנו נמצאים היום... לשחקנים רק נהיה עור טיפה יותר כהה לפחות הם יודעים איזה עתיד מצפה להם ולילדיהם בכל זאת בישראל - שחור הוא שחור...

LAYLA S

New member
כן עצוב....

אבל מזל שעוד מעט "נחגוג" 60 שנים למדינה ואז נוכל "לשמוח" מכל הלב אז סוף סוף נוכל להפסיק להיות עצובים ולהתחיל להתמוגג מאושר מזל שהממשלה מתחשבת בנו ומשקיעה כסף רב בחגיגות מאוווד מועילות...

LAYLA S

New member
כאוס

ולכל מי שנחשב סוג ב' ומעלה במדינה הזאת זה לא ממש איכפת כי אחרי הכל - מה יש לנו להפסיד? שיכונים? עוני? אבטלה? עושק? מיסים? תת תרבות? רעב?

AdonAsda

New member
נכון, ידוע שישראל המציאה את כל הנ"ל.

בכל שאר העולם זה לא קיים.

respecta1

New member
אם את לא אוהבת את המדינה שלך, אל תצפי או תחשב

שכולם ככה. וסך עלויות של חגיגות ה60 הוא 14 מיליון, תאמיני לי, לא בגלל זה המדינה תפשוט רגל :)

LAYLA S

New member
תאמין לי

בכסף הזה המדינה יכולה להאכיל מליון ילדים רעבים לממן להם לימודים בבתי הספר בחינם ולשכן בני אדם בבית, כזה עם קירות, לא מבד של אוהל המדינה לא תפשוט רגל כי ה"מדינאים" דואגים יופי לעצמם בני האדם פה כבר פשטו את הרגל מזמן אותם סדרי העדיפויות של המדינה הזאת לא מפתיעה אבל אותי תמיד יפתיע איך אדם יכול להיות שאנן לסכום מבוזבז של 14 מליון שקל... כנראה שזה ההבדל בין הפריפריה המוכה למרכז הדשן והשבע

respecta1

New member
אה אני מהמרכז

תחלס אילת בדיוק באמצע המדינה. מבד של אוהל
, ושוב פעם את חייה מלפני 50 שנה.

AdonAsda

New member
אחרי שהאכלת מיליון ילדים רעבים ב14 שקל

הצלחת גם לשכן אותם בבית עם קירות ולממן להם לימודים בחינם?! מדהים...

respecta1

New member
האתיופים הם המזרחים והרוסים החדשים

המזרחים כבר התאקלמו הרוסים כבר דיי משתלבים, נקווה שגם הם ישתלבו וכמה שיותר מהר.. ובקשר לכתבה עצמה נראה לי שיש מצב עיוותו את דבריהם לא? (קראתי קצת ובמכתב הם האשימו בגזענות גוף אחר)

LAYLA S

New member
"...המזרחים כבר התאקלמו..."

איזה מזל שה"מזרחיים" כבר "הצליחו" להדמות לאשכנזים אמנם לקח לילידים שירדו מהעצים יותר מ50 שנה, אבל הנה, הם בכל זאת הצליחו להתביית! השיטה הציונית עובדת

respecta1

New member
לפי מה שאמרת בפעמים קודמות

מבחינתך ל"הדמות לאשכנזים" זה מה שנקרא בעולם החופשי "הצלחה" (בניגוד לעולמך בו את מעדיפה חקלאות על הייטק), אז בהחלט.. המזרחים נהיו "דומים" (
)

ינשוף4

New member
בטח "התאקלמו"

דוקא אלה שלא מפסיקים להזכיר את ה"עולות" (אמיתיות או מדומות) שנעשו להוריהם- הם אלה שעושים אותן עוולות- ל"חדשים" יותר...

למעלה