אם הייתם יכולים להיות מייקל לשבוע...

HOT4Umichael

New member
הייתי...

רוקדת ראשון שלישי וחמישי (חלווווווווווום) ובשני רביעי שישי הייתי שרה ... (לשיר כמו מייקל?!?!? אמאמאמאמא..) וביום שבת הייתי חוגגת עם הילדים בנוורלנד ומזמינה לכולם פיצה חחחחח טוב,נשבעת שזה מה שהייתי עושה !!! שאלה טובה אששש אבי'...

abigaillovesmj

New member
הנה מה שאני הייתי עושה

הייתי שואלת את תום מזארו אם הוא מסכים להחליף מקצוע ולהפוך לדובר שלי, או לפחות אם הוא מסכים להפוך לדובר שלי בנוסף לכל שאר הדברים שהוא עושה (למרות שלא נראה לי שהכל ביחד אפשרי כל כך). במידה והוא יסכים הייתי מפטרת את ריימון ביין חחחח הייתי קונה את החלק של סוני ב- SONY/ATV כך שלי יהיו את 100% בקטלוג הזה. הייתי מוציאה את המוסיקה הקלאסית שכתבתי כך שעוד אנשים יוכלו להינות מזה- זה בטח מהממם ברמות מטורפות
הייתי דואגת שיהיה כבר אתר רשמי ושהוא יהיה בחינם!!! והייתי מבקשת ממישהו שילמד אותי איך להשתמש באינטרנט כך שאוכל לדבר עם מעריצים חחחח (אמן) זהו בינתיים חחח אם יעלו לי עוד רעיונות אני אשתף, אשכרה דמיינתי את זה וזה היה מאוד נחמד

HOT4Umichael

New member
חחח רעיונות טובים @מזארו וריימון

+ העו"ד של קצב תמיד מזכיר לי את מזארו חחח שניהם עם שיער ארוך לבן כזה.משקפיים.. מראה תותחי חחחח

dancing gabriel

New member
פשוט מאוד...

הייתי מפקיד חצי מהסכום שלו בחשבון **** בבנק הפועלים כדיי שאני אחזור להיות אני אחרי השבוע שהייתי מייקל, אני אהיה מסודר :)

pulpula

New member
הייתי

מתפשטת ומלטפת את עצמי במקומות שהמשיח בכלל לא יודע שקיימים אצלו, במיוחד במשולש הדגול.כאילו הלו?!

למעלה