אנתולוגיה רצינית של הפלויד
אם תהיה כזו, תכלול קטעי בונוס וקטעים נדירים רבים. בוודאי שיש מקום להוציא באופן רשמי את Scream thy last scream ו-Vegetable Man, הן בגרסאות האולפן שלהם, והן בגרסאות ה-BBC. בכלל, כל הקלטות ה-BBC של הפלויד הן אוצר בלום, ויש להוציאן רשמית, גם אם איכות ההקלטה היא פחות מ-100%. לגבי השירים האחרים שהזכרת, לא כל כך ברור לי למה כוונתך: Apples and Oranges, Paintbox, Set the controls - מופיעים באלבומים רשמיים. האם כוונתך לגרסאות בהופעות? ואם כן, אילו? In the Beechwoods אינו שיר שלם (אין קולות), אבל בהחלט יש מקום לכלול אותו, שכן זה אחד השירים האחרונים שבארט כתב ללהקה. One in a million - יש הקלטה באיכות גרועה מאוד, מהופעה. לא ניתן לשמוע את השירה בכלל. אני בספק אם ההקלטה תצא רשמית, אלא אם יימצא מקור באיכות טובה יותר. Rhamadan - הוא קטע שבארט הקליט כמה שנים לאחר שעזב את הפלויד. לא נראה לי שהוא ייכלל באנתולוגיה של הפלויד, מה גם שאנתולוגיות של בארט לא כללו אותו. הייתי מוסיפה, גם את הקטעים הבאים: I'm A King Bee / Lucy Leave - דמואים שהפלויד הקליטו בשנת 1966. The Man and the Journey - היצירה כולה. יש כמה מקורות באיכות לא רעה, וניתן לעשות הצלבות ביניהן וכך ליצור אלבום שלם. She Was a Millionaire - אם מישהו יצליח למצוא הקלטה של השיר. זה היה אמור להיות הסינגל השלישי של הפלויד, בשנת 1967. לדברי פיטר ג'אנר ואנדרו קינג, זה היה אחד השירים הטובים ביותר של בארט. אך משום מה הלהקה לא היתה מרוצה מההקלטה, והיא נזנחה. במקורות כתוב, שהטייפ נמחק בטעות בשלב כלשהו, כך שכיום אין שום הקלטה של השיר. מי שימצאו הקלטה כזו - עתידם הכלכלי מובטח. Seabirds - שיר המופיע בסרט More, אך לא מופיע באלבום הפסקול. Moonhead - פס קול שהפלויד הלחינו והקליטו עבור השידור של הנחיתה על הירח בטלוויזיה, ב-20 ליולי 1969. Fingal's Cave ו-Oenone - קטעים מעניינים מאוד שהוקלטו עבור פסקול Zabriskie's Point, אך נזנחו. Raving and Drooling / You Gotta Be Crazy - הגרסאות המוקדמות של Dogs ו-Sheep. עוד הצעות?